Hmm

Tack för igår, anna kjell! var mkt trevligt men jag blev mkt full och är idag inte alls jätte pigg. och tack hanna puurunen som kom och hämtade hem mig igår. de va nice!

Idag ska jag inte röra mig många centimeter. peeeeeace out

I´m baaack!!

har visst glömt uppdatera här ett tag, igen! men men, nu är ja tillbaka!

Kryssningen var lyckad, synd bara att alla gick o la sig tidigt på fredagen - så jag fick vara ute o festa själv.. haha, gick ju tydligen bra det med me tanke på att ja inte kom till hytten förrän vid 5 på morgonen.;)
Lördagen var lugnare, och söndagen var det riktigt skön att få komma hem.. borta bra men hemma bäst!
Och på måndagen kom baby hem från dubai- hihiiiii så glad ja va.:)

Idag ska vi åka o julhandla lite är det tänkt, tror de blir jkpg. tur att man är ute i god tid, eller vad säger ni? ;D


Jaha.... På fredag blir det utgång är det bestämt, harrys. Är det någon mer som är sugen är det bara att hojta till! Alltid kul om man är många, oavsett om man känner alla eller ingen.:)

Hmm.. Ja, det var allt för nu. talk to you later! byyyye

YEIIIIII

Imorgon åker viii, fan va kul det ska bli. Så jävla roligt/skönt o komma iväg härifrån ibland o se lite annat. Gnosjö är inte alltför spännande;)

Frågan är ju bara nu vad fasen man ska ha på sig?
Och, vågar jag ha mina 13cm chockrosa klackar när det är jag o familjen på julbord på en finlandsfärja?;)
(Känner att det kanske blir lite too much, plus att jag nog blir typ 3 huvuden längre än alla andra isf.. förutom fredrik då förstås haha;)
Jeje, we'll se, ingen stor grej, bara jag som funderar lite. hehe.

Vet att jag lagt in en bild på dom tidigare, men det var från hemsidan dom köptes från. Plus att det är så jävla svårt o få en bild som gör skorna rättvisa eller vad man säger. Dom är finare än vad dom ser ut på bild, lovar! och ser faktiskt mkt högre ut o verkligheten också..hmm

Nu ropar chiiiefen, dags o gå. hej!


ganska jävla duktig

jaha. baby, du kanske ska åka iväg lite oftare?;) Haha,nädå men nu har jag städat hela min lägenhet också. till och med rensat o ställt i ordning skor&jackor. de ni!

Jag är nöjd!

Börjar med en bild...


Detta hade kunnat vara jag för fem minuter sen!

USCH vad varm jag är nu! Puh..
Har precis städat kontoret, till o med dammsugat o skurat. PUH! Men nu är det gjort iaf och det är gött!


Fick ett sms från baby imorse, flyget hade gått bra och idag var de asfint väder så dom skulle ta sig till playan.. inte helt fy skam att deras hotellrum var över 200 kvadratmeter stort också.. hmm.. avis? neej inte alls! Hehe.. Nä men det är kul att han har det bra. fan va surt om det hade regnat och att dom hade bott i ett råtthål ist, eller hur? Hoppas han passar på o njuter ordentligt nu! <3 <3 <3

Annars vet jag inte vad ja ska skriva? Kollade igenom de flesta The City avsnitten av säsong 2 igår, har inte hunnit med det än.. Så det var kul o komma ikapp igen. ÄLSKAR när man har hur många avsnitt som helst att glo på, HATAR när man bara har ett o det tar slut så jävla fort. man vill ju se meeeeeer! haha..
Kollade också igenom Paradise Hotel avsnitten jag missat, skönt o va ikapp där med.:) Känns konstigt att jag hann se såå många avsnitt serier på en dag, är van vid att aldrig "få" glo på sånt ju. Såna serier är det värsta Jocce vet, och är man då med honom dagligen så blir det ju inte att man sätter sig o kollar själv heller.
Så det var kul.:)

Frågan är vad man ska hitta på idag? Kanske finns nån annan serie ja kan kolla på..haha.. Tips någon?;) ..Fan att The Hills visade sitt sista avsnitt för denhär säsongen förra veckan.. Faaan så surt..
Eller så kanske man inte ska dega i soffan hela kvällen, utan man kanske ska ut o hitta på nåt med nån? Men vaaad och vem, känns som ingen orkar göra nåt när man jobbar/pluggar hela dagarna liksom..o så är de ju inte direkt inspirerande väder ute heller...blir ju inte direkt sugen menar jag! Jeje, vi får väl se va som händer..

