Sigges

igår.mycket lyckat, men fan va full man blev? haha. kul iaf. mys hela dagen, nu film. hej!

http://chanaeggmaan.bilddagboken.se

en halvtimme på harrys

haHA,. det är väl ungefär vad det hann bli igår, innan min lilla joakim blev så full så jag fick ringa efter skjuts hem igen. haha... fredrik och johanna var så snälla så dom kom på en gång. tack.=)
haha....usch.=)

Iaf. en väldigt bakis joakim och jag ska följa med johanna och fredrik o några mer till vmo nu. sååååå, in i duschen. hej hej!

Sigges Loge

Hmmpf.. är det någon som håller till där fortfarande?
Jag ska iaf dit imorgon med Sanja & Kajsa (?) , blir nog skit kul oavsett vilket.=)

JUst nu väntar jag på att Joakim ska komma hem, så vi kan åka och träna. var på gymmet en sväng igår (en timme), o är riktigt sugen på det nu igen faktiskt.. så får hoppas han kommer innan jag hinner ändra mig ;) haha.

Nähe.. lite jobb nu. hej hej

Happy Friday!!

Nu är det Fredag, IGEN! vad dagarna går fort fort fort.

Jobb nu.. men, vad händer ikväll? Puss

God morgon, eller?

Hej hej iaf.
Idag är jag sjukt trött, ingen energi alls, och känner mig helt snurrig - feber tror jag. inte alls kul.
vet inte alls vad ja ska skriva här..ingen energi som sagt..så...återkommer... ha en bra onsdag

tröttis dag

Igår blev det utgång till harrys. kjell kom och hämtade mig vid sju åtta tiden, sen drog vi till henne o drack lite grogg. åkte sedan till gottarp på förfest, och därefter till harrys.
Var en lyckad kväll, och vid två tiden typ kom jocce till värnamo, så hängde där ett tag. värnamodagarna som sagt, så mycket folk på stan. taxi hem runt 3-4 tiden, sen hem o sova.

mådde ok när ja vaknade, endast lite huvudvärk..somnade om, och vaknade igen av att jag mådde illa. så åt en banan o lite vatten. hehe. la mig sen på soffan och tyckte synd om mig, så jocce har passat upp på mig HELA dagen, fått popcorn, mat o allt ja bett om hela tiden.. han har även diskat o damsugat, han är bra han.:)
O jag ligger fortfarande kvar i soffan o bara gnäller.. men men, han får faktiskt vara min husbitch idag.;) haha.

köttfärsås och spagetti på gång, MUMS!

 jag o plutt igår innan jag drog iväg.

http://chanaeggmaan.bilddagboken.se

En liten flicka.

Min syster, Johanna är ju gravid. Hon är beräknad att föda den 13 oktober, och ALLA tror det är en pojke. dom har inte kollat upp det för dom vill inte veta, men allt pekar på att det är en pojk.

MEN. i förrgår drömde jag om att dom hade fått en liten flicka.. sa detta endast till Johanna och ingen annan., 
I morse fick Johanna ett samtal från lillasyster Janika, då hon sa att hon drömt i natt om att dom fick en flicka.
-Två nätter i rad, och båda syskonen. hmm, kanske betyder nåt? ;) hehe. återstår att se. dock tror jag också det blir en pojke, men, vem vet? :)


ingen utgång

..igår heller nej.. varken laura eller mari kunde gå ut, så jag sket i det. bättre o göra nåt när vi alla kan, så 13e september e spikat nu.;)
lagade mat igår kväll o så ist. blev potatisgratäng med köttfärs i, o olika färger paprika o så blandat. jätte gott. sen låg vi o pratade ´lite i sängen.. sen, somnade jag? var inte meningen egentligen. heh, klockanvar ju inte ens 22.:) men det var skönt iaf.

Idag vet jag inte vad som händer, nån som e sugen på att gå UT idag kanske? 

KOnstigt

En sak jag tänkt på, som känns lite konstigt.. Så fort jag ìnte hör av mig på ett tag, så har man helt plötsligt ingen kontakt alls. varför ska jag hela tiden se till att allt flyter på hela tiden? Trött på det. så blir det så, så får det vara så.. visar ju bara att det inte var något att ha i slutändan ändå. eller hur?


mm. värt o tänkas på. hej

"Äntligen Fredag!"

