systäääämet

Sååå.. nu e vi hemkomna från systemet med airidas o nella.
om nån timma kommer dom hit och då är det parteeeyyyyy. weeeeiiiiiii:D

huhu.. såå, så e läget. ha en BRA JÄVLA HELG! hej

Var e fredagskänslan?

Har ingen fredagkänsla whatsoever idag. trist.
jaja. nån som vill göra nåt? slå en pling. nu ska jag göra det sista o sen dra mig hemåt. tjo, trevlig helg!

FREEDAG!!!!

Äntligen helg.:)

Åh. igår, följde jag med johanna/fredrik/skruttan och mamma till ullared. blev lite köpt, nice.=)
När jag kom hem så hade baby hunnit hem.. hade tänt MASSA ljus i hela lägenheten, och lagat väärldens goaste mat. MUMMA! kycklinggryta/chilibönor och ris till det. det hade du gjort bra baby, från scratch med. imponerad ;) hiih. världens bästa kille.:)

Jaha, vad händer idag då? Blir massa saker att ta hand om på jobbet, men seeen e de helg. efterlängtat.:) idag blir det nog bara lugnt skulle jag tro.. men samtidigt är det så jag säger varje fredag, och det är inte många av dom som faktiskt blivit lugna.:P höh... såå, den som lever får se!

Nähe.. back to work..! 

torsdag.:)

Igår var som jag sa igår Sanja hos mig. trevligt trevligt.:) får vi göra om snart. har en tendens att gå hur lång tid som helst mellan gångerna ju..heh...

Idag då? Idag är det Torsdag. jobb jobb jobb. och sen kommer BABY hem. äntligen! :) hihi....mys mys mys.
ist för att gå på nån fest som alla andra på lördag, ska vi ha skräck/myskväll hemma ist. huhu. massa skräckfilm, massa god mat och massa gos. åh. gött.

Längtar också till nästa helg. surprise för baby som fyller 22 den 10e. huhu. kan dock inte skriva vad här, ifall ifall han smygläser här.;) hehe. ska bli kul iaf.=)

Hmm.. jaha.. annars då.. bebisen där uppe är lika go som "vanligt", dock ändrar hon utseende precis heeela tiden. sötnos.:) nähe.. back to business. huhuu

YEeaaiii:)

Idag är det Onsdag, och vad händer då? Joo, sanja kommer till mig idag. wehoo..:) Vadå länge sen typ? hehe.

Igår fick jag faktiskt ett ryck att städa där hemma. fan va skönt, sett för jävligt ut såå länge nu. är dock inte helt klar ännu. har ju köpt så mkt nya förvaringar o sånt, så blev mest att sortera grejer o så igår.. så nu hålle rjag på o tvätta lakan, så ska byta sen.. o sen dammsuga, skura golv o lite sånt. sen e de klart. gött. Intressant vetande? haha, min blogg;P

Sen på kvällen åkte jag med mamma & pappa till gvd. pappa gjorde det han skulle göra, sen åkte vi till kvantum o handlade. skulle egentligen inte köpa mer än en två grejer, men handlade visst för 450 kr. haha.. men kunde inte låta bli när jag såg all finsk korv, o finsk senap osv osv.. låter kanske löjligt, men den svenska korven/senapen går inte ens o jämföra. så finns det sånt, så får man passa på.:)

Jahaa.. annars då? nää vet inte.. jobba lite nu iaf. huhu. ha en trevlig onsdag,

Tisdag!!

Hmm. kommer nog bli en bra dag? vet inte varför, men känns som det.:)

Just NU nu nuuu, längtar jag sjukt mkt till helgen.. vet inte varför där heller faktiskt.haha. vet inte vad som händer alls ännu. kanske att jag ska med anna på halloweenfest? eller vara hemma o mysa med baby? Fira pappa på söndag med.. hmm hmm hmmm. får nog ta o diskutera igenom saken idag. yeh.

annars då.. borde städa, ser ut som en jävla svinstia.. men man bryr sig inte när baby ändå inte e hemma. :S sjukt. men, ska nog göra de fint tills han kommer hem på fredag iaf. hoppas jag. haha


öh.. nää, vad ska man säg? ha en bra dag!

haha;)

tänker inte ens kommentera mer än just; haha! ;) haha..

inget mer o säga för idag..ligger i soffan o glor på färjan just nu..saknar min baby som sitter o äter/dricker öl på o´learys i motala.. huhuhu.
Nää, pausen slut. ha en bra kväll!

http://chanaeggmaan.bilddagboken.se


Så jävla B.

