thank god for..

alvedon!!
Nu mår jag bra igen, eller iaf bättre. skönt det!!

Blir borås med kjell idag, nice nice. så nu ská jag fixa de sista så ja kan gå hem för idag. huhuhuuuu..!

Ha en bra tisdag mina vänner! hej :)


En bild på gottarp, kjell o mig. slutet på 2007 gissar jag på? (har inte så stort utbud av bilder på denna dator så fick bli den, hehe)

It came back!

..mår illa..konstig i huvudet(känns typ som feber nästan), fryser hela tiden o är allmänt seg o hängig.
Var sån här halva söndagen (sista delen av den, så nee, va inte bakis) o nästan hela dagen igår, och nu kom de tillbaka för en halvtimme sen typ..
inte kul! vet fler som har liknande symptom,  kanske är nåt som går?


Tisdagen den 31a mars 2009, heeey!

huhuuhuu.. redan tisdag, o snart e de heeeeelg..:D haha!

Idag, ska jag förmodligen följa med Anna på en liten tripp till Borås. trevligt trevligt.:) öh...jag vet inte vad jag ska säga? haha.. Jag lever och mår bra iaf, så nu vet ni det.. huhuuu! ;)

<3<3

<3

..:D

hmm.

Slutade med att de blev en händelserik Söndag igår.. otippat. men vet inte riktigt vad ja ska tänka/tycka/känna om saker o ting ännu..jaa,,tiden får väl säga sitt!

Måndag idag..kan ni fatta att det redan är 1 april på onsdag? sjuukt vad tiden går fort!.. oj oj oj..
jaha..nähe, nu sitter ja här o gäspar, så ska ta o göra lite nytta innan ja säckar ihop totalt.:) hörs säkert lite senare..tjoho


söndag

Jaa..sommartid o sånt..hmm..ja


råkade sätta mig på handen igår när ja skulle hoppa ut från taxin, satte mig på fingret så de  böjdes ner, o nageln gick sönder, igen.fan så surt.. så nu har ja bestämt mig, ska sluta fixa dom på de sättet ja gjort nu..dont like it, går sönder heeela ´tiden ju. not fun när de ändå kostar så jekla mkt.

gårdagen  var trevlig, förutom att ja va lite wierd? inte så pepp o fick nästintill tvinga i mig dricka till slut..o frös o hade mig.. nästan som ja va sjuk eller nåt? Jaja, men början på kvällen var iaf kul. taack tjejer..:) huhuuh--
ska försöka tvinga mig själv att lägga in lite bilder från igår..och dom dyker såklart isf upp på http://chanaeggmaan.bilddagboken.se 

Nähe..ska nog upp en runda o se vad lilla Meja hittar på.. so long!

snabba ryck

snabbt iväg till tokarp. iväg till gvd o handla inför ikväll. hem till anna, åt mat, färgade mitt hår (almost blondie again wiieee), o sen iväg o solade.. låter kanske inte mkt men där försvann några timmar!
Nu blir det alldeles strax fix, sen iväg till anna och därifrån till Sara för en ordentlig förferre! (god mat, chips, strawberry daquiris o annat mums). Kommer bli en lyckad kväll idag, känner det på mig! WOHOO! sånt gillar vi.:) hmm. råkade trycka på nån knapp nu o texten blev JÄÄÄTTE stor och fet. hmm..undra om de syns när ja publicerat, för får inte bort det.. jaja,, då ser ni vad ja skrivit iaf;)

Ha en rolig lördagkväll!!!


insikt och god morgon!