Känns inte alls som Fredag idag, men det är väl bara bra egentligen. Hellre ha en Fredag utan att det känns som en, än att det känns som Fredag fast det bara är tex Onsdag - då är de jobbigt.;)

Ikväll är det tänkt att det blir utgång med Laura och Mari , men har inte bestämt när/var/hur ännu, så får väl se hur de blir med det.. Men de vore kul iaf.=) Länge sen som faan. Spetan Stickan & Flisan.. haha ;)

Annars idag på jobbet blir de lite intervjuer och ett kundbesök, spännande. o så måste jag åka o hitta passande (enligt pappa) kaffekoppar, så jävla kräsen någon kan vara angående kaffekoppar. spela roll liksom? haha.

Nähe, back to work. Hej hej!

Växjö

Igår blev det en tripp till växjö med joakim. han tatuerade sig som sagt, o fy fan va drygt det var att bara titta på. haha. gick en sväng på stan visserligen, men vågade inte vara där för länge heller, för visste inte när han skulle vara färdig - o mobilen var inte med,e ller iaf inte på eller vad det var.. så blev att jag stod o tittade på för de mesta. heh. DRYGT! men bra blev det.
Efteråt gick vi till nåt kina/thai ställe och åt. kyckling på spett och jordnötssås o ris åt jag, gott gott! sen blev det en lång resa hem. båda var så trötta så var ganska segt. sen mer eller mindre slocknade vi/jag i soffan. gött.

Idag, efter jobbet, ska de städas i guess. behövs iaf, och vore skönt o få det gjort innan helgen.
Imorgon blir det nog utgång med laura och mari. harrys? värnamodagarna, så säkert mkt folk,. mari ville inte ut, men efter hon fått i sig lite e hon nog inte så svår.;)

nää..nu blir de iaf att jobba lite,besök på ingång. hej hej.

Natti natti..

Ska nog alldeles strax gå o sova..

Har hunnit med en runda till Herrestad, ute o åt med mamma & janika, o jocce såklart. sen hem, spela lite (såklart)haha, sen fick jag damp på spelet för det gick verkligen inte som jag ville ;) så jag o jocce drog iväg för att träna. lite för mkt folk, så gick/joggade/sprang en runda på eljusspåret, vet inte exakt hur långt men var ute i lite mer än 30 min iaf. sen skulle vi spela lite fotboll för skojs skull, men då börja de regna, så då åkte vi hem.
Sen bara legat i soffan, o spelat....haha.....kul liv?! jag har kul iaf.:) hehe.

Funderar på att åka o träna imorgon bitti, öppnar ju 6 på onsdagar.. men fan att man e så trött på morgnarna..så återstår o se imorgon bitti ist.... jocce e  ju ledig med så han kan ju hänga på.. hans tåg till växjö går ju itne förrän halv ett eller vad det var.. då ska han tatuera sig, igen.....visserligen bara göra klart den stora på ryggen, men ändå,

nää..dags o sova tror ja, så man är lite piggare imorgon än vad jag vart idag. God natt!

tvärs över korridoren

vill heeem. helt jätte seg,
men har en intervju nu vid 3, och en till halv 4. efter det hoppas jag att jag kan smita hem. längtar veeerkligen efter min soffa nu...och ds.:) hehe.....så skynda skynda.. hmm...den som skulle vara här vid 3 kan ju passa på o komma nu kanske? ååh... hej.....


Trötter

Fyy vad trött jag var igår.
Jag & Johanna  åkte till anderstorp/bredaryd/värnamo igår, för att köpa blommor/vaser, lampor, glas och kaffemuggar hit till kontoret.. gick runt i massa affärer så blev heelt slut.

När vi kom hem vid 17 tiden, höll jocce på o göra mat. ris & en jätte god gryta (jocce special hehe), men jag fick inte komma in i köket ens.hah.... fick lägga mig på soffan och spela nintendo ds medans maten tillagades..lyx.=) och dessutom var til loch med disken borta efteråt! ;)
JOhanna & Fredrik kom också ner och åt, luffare;) haah, nää skojar bara.. sen satt dom hos oss ett bra tag,. johanna spelade på mitt ds & fredrik turades om o spela GTA med jocce. Jag somnade, kändes som jag sov hur länge som helst. skönt.
Synd bara för vi skulle ju fkariskt träna igår med ju, men blev inget med det. jocce åkte iaf longboard direkt efter jag vaknat, men då orkade jag verkligen inte hänga på. inte så mkt energi som nyvaken.=/ heh...