Näpp, nu har golvet torkat så nu ska jag sätta saker o ting på sin plats igen. Tjoo!


love it!



She said, baby, am I hurt you
Tonight, just relax,
let me work you
tonight


Inget Estland

UTREDNING OM RODERFEL
En undersökningskommission ska utreda vad Silja Europas roderfel berodde på. Fartyget ersätts fram till den 19 december av Baltic Queen. (TT)

--------

Jaha.. Färjan vi skulle åkt med till Estland på Fredag har visst ersatt Silja Europa ist (då silja europa brukar ha fler passagerare) såå, men andra ord blir det ingen Estland resa! BUUfuckingHu!
Dom ringde nu på morgonen o sa att vi fick byta till en helsingfors eller riga kryssning ist.. Då vi inte alls vet hur Riga färjan ser ut, valde vi Helsingfors då vi åkt den båten hundra ggr innan och vet vad vi får.. (Jag hade dock valt Riga ist, men det var jag ensam om så ibland får man anpassa sig helt enkelt)

Såå, på Fredag-Söndag blir det Helsingfors kryssning! Julmarknad osv osv..Mysmys.
Och, det blir nog minst lika bra om inte bättre än både riga/estland hade blivit, egentligen!

i can transform ya



Go hey Lil Mama,
I can transform ya,
No I can't dance, but I can dance on ya,


LA Gigolo

Blev fasiken inget parken för mig i lördags. fan va tråkigt-jag som hade sett fram emot det! Men men, vad gör man? Får ta igen det nån annan gång ist, o köra dubbelt så hårt ist? Yeiii!

Iaf, jag o baby var hemma hos mig ist. Tittade på LA Gigolo med Ashton Kutcher

Den var helt ok faktiskt! Har man ändå inget för sig så tycker jag absolut att man kan se den.

Sen såg vi nån annan film också, eller a, han satte på filmen och jag tog fram laptopen ist.;) verkade SKIT, och verkade som ja hade rätt i och med att filmen stängdes av efter halva.. hehe
Med andra ord blev min lördag vääääldigt mkt lugnare än förväntat.

På söndag morgon ringde jocces syster helena, och bjöd in oss på lunch/middag i hörle. Det tackar man inte nej till! Så vi åkte till Värnamo, så jocce kunde förbereda lite inför Dubairesan imorgon, och sen vidare till Hörle.. Mycket trevligt! Efter det åkte vi till Jocce igen, efter en dryg timme fick jocce idén att åka till Gnosjö ist, så de gjorde vi.. Hmm.. Aa,, vanligt söndagschill hela kvällen lång, me like!


När jag slutat jobba ska jag till VMO och lämna väska o lite krämer o sånt till baby.. o sen ska jag bara mysa med min baby heeeela kvällen lång!
Han åker ju till Arlanda tidigt imorgon bitti, sen till Dubai som sagt. FAN VAD KUL! ! ! Åhh.. Hemma igen på Måndag iaf, och baby, jag vet att det finns maaassor med shoppingcenter där såå.. fina presenter va?;););) haha!

O Fredag-Söndag åker jag ju till Estland, ska faktiskt också bli sjukt kul. Men det känns ju liiite tråkigt när man har Dubai o jämföra med liksom.. haha.-

Nähee.Nu ska jag fixa det sista för idag.. ha en trevlig måndagseftermiddag/kväll!!!


PS. Kanske inte så roligt inlägg MEN ni behöver ju faktiskt inte läsa. Och ni som säger att man inte kan skriva blogg för sig själv, FUCK YOU. JAG skriver faktiskt just för MIG själv, För att JAG ska kunna kika tillbaka om ett tag o se vad som hände då o då. Tycker det är skitkul att gå tillbaka till gamla inlägg man skrev för några år sen.. Och då är blogg faktiskt jääävligt smidigt då det går så snabbt att skriva ner det man vill ha sagt och lätt att hitta perioden man vill läsa om.
Självklart skriver man ju ibland för läsarna också, men först o främst skriver man ju faktiskt för sig själv. Så om min blogg är trist, don't read it -  jag har inte bett er och har aldrig heller påstått att just min blogg är till för underhållning. Eller hur? OCH sist men inte minst.. Vissa människor tycker faktiskt det är kul att läsa om ANDRAS vardag. De flesta människor som inte är så jävla insnöade i sig själva iaf.


