sry

Sjukt längesen jag uppdaterade nu..Men fan, även om det funnits massor att skriva om, så har jag faktiskt inte haft det minsta lust till det..Så kan de bli ibland.:P

Vad säger vi om vädret som vart den senaste tiden då? WE LIKEY! faaan så jävla skönt!

VAr i Halmstad nu i helgen hos syster, mycket trevligt!
Fredagen köpte vi käk o engångsgrill och grillade utanför henne. stora problem, så janika fick åka o köpa en ny grill:P haha.. Blev  iaf MYCKET lyckat, och sen drog vi till bulls och satt på uteserveringen o drack lite rosé. Kvällen avslutades på Bond, riktigt skoj faktiskt! Dock blev det tidig hemgång, innan två var vi hemma iaf..

Lördagen skulle vi till playan, men var så sega så de blev inte av förrän vid typ 18 tiden. höhö.. (grillade dock på dagen också, och det blev om möjligt ännu godare än dagen innan, MMM!!)
sen efter det åkte vi hem, funderade på utgång, men åkte o hyrde filmer o köpte smöggetårta o godis, o sen hem o mös. somnade tidigt o det var riktigt skönt det.

Söndag åkte vi till hundstranden och solade ett par timmar, runt 14-15 åkte jag hemåt igen.  Så som sagt, har vart en superbra helg, thank you sis!!!

Nu på fredag drar jag o kjell till halmstad, går på trav o festar te ett (sprintermästaren ju) , o på lördag drar vi till falkenberg och gör stan osäker där ist. HÖHÖ;P

hmm..ja, mer orkar ja inte ta just nu, men det borde väl räcka gooott o väl. Mhm! återkommer kanske senare. ha en trevlig onsdag! just det, har gjort lite planer för semestern nu, ska sjukt kuL!:) men som sagt, orkar inte gå in på det nu.:) tja!


Bilden har inget med texten o göra. Janika,Jag&Alle i taxin på väg till logen.2006

RSS 2.0