Imorse gick jag upp 5.30. uh, kändes kan jag säga, jag som vant mig att gå EFTER 7 nu på det senaste. var iaf i hestra 6.20 och visade en ny medarbetare vart hon skulle ta vägen. sen hem igen, tänkte gå ut o gå, eller sova - innan det var dags o gå till kontoret alltså.. orkade verkligen inte gå,var så seg, men somna ville ja heller inte göra, då hade man ju vart heelt slut vid 8. så, jag la mig i soffan, och spelade Super mario. :) haha.
Snart är det dags för lunch iaf, åka till marieholm där mamma gjort mat. Lyx det med.=)
Planer för idag finns inte alls., får ta det som de kommer helt enkelt. bättre så!

hej hej.

Nintendo DS

Igår vaknade jag av att jocce drog i mig, hade gjort frukost. mys.:)

Senare åkte vi till jönköping. blev lite shopping på a6. träningskläder (byxor o bh) , vanliga byxor,  o lite småsaker.. efteråt åkte vi till mediamarkt, där jag köpte mig ett nintendo ds lite , & super mario bros spel. :) Sen blev det bråttom hem, och gissa vad jag satt med större delen av kvällen? hehe, fy fan va kul.=)

Idag är det måndag, igen. får väl se vad som händer idag - utöver jobb förstås. Jocce ska diska iaf, haha.;)  annars finns de inga planer för idag..Träna, och spela super mario kanske ;) haha..

Nu, återgå till arbetet.Ha en bra måndag allihopa!


Lördagsmys.

Nu är ungen på, bakad potatis på gång. Mumma. jocce fixar. gött.:)
jag har köpt massa räkor också, o gräddfil & citron som ja ska äta sen. åh, gott! o lite vin till det kanske. MMm mmm mmmm!
Suck kom hit precis också. så snart mat, sen film i guess?
Tänt massa ljus i hela lägenheten så nu e de jätte mysigt här. mm.

imorse var ja o jocce o tränade på friskoteket, sen hem o åt frukost. sen bla bla bla.. va i värnamo, sen gislaved, o sen vart hemma... köpte lite saker på rusta, bordstabletter o sånt. nice.
Var ute och åkte inlines en halvtimme innan med... japp...

Nee, som sagt, Lördagsmys! ha en trevlig lördag!

Haha.

Som ni kanske förstår så är jag fortfarande hemma. Jag och Janika var ganska sega, och tyckte det var onödigt att tvinga oss själva o bli pepp, så vi sket i att gå ut. bättre att gå ut när man känner att man verkligen är sugen, eller hur`?

Janika åkte hem för en timma sen eller så.. satt vid köksbordet o tjötade lite, sen gick vi o la oss i sängen o mös. sen kom mamma o hämtade henne. Så nu sitter jag i soffan med Joakim, Suck & Arvid. tittar på när de spelar GTA på ps3. funny>? yeah. jag har iaf ingen huvudvärk imorgon, och varenda öre på kontot e kvar. gött.:)

Imorgon.. inga planer. kanske skillingaryd o kolla på pappa som kör Skilling 500. kanske kanske. beror på vädret.. sen ska jag o jocce träna..och det även på söndag är det tänkt...

nähe.. god natt och trevlig helg!

Harrys!

Blir det ikväll är det tänkt.. sitter nu med ett glas vin, ganska färdig. janika är i duschen, kom precis hit. hmm. jocce ligger i soffan och väntar på suck o arvid. yep.
trevligt va?
Men bara jag & Chanique som ska ut. yea. nää, dags o bli pepp!!

Nyfriserad.

Igår var jag o klippte mig.
   yes, så ser det ut nu. ganska mycket kortare, men jag är nöjd! :)

Annars igår var jag och jocce och hyrde film 1408, som vi gick upp till johanna & fredrik o såg på. den var väl bra? har ingen större uppfattning om det faktiskt. men gick o se på iaf.