Måste säga att jag inte riktigt förstår hur vissa tänker.. skyll/klanka inte på andra bara för att du är osäker på dig själv. så jävla onödigt. ska nån annan som du knappt känner sluta leva sitt liv på ett visst sätt bara för att DU ska må bra? För att du inte ska vara så osäker? Nää,,kanske dags att rannsaka dig själv ist..?
och sen fattar jag inte heller varför det är så himla viktigt för vissa att få vara nåt jävla nyhetsankare.. kanske svårt o förstå vad jag menar.. men lamt är det iaf., jävligt lamt.

huhu.. positiva dagen idag? haha..

och sen måste jag bara tillägga att.. är DUuu helt sjuk i huvudet eller? varför ska folk försvara dig när du endast rent ut sagt Skiter på dom här personerna i vanliga fall., seriöst? vem fan är du? försöker få andra att framstå som idioter när det i själva verket bara är du själv. Ta tag i ditt liv, det är inte ett skit synd om dig. inte för fem öre. jävla uppmärksamhetssökare. och sen hur du beter dig.. Alltså,, nä jag ska inte ens gå in på det här, meen, behandla andra som du själv vill bli behandlad. Fit*a

ÅH! damp idag.:) haha... men NU e ja klar. huhuhu...

Möte

En person ringde och skulle boka tid för möte.. Jag sa att jag reda hade ett vid 10, och ett vid 11, så jag kunde hinna med att träffa den här personen vid 10.30 isf. Och nu, kl 10.00, då dyker den här personen upp för mötet.  så sa till den att den får komma tillbaka vid halv elva.. men jag menar.. fatta? eller? :S


Heeeeeelg

Inte lång tid kvar nu till helg. huhuu.. var precis uppe en snabbis hos familjen på övervåningen. fyyyy vad söt den lille är..heelt sinnesjukt..=)

Gjorde förresten fläskfilé (förstekte och sen in i ugnen) och potatisgratäng, beasås och en god ssallad till igår. Fy fasiken vad gott de va, länge sen ja åt de fakiskt och blev riktigt lyckat med. mums. så ni kan ju gissa vad ja åt till lunch nyss med..huuhuh.. GOTT.

Annars är allt som fixas ska fixat, på jobbet då.. gött gött.. fixa tre fika till alla bara.;) haha... nää, ska vänta o se om min baby kommer hem från sitt jobb snart? i believe so..:)

ha en trevlig helg allihopa!!

fuck you bitches

God morgon!!

Vill bara börja med att säga, att ibland är Jocce verkligen den mysigaste personen som finns. Åh, gosjävel:)

Annars då? Joo, Fredag idag. Känns väl bra?
Ska försöka få tag på Lollo sen o så om de blir nåt gnosjöpuben eller inte..haha.. men de tror jag nu., bror hennes spelar ju.. huhuuh... ANnars ska ju "alla" killar dit , Fredrik har ju sin pappafest idag.. men är man bjuden? NÄÄÄE!! haha, illa ;D hihi.. Nää så får se, hänger på Lollo.:)

Imorgon, Lördag.. Antingen jäävligt lugnt, eller åka till Halmstad o parta,.. Janika har ju min bil nu, så tänkte åka upp o byta bil med henne, såfår hon ha mammas ist.. Men får se.. för blir ju kanske barnkalas på Söndag? då ska man nog vara ganska pigg. Men jaja, återstår o se..

Vad har alla andra för planer då???



Nuu, frukost.

LYCKA

hihi, vilken bra daag! :D FÖrst får janika körkort.. sen försöker ja ringa baby, lera ggr men inget svar.,..
Och nuuuu fick jag reda på att den jäveln redan är i Värnamo, så han ska komma hem redan idaaaag ist för fredag eftermiddag! :D hihiih. Han tänkte inte svara/höra av sig på hela dagen, utan bara komma hem och vöerraska mig. men med tanke på att han inte har egna nycklar än så blev han rädd för att inte komma in..så därför sa han som de va.. hahaha.. baby! vad lyclig jag är nu..hihih... (ok big deal egentligen, men för mig är de kul iaf. så de så..:P)

GRATTIS JANIKA!!

Grattis till KÖRKORTET chanique! fan va bra du är.:)



och som jag sagt innan.. snacka om att du har mkt att ta igen nu ;) haha! GRATTIS!!!!!!!