Lördag morgon.
Dagen började med frukost hos johanna/fredrik/meja. amerikanska pannkakor med färska bär och en färsk bärsmoothie. Mmmm vad gott o damn vad mättande. tack så mkt :D

en sak jag tänkt nu på morgonen är att nu känner jag att jag kommit till insikt. nu vet jag vad jag vill, men vissa saker, som för mig är eller har varit stora saker.. så det känns hur bra som helst! även om de inte hände någonting typ, så fick gårdagen mig att inse mycket. jag klarar mig, jag behöver inte EN person för att vara lycklig. sällskapsjuk kanske jag är, men som sagt, man kan vara med vänner..och lite variation, det är FAKTISKT mycket roligare i längden..:)


Nu ska jag softa runt lite o sen får vi se va som händer.:) ha en bra o rolig lördag folks!! :)

Slut..

Japp, då närmar sig denna fredagen sitt slut.,

Kvällen har varit mycket lugn o skön o himla trevlig! Spenderades hemma hos Anna med Sara och hennes vän Sofie..
Vi hann med en raggarunda i Gvd, massa godis, chips, film och lite gamla bilder.:) Jävligt trötta var vi dock allihopa så blev en "tidig" kväll.skönt det faktiskt!
Imorgon blir det först partaj hos Sara och sedan bluesfest. trevligt!:D Sen får vi väl se vart och om det bär av efter det..huhuu..

har vart hemma i säkert en timma nu, läst igenom lite bloggar o kollat runt lite.. nu ska ja stänga av datorn är det tänkt, o kolla på big brother och förhoppningsvis somna till det. gött.:)
Just de, bestämde även tidigare ikväll att jag ska va med på Trajet i år, fasen på tiden.:D 23 år snart och ALDRIG  vart med på det..illa!(om man bott här hela livet iaf) hehe.. så ja, de ser vi fram emot!!

Som sagt..nu tv o sömn. God natt allihopa!!


didn't believe,
but when i onced tried
-i liked it!
colud get used to this.

NUUU e de helg:D

trevlig helg allihopa:)

I did it!

det svåraste är över, nu gäller det att leva efter det med. men it's gonna be sooo fine. VET man så är det så mycket lättare. yea.:)


Idag är det Fredag, går ju som ni vet vid det här laget på antibiotika - så lär ju bli en grymt lugn helg. länge sen faktiskt! riktigt länge sen..hmm. men nåt får man ju hitta på iaf, kan ju inte sitta inlåst i lägenheten o mögla  hela helgen själv heller.:) men vad, det återstår att se!

ganska trött idag faktiskt..så ska bli skönt att bara kunna koppla av.. weeh. back to work!!  hej:)

Don't want to, not at all, but really have to

SNÖ?!?!?! nää nu e ja besviken,. hej

tankar och funderingar

..är nåt jag har väldigt mkt av idag..om ALLT.

hur när var varför men om vad osv osv... ja, får helt enkelt tänka ut vad jag vill med mitt liv bl.a., kan ju inte direkt vänta på att nån annan ska komma och bestämma åt mig..mm, så är det.. thinkthinkthinK!
kanske dags för ännu mer förändringar..

pirripiiiiiiiirri

Torsdag idag.
Ett jävla tjat på vädret i know, men faan vad det gör mkt när det är fint ute. man blir mycket gladare o har liite mer energi. så jävla härligt.:) nu fattas bara värmen, men hey, man får vara glad för det man har och bara solen är framme så är jag som sagt glad. hihiiii...

Sanjas bror skulle följa med henne när hon gör tatueringen idag, så åker jag inte dit så slipper hon vara ensam iaf, huhuh.. får se sen hur mkt jag har o göra o hur stressigt de blir. hade varit kul att va med iaf!

Imorgon är det redan fredag = helg. gött gött. alle ville hitta på nåt på fredag,  men får se hur de blir med det.. jag vill inte åka till halmstad, och hon vill inte åka hit. haha, men de löser sig nog.:) annars har jag inga som helst planer för helgen, blir nog lugnt iaf kan jag ju räkna med.. antibiotika = noll alkohol. men det tycker jag ska bli jävligt skönt faktiskt, o nu har man anledning till att faktiskt säga nej och hålla sig till det också.haha. weak.:P

nää..nu ska jag pyssla lite här på jobbet.. om jag inte återkommer mer idag -have a nice torsdag!!


fucking lovely!