Rallyt i lördags gick ok, kom 4a sammanlagt. Men riktigt kul var det.:)
Jag och Joakim började våran resa ner till Tomelilla runt 5 på morgonen. då var man inte lite trött. men det gick bra, jocce höll mig pigg med sina historier. hahaha. sötis.
Framme runt 8, började med frukosten i husbilen (mamma och pappa åkte dit kvällen innan och sov där) , och sen satte det igång.  var riktigt skoj,
Hem igen runt 4, och då var iaf jag heeelt död. kändes som man höll på o somna hela vägen hem, men vi kom hem hela och oskadda iaf.:)

Helgen har annars varit lugn och skön. hann med lite träning i söndags och måndags. skulle tränat igån (onsdag) men i och med att joakim var sjuk så sket vi i det. tar det idag/imorgon ist.

ye. dags för lite jobb. tja!

Fredag!

Redan Fredag idag, första fredagen sen semestern slutade, och fy fasen vad fort det har gått! Tycker verkligen den här veckan mer eller mindre flygit iväg.

Nu är det bara ca 1 timma kvar tills jag ska röra mig mot Värnamo, ansiktsbehandlingen är idag ju. spännande.:)
Sen annars idag blir det nog ganska lugnt.upp vid typ 4 imorgon pga att vi ska åka iväg så tidigt som jag skrev igår..

Nu ringde precis jocce. han stod redan och väntade på bussen hem, latfis.:P haha... närå, han va ju klar. men men. iaf, så stod han där och väntade, och samtidigt, vet inte varför, så gick jag in på jlt.se för att kolla tiderna, och då visar de sig att han får vänta en halvtimme tills den kommer. hha. stackare, trodde den gick en gång i halvtimmen, men fram tills tre så går den faktiskt bara en gång i timman. haha. stackars..

o nu ringde han upp igen. skit sur. "varför bryr sig ingen för?!" skit sur med. haha....herregud, det är en halvtimme, 20 min kvar tills den kommer. hela världen eller? aa tydligen. HERREGUD.:P......

Inlines & Longboard!

Idag efter jobbet åkte jag till värnamo för att hämta joakim. vi åkte och åt, sen till hans föräldrar för att hämta lite saker.. och fick med oss en hel påse med tillagad mat att lägga in i frysen. Gött eller? Mycket! :)

Efter det åkte vi hem, bytte om, och jag tog på mig mina inlines och jocce hoppade på sin longboard.:) åkte väl inte överdrivet långt/länge, men var väl ute typ en halvtimme iaf? men hej, för att vara jag och joakim så är det mycket bra. bättre en halvtimme än ingenting alls, right?
Börjar få grymt mycket energi, verkligen. vill göra saker hela tiden, men ändå så blir det inte av. vill inte göra det själv, inte lika kul..körde dock lite på min "Leg Magic" maskin en liten liten stund efter att vi vart ute o åkt.
men får hoppas det blir friskoteket imorgon iaf. helt pepp nu, o fan va kul :) känns verkligen gött att äntligen faktiskt VILJA röra lite på sig utan att behöva tvinga sig till allt, då blir de bara att man(läs jag) skiter i det till slut.

By the way, Lördag.. Då ska jag till Tomelilla! Rally. Pappa kör, och jag är kartläsare. Ska bli kul som fan.:) nackdelen är dock att vi ska vara där senast 8, och det tar drygt 3 timmar att åka dit (tror vi, aldrig vart där) , sååå, åka hemifrån vid 5, och det känns ju sådär kul - en Lördag. men men, det är de nog värt.:)


Jaja.. Nu ligger vi iaf i soffan båda två, jag är på mina bloggar - och han spelar.....*trumvirvel* PS3 !! haha, svårt o gissa.;) men kul att han hittat nåt han tycker är kul att göra iaf, så mig gör det inget.
Mm. that´s it. ha en fortsatt trevlig kväll allihopa. hej!