Tisdag

Från morgon har dagen varit stress stress, massa att göra. gött det med visserligen. men men.
soo, back to work, maybe i´ll be back later...

förresten.-min baby e en glidare.bara så ni vet..



update:
ännu ett stressmoment borta. gött det.:) nu e nog allt sånt borta, för idag iaf. heh...
Jaha, annars då.. igår åkte jag till lollo direkt efter jobbet. åkte förbi ica bara o köpte med mig lite wienerbröd, mumma.:) satt o tjötade och vid 19-20 var det dags att åka hem igen.. väl hemma så ser jag mamma o pappas bil parkerad utanför.. självklart var dom uppe o hälsade på hos den nya familjen.:)
Så upp dit en sväng för mig med... blev lite myspys med the baby, smörgåstårta och en firaröl med fredrik.=) kl blev nog 21 nåntiing då jag kände att de var dags att gå ner till mig igen. var såå himla trött. usch usch. blev dock lite dator och tv innan jag somnade.

så vad händer idag då? ingen aning faktiskt. inga som helst planer för idag.. förslag, någon?

funderingar

allt e bra konstigt ibland. så det kan bli.. försöker intala mig själv att inget har ändrats, men det har det bannemig. och det kommer nog aldrig bli likadant igen. men hey, jag är inte så säker på att jag vill det heller faktiskt? jag trivs nog ganska bra som det är ändå..det är nu man märker vad som är äkta och inte, och ärligt talat, är det inte mycket som faktiskt va på riktigt och därmed är det heller inte värt att sitta o filosifera över. just let it go, och det gör jag nog nu, med glädje?
tur att jag har min baby iaf, han gör mig lycklig.=)

Shake what your mama gave you

"Go undercover with a license to "shake what your mama gave you" with our new Double-O Collection! The "OO-Brief" provides maximum push-up effect with minimum booty coverage."

Haha, push-up för rumpan. öhh.. why?! hahah

BTW

måste bara säga att det är äckligt gott med Vienetta glass. Fy faaan vad gott det är :O



såå, nu vet ni det ;)

Bebis!!

Hihi. Idag kom familjen Häggman/Bystedt hem. Sååå jävla söt dottern i familjen är alltså;) nåt sjukt..haha, och vad sjukt det kändes att kunna skriva det där :D haha...
jag fick idag hålla i henne för första gången, obeskrviligt..=) åh..underbar..hihi..



..Annars idag åkte min egna baby(jocce,haha) till Motala igen för att jobba hela veckan.. boooooring.. men nu finns det som sagt annat sällskap i huset så de gör kanske inte så mycket just nu.;P hehe.

Nu ska ja gå o dricka, så jävla törstig. ha en bra måpndag!

PS!

Jag har nog världens finaste pojkvän..
Imorse gick han iväg för att köpa frukost.. kom hem med en bukett rosa rosor också, såå fina..BABY! :D
Sen gjorde han frukost till mig med färska frallor o så.. Mmmmm, sötis.:)
Så jaa, min babe e fin han.:)

Moster ;)

Jag är numer moster till världens sötaste lilla tjej. heeeelt sjukt vad fin hon  var, heeeelt otroligt!! :D
00.23 inatt, (18oktober) fick Johanna & Fredrik en liten flicka på 3435 g och 53 cm..Känns helt sjukt, men
GRATTIS MAMMA JOHANNA OCH PAPPA FREDRIK!!!!!

Oh happy day!

Haha, återigen fredag och det känns ju för jäävla bra. och guess what, idag kommer baaaaaby hem med! huhuhuu. känner på mig att det kommer bli en spännande dag idag. mmm lovely!

idag blir de lugnt hemma, och imorgon blir de rally i älmhult. spääännande. vad gör alla andra i helgen??

nu jobb. tjo!

Handlat mat

Är vad jag gjort idag. gött gött. trodde de skulle vara MYCKET mindre folk där idag, men , kan inte säga att det var nån jätte stor skillnad från igår.. Massa massa pensionärer ute idag ju! oj oj, trodde inte dom var så många.;P
Så nu är kylskåpet välfyllt igen, och det känns väl bra det.:)

Annars då? Njaa du.. vet inte riktigt.hmm.. inte moster än iaf, och.. hmm... nää, vafan ska ja söäga? Ha de bra!

Torsdag!