är så förbaskat trött idag, svider typ i ögonen..ska bli gott o få sova..kika lite på tv o somna till det, kommer ju ändå inget idag..

imorgon ska jag iaf med sanja till vmo o hålla handen medan hon tatuerar sig. kanske ja kan passa på o få lite inspiration med..:)

nähe..vet inte va ja ska skriva, kände bara för att uppdatera lite..nu ska jag..-bara va.:) hej hej god natt..




det betyder mycket.:)

ååh..=)

Gick iväg o skulle fixa lite, träffade Johanna i två sek och klumpen försvann direkt.:) thank god for sisters sometimes! :D

Onsdag

Japp, halv vecka har nu gått.
Har vart en bra vecka hittills måste jag säga. Mm. Idag är det fina vädret framme igen, och kan man bli annat än glad över det? Nä, tror inte det.:)

Har en klump i magen dock, har en del o ta itu med som jag veerkligen bävar över.dont like at all!!..så..better get to work....

återkommer senare.hej!



it's getting better

SOLA PÅ för fan!

Kvinnor som solar mycket löper 30% mindre risk för blodpropp än de som undviker solen. Fördelarna överväger helt klart nackdelarna säger experterna. yeeeaaii.. såå, nu kan alla sluta gnälla på folk som solar :P hehe
Detta sa dom på radio nyss, så de så!

Furadantin

Tisdag!
Har hunnit med en sväng till läkaren idag som sagt, lämnade pisseprov och mycket riktigt - urinvägsinfektion var vad jag hade. I och med att jag inte tål pencillin så fick jag en antibiotikakur med Furadantin ist. Får hoppas det hjälper denna gången, inte alltid det gör det nämligen, surt som fan..
Men som tur e sa han nu att om det börjar återkomma så ofta som de gjorde tex för ett år sen, så ska dom påbörja en undersökning om det.. hmm, aa, verkligen på tiden faktiskt! dock så gillar jag verkligen inte att gå till doktorn, inte alls.. aldrig varit nedsövd eller opererad eller liknande - och det vill jag veeeerkligen inte bli heller. har blivit lite som en skräck nu.. heh.löjligt kanske, men vafan, så är det! har dock blivit gipsad två ggr, men det är ju en annan femma..

Har en hel del att göra på jobbet idag, men sen efteråt blir de soft.. som de ser ut nu så ska jag nog bara träffa alexandra som e hemma från halmstad idag..huhu..trevligt..

Nähe, dags o förbereda lite.. ha en bra tisdag så kanske jag återkommer senare-. hej hej!



Ps. vad fasen hände med vädret?!




hmm..whats next?

urinvägsinfektion aoochhh

tror jag åkt på en sväng urinvägsinfektion, IGEN. haft det säkert 10 ggr nu på två-tre år.. sjukt.. hade jätte problem med de när ja va liten med, då funderade dom ju på operationer o skit pga det men sen blev de bra så ja slapp.. hmm, undra om de är dags o kolla upp det ordentligt denna gången? antibiotikan biter ju knappt ens på  mig, får äta typ två kurer på en infektion. . jaja, fick iaf tid imorgon så ska kolla upp de då.. eller a, iaf få antibiotika, igen.

idag har jag tid för att fixa naglarna igen, tror de blir sista gången jag gör det där nu.. lite för dyrt, plus att dom ändå bara går sönder.. två har gått av helt och en har värsta sprickan i sig.. o då har jag inte gjort några idiot saker heller, en gång skulle jag öppna bildörr, en annan gång diskade jag  (gjorde svajnont båda gångerna) och en gång vetefan va ja gjorde , märkte inte ens att den försvann.:S o så har nån lossnat lite nedtill osv osv.. såå, får se hur de blir. trivs ju i dom annars, men vafan, så jäkla bökigt ju.