Städa städa stäääda

är vad som står på schemat idag. efter jobbet då förstås. ska nog iväg och träna också, men får se med joakim sen hur det blir med det. o så får vi se om vi hinner, för städandet måste verkligen gå i första hand - ser ut som en jävla svinstia. usch. "jag blir fan ledsen".:) haha...

har precis ätit en god lunch också. Johanna & Fredrik gjorde mat igår, och blev lite över så då kom hon ner med det till oss. och eftersom vi redan hade ätit, så blev det perfekt till lunch idag. pannbiff, sås och potatis. och till det tog jag lingonsylt och två morötter.haha. mumma!  och tack. :)

Friskoteket

Jaha, nu har man vart duktig också. Idag blev jag och joccebaby medlemmar på friskoteket i gnosjö. så var där drygt en timme och tränade. känns hur jävla skönt som helst nu, att äntligen komma igång.jag som mest ligger på soffan i vanliga fall;) haha. nää men som sagt, känns hur bra som helst och jag hoppas verkligen det håller i sig nu. men det tror jag, eller,,det är ja ganska säker på faktiskt. mitt o joakims nya hälsosamma(re) liv! ;D  gött gött.

vad som händer resterande av kvällen vet jag icke. hoppas inte jocce sätter på sitt ps3 iaf! haha.

nää.nu ska ja kissa.hej!

Skönhetssalong

Nu har jag bokat tid till min första ansiktsbehandling någonsin. Fick ett presentkort från La familia i 22års present på Liljan Hudvård i Värnamo. Blir en "Aroma Expert" spännade spännande.=)
Så på Fredag 14.30 it is. Hoppas bara det inte är mycket att göra här, så jag hinner gå i från tidigare menar ja. Jaja, den som lever får se!

OJ vad tiden går fort!

Nu är klockan redan 11, snart dags för lunch ju :S

Idag missade Joakim bussen på morgonen, jobbigt. den ska gå 6.35 , han var TILLBAKA inne exakt 6.35, och sa att bussen åkte förbi när han var på väg ner..så den måste vart lite för tidig idag, fan va surt. så medan ja låg o (försökte iaf) sov hörde jag honom sitta o muttra för sig själv i vardagsrummet.skit sur. haha... stackare.

usch.jag vill verkligen komma igång med träningen nu, men får ju aldrig tummen ur? har börjat äta "rätt" nu iaf, men röra på mig..åh.. ja har ju energi till det, men som sagt, får inte tummen ur! ska se efter jobbet idag, är det fint väder, eller a, om det inte ösregnar, då lovar jag att jag ska ut och åka inlines. så, nu har jag skrivit det här, så no turning back.;)

Nä... hmm.. ska nog smita ifrån en snabbis och slänga in en maskin tvätt. Det är fördelen med att bo tvärs över korridoren från jobbet;)

Playstation 3

Nu är jag mätt och belåten. vi åt precis mat som jag gjorde, panerade rödspätta, kokade potatis o gjorde en egen sås gjord på creme fraiche o så! mm, gott.

Igår fick jocce sitt älskade ps3, och spelet GTA som han såå länge tjatat om. så gissa vad han gjorde igår hela kvällen, och nu efter jobbet? haha, precis. helt besatt, lycka till o umgås med honom nu.:P

Så jag ligger här jämte på soffan med datorn i knät och försöker hitta på nåt o göra själv. har inga bloggar kvar o läsa, kollat både facebook hi5 och lunar(!) haha. bilddagboken med.. så..hmm..vad fasen gör folk på internet för att fördriva tiden`? jag behöver verkligen nåt mer o kika på här. kläder o så e inte så kul, roligare o handla i affären.. så..tips på bra sidor?

är verkligen sugen på att dra ut och åka inlines, men känns inte så gött nu när det är så blött på marken..:/ åh..nää, nu får jag nog dra med mig joakim ut. ja har massa energi o göra av med, så varför inte röra på sig lite? YEA.



Bjuder på en bild från kreta också. Jag & Anna (en tjej från göteborg som vi träffade där nere) , söta som fan!!


Semestern slut

Haft semester 4 veckor nu, därför det blivit väldigt dålig uppdatering här. men är tillbaka nu, och det har varit sjukt skönt måster jag säga.:)
Kreta var mycket mycket bra, sen blev de ju kanon väder ganska lagom till vi kom hem ´därifrån, så har blivit ganska mycket sol,. bad, båt, ring & vattenskidor m.m. m.m. mycket kul iaf. :)


RSS 2.0