Yesterdaaay

Igår var en riktig spontankväll. Började med "lite" vin (jag o minna råkade visst dela på nästan en hel baginbox) hos Minna med baby.. Efter nån timme kom arvid, o efter det även tommy.
Jocce o arvid drog vidare, och efter ett tag drog vi andra till Harrys.
Eller..Tommy o minna drog på en sista förfest, men de lät inte så spännande så jag gick till harrys själv haha.. tjötade lite och sen fick jag för mig att åka vidare. Hämtade baby, och sen fick jag för mig att åka till harrys igen... baby drog då hem och jag kan inte säga att jag blev speciellt långrandig på harrys heller. Hemma mellan ett halvtvå..
Åt, drack o la mig. Skönt!


Moi, hos minna igår.

Vaknade runt tio idag när jocce skulle gå till jobbet, kändes ganska jobbigt första kvarten elelr nåt, men så gick jag o tog mig ett varmt bad och efetr det var jag huuur "pigg" som helst, inte bakis alls. SKÖÖÖNT!

Gick o handlade kyckling och sen gick jag till butiken och åt och underhöll baaaby. Vi ett när han stängde åkte vi till gnosjö o här e vi nu. mysigt.

Ikväll hoppas vi på parken! hej så länge

NYKLIPPT!

Hahaa! Fick ett jävla ryck, och när jag får det, då ska det ske NU NU NU!

Såå, jag har klippt mig, helt själv! hahah! Men, jag är faktiskt ganska nöjd ändå, speciellt med tanke på att det faktiskt var JAG som gjorde det. hahaha.. skandal. men, jag tror de blev bra.



Eller vad säger ni? ;) haha (nu är ju inte håret fixat, så lägg inte för mkt vikt på på att luggen ligger lite sne o så;))


En sak ska jag säga er, mina vänner, det här är bra!



















Vinter!

Det är ju fasiken vinter där ute. BRR! Hoppas det kommer ordentligt med snö också om det ändå ska vara så jäkla kallt. O nu menar jag inte blask, utan ordentlig jävla SNÖ!

Nu i helgen verkar det som jag ska med kjell på partaj, o sen vidare till parken där "maskinen" tydligen ska vara.. haha.. min första reaktion var: vilken jävla maskin?! o sen fick jag ju självklart reda på att det är dom som sjunger "alla som inte dansar är våldtäcktsmän". Jeje, hade ja iiingen aning om. hehe.. Ska bli väldigt kul iaf.:)

Malin, Kjell & Jag. Slutet på -07!

På Tisdag nästa vecka,(8dec) åker baby till Dubai. Fatta vad coolt eller. Åååh, inte alls avis.;) Hehe.. Han ska iaf dit med sin far & janne, fiska osv. Dom kommer få sjuukt kul!
MEN, jag ska ju faktiskt på kryssning till Estland nästa helg (11-13dec), och det är väl inte fy skam det heller!! ;) haha..
Och snart blir det Idre också..skoj skoj..sen jul.. och, nyår?! shit.. vad händer på nyår gott folk?!
..känns som det var för en månad sen elelr två vi var i halmstad o firade nyår... men men, tiden går, riiktigt fort.

Nu; back to work!

 

 

 


Tävling

Jag är med och tävlar hos http://annaviktoria.wordpress.com/



Denna gången är vinsten parfymen ”Kristall” från Make Up Store.

Doftnoter:
Toppnoter: Bergamott, mandarin, fruktkocktail
Hjärtnoter: Jasmine, persika, sandalblomma
Basnoter: Patchouli, vanilj, sandalträ, Mysk, Amber

Värde: 395:-

 

Har aldrig luktat på denna parfymen, men har faktiskt tänkt köpa en ny parfym nu så hade passat peeeerfekt o vinna denna. Kul med nån ny som man inte haft innan heller, jag har ju annars en förmåga att hålla mig till liknande parfymer som alltid innan.
Yea, men, var med o tävla ni också!


RSS 2.0