fint väder idag igen. hur jävla skönt som helst. enda dagen de vart lite sisådär bara var ju igår, men de va söndag så de va ju bara bra! slapp man ha dåligt samvete för att sitta inne hela dagen.;) haha

Nähe.. har väl inte mkt mer att berätta just nu, återkommer säkerligen lite senare. och om inte- ha en trevlig måndag!!

wipe out & sanningens ögonblick

dagen har varit väääldigt lugn. inte hänt många knop här inte.. dator/tv/sömn av o till. skönt som fan! 
och nu ska ja faktiskt köra på samma spår, tv/dator/ och somna till natten. GÖTT!

Ha en fortsatt trevlig söndagskväll allihopa.:) 

söndag och halvbakis

festade med kjell i atorp igår. himla trevligt!
tog bussen hem från gvd sen vid två.hade vart o käkat o sånt. somnade till lite på bussen där, skönt som fan. sen hem o bara lägga sig på en gång, orkade inte ens tvätta av mig sminket -lurk.haha

vaknade upp runt 9 imorse, och tvättade av mig sminket - drack lite vatten, och förflyttade både mig o täcket + kuddar till soffan ist.. legat här med laptopen på magen sen dess..gött o bara glo runt lite utan massa måsten..mm, sköna söndag!
men frågan e om den e så skön hela dagen, vad gör man ikväll o så? minns inte sist ja va själv en söndag.:) men men, de blir nog kanonas! mår bra o så iaf, känner att jag drack igår - men mår varken illa eller har ont i huvet hellet , o de e ju gött det.:)

Jaha..nähe.. om man skulle ta o fixa lite käk kanske..vore nog en bra idé..äta bör man annars dör man huhuuh.tjohej!

soooliga härliga vårdag

vårkänslor heela tiden. härligt!
Vill ge mig ut i det underbara vädret, men själv e inte kul.haha.. så bara att höra av sig om nån vill ta en fika eller äta, eller bara sitta o softa i solen..mmmm,:)

Fredag

Idag blir det fredagsmys med sääänch, länge sen som fan så ska bli sjukt roligt,, mmm..:)

vet inte vad ja ska skriva, men hoppas alla får en trevlig o rolig helg,ska ja försöka ha iaf.:) hej hej

 
cypern ayia napa, juli 2007

nowhere to go

har ni någonsin upplevt känslan av att behöva prata av sig med någon, och inte veta vem man ska höra av sig till?
känner verkligen att man inte har någon att vända sig till.. och samtidigt, så orkar jag nog inte med det riktigt heller, känns så omständigt nuförtiden, och så vill man inte riktigt belasta någon heller..känns verkligen som en belasting ja..och det känns väldigt tråkigt måste jag säga. och vadå omständigt? hallå?! meen, de är så ja känner och i cant help it. im on my own och det är väl bara ta sig i kragen och göra det bästa av situationen ist.
(ta mig inte fel nu, jag vet att jag alltid kan vända mig till mina syskon och vissa vänner osv, men det är inte riktigt samma sak..-inte riktigt det ja menar,,)

vet inte vad jag ville ha sagt med detta inlägg, verkligen inte ute efter medömkan eller liknande, sånt e bara skit jobbigt. men det hjälper att få skriva av sig lite so that what ill do.

imorgon är det fredag, och jag känner bara att jag vill göra något riktigt kul och bara släppa loss och bara vara mig själv, men då är återigen grejen..vad fasen ska man göra, och med vem ska man göra? verkligen skit trist o känna såhär..och till stor del har jag mig själv att skylla, det vet jag..
ska aldrig mer göra misstaget att ge upp hela mig själv och hela mitt liv, för någon.
men men, så är det..

depp-inlägg i know, säkert skit trist o läsa. men hey, min blogg så jag skriver vad fasen jag vill - tvingar ingen o läsa.

nu..stockholm-arlanda på trean.hej

just dont understand at all

kommer aldrig förlåta dig och ditt sätt att hantera vissa saker på. men som man säger, det är ju bättre sent än aldrig att se en människas rätta sida. Jag behöver verkligen inga själviska människor i mitt liv - you´re just not worth it


ibland behöver man skriva av sig lite, and that´s what i just did.



gammal bild
 well, im happy anyway

VÄLKOMMEN

..VÅREN!:D fan vad gött, äntligen här:) me likey!!


tydligen dags

..för lite uppdatering här med ja. har verkligen inte haft det minsta sug för att skriva här..var ska man börja liksom? haha..

Måndag idag höll jag på o säga, men det är ju för fasiken tisdag. dagarna går så sjukt fort nu för tiden!
Igår var vi i halmstad på trav, mycket trevligt och tack lollo för trevligt sällskap.:)

Idag är det tisdag. planerna idag ser ut som så att ja ska ta en fika med alexandra, hon skulle tydligen hemåt idag.nice nice.efter det ska jag nog hem till baby - yepp, hem till baby.han fick sin lägenhet i helgen, hur jäkla nice som helst.:)

hmm.öh.. aah, nu vet ja int eva ja ska skriva mer, så återkommer lite senare maybe. bye!

OFF

..we go! :)

Onsdag!! :)

Ja, idag är det Onsdag.-vilket betyder att imorgon är det Torsdag.-och tror nog ingen, som läser min blogg iaf, har missat att jag & syster ska flyga till Finland då. ÅÅHH så jävla kul det ska bli :D pepp pepp pepp :D

7.30 imorgon åker jag och mamma till Halmstad. Mamma tar Bella och åker hemåt igen, och jag tar Janika och åker vidare mot flygplatsen.:) 12.55 lyfter vårat plan från Gbg och är framme i Helsingfors 15.20. iiih..:)
Hemma igen på Söndag, åker 19.05 från Helsinfors och är framme i Gbg igen 19.30. Gött gött..:)

Imorgon åker även min lilla baby till Lindvallen med familjen och Suck. Fatta vad roligt dom kommer ha också eller? Riktigt jävla kul.:) Också hemma på Söndag iaf och vi får väl se om vi hinner ses då eller inte..hade ju vart lite mys iaf:)
Jocce tycker att jag är lipig av mig. haha. Men vadå, även om de inte ens är en vecka tills vi ses, så kan man väl sakna lite lite. eller? Jaa, man är nog inte lipig för det.:P hehe

Idag är det packning som står på schemat. ingen aning alls om eller hur jag ska ta med mig. hade varit smidigt med en ganska liten väska, så man kan ta de som handbagage på flyget.. men, termobyxor o sånt tar ju ganska stor plats , och lite annat vill man ju faktiskt också ha med sig.:)
ska även försöka hinna med o sola idag.. och sen gå o lägga sig tidigt så man e pigg imorgon.. huuhuh.. är riktigt trött redan nu faktikst,. men, om ja känner mig själv så är jag ganska pigg sen när jag väl får sova. :P

Näähee.. Nu ska jag ta o dona lite. -Kanske återkommer senare.. och om inte, ha ett himla trevligt avslut på denna vecka!! puss puss hej hej

åååh

..märkte nu att när jag och Janika bokade biljetterna till Finland, så tog vi 2 "vuxen"..o nu när jag kikade på sidan, så märkte jag att om man rullade ner lite så fanns det "ungdom" också.. upp till 25 år... irriterande eller? Men som tur är märkte jag också att det är samma pris på vuxen och ungdom, iaf i nuläget. Så är inte så farligt ändå.. bara det att på den vuxen vi tog har vi inga avbokningsskydd osv, men de hade man fått till på ungdom.. men what ever, vi ska ju åka så sånt behövs inte.:)
I övermorgon bär det av!! ;)

hmm

Ni glömmer väl inte bort o kika i min bilddagbok då o då, är nog bättre på att uppdatera där än här i vissa fall.:)


RSS 2.0