Snart blir det en sväng till citygross. se om det kanske till och med går att handla idag? haha.. säkert inte sååå mkt folk vid den här tiden tycker man.. yeye, återstå att se..:)

Idag är en bra dag känner jag.. och imorgon kommer baby hem..huhu, mkt tjat om det, men vadå..förstå mig.:) haha.
hejhej!

Vem säger att man inte kan ha kvällsmys för sig själv?

Färska ost/skink och ost/korv frallor, med varm oboy, och tända ljus framför greys.. Mm..så dåligt har jag det inte fast att ja e ensam.:)

city gross

..nyss hemkommer från vmo med mamma.. checkade in nya citygross, i love it. lätt att de kommer bli den affären ja kommer handla i mest.=) fanns såå mkt av allt. lite annat än hemköp i gnosjö;) haha
Dock var de gryyyyyyyymt mkt folk, helt sjukt.. såå, blev inget handlande idag. får bli en tur dit på fredag innan BABY kommer hem.=) åhh..sakna..

Ha en trevlig kväll!!


Loverboy, min fina fina man. koooom :D

grattis ffs :D

Var en sväng i värnamo innan..släppte av Janika på ett ställe och resten av oss gick en runda på stan.. gick tillbaka, och där kom Janika ut och hade klarat UPPSKRIVNINGEN! fan va skoj. GRATTIS!!
Så nu är det bara uppkörningen kvar, och det kommer gå så bra så bra. Såå, snacka om att du kommer ha en heel den körning att ta igen Janika ;P haha!

Vad händer annars ídag då? Jaadu.. Jag saknar min baby..dags o komma hem nu skulle jag tro,, men men, får väl vänta två dagar till, men ja överlever nog.;) ska nog åka och handla idag, kanske testa city gross som öppnar i Värnamo idag? KAnske kanske..

Nähe.. Ha en underbar Tiiisdag. Nej, Onsdag e de ju..:S hmm.

snart dags att gå hem

SKÖnt! eller? Mmm, ska st'äda tror ja. fram tills 17.00 iaf, då the hills börjar.. blir verkligen besatt av den serien så fort ja kollar på det. vet inte varför egentligen. inte speciellt bra kanske, men, me like.

nähre.. jag evt verkligen inte vad ja ska skriva? återkommer. ha en fortsatt trevlig Tisdag iaf. hihuuhu....

hungrig som en gnu..

så nu e de dags för lite mat.. gött att ja lagade mat igår, så blev massa över som jag och johanna (och pappa?) kan äta nu.. GÖÖÖÖttt.... psata med grilladkyckling och champinjoner i mild chilisås..mmm mmmm mmmmmmmm.... HEJ

Tiisdag!

Ännu en ny vecka . . . Jaa, vad ska man säga?

..Baby åkte till Motala för att jobba med en damm igår. kommer nog inte hem igen förrän på Fredag. Trist, men samtidigt ganska skönt för då är de lättare för mig att ta tag i saker som behövs göras. ligger man inte bara i soffan framför tvn o gosar. haha.... illa... men som sgat, hoppas jag får i ordning allt som behövs.. rensa garderoben osv osv..är väldigt sugen på att ta tag i de just nu, men nu jobbar jag ju.. o sen har ja säkert tappat lusten.. haha... nää då, jag ska jag ska.


Helgen då, den har jag nog inte skrivit om?

I Fredags var vi nog bara hemma och tog det lugnt (om jag inte minns helt fel?) Joo, så var det.. tittade på idol o så..


Lördagen började med att vi duschade o så, åkte en runda till affären och systemet. åt lite, och vid 12 typ tog ja en bacardi breezer.. hha.....fixade i ordning mig samtidigt och sen kom Suck med hans nya tjej Johanna - åkte till Vetlanda för att gå på tatueringsmässa.. Nja,, mässa kan jag nog inte kalla det ;) haha.. blev en liten visit där iaf, ölande i bilen på väg dit och hem.. sen vidare till JOhanna, och sen drog jag och hgon till harrys. men, hon blev utslängd (bara 20, 22 årsgräns där på lördagar) så hon drog hem med suck, och ja väntade på hanna..
In på harrys igen, hängde med adis i stort sett hela kvällen? Blev full.. som ett ägg.. haha...Men kul var det iaf ! =) Träffade sedan baby, nattamat, o taxi hem till slut.. somnade nog ganska gött där sen.. mmm.,

Söndagen var lugn.. alldeles för lugn egentligen. men fan så skönt..=)

Nähe,, inga planer för den här veckan förutom att fixa iordning lite.. så får se va som händer.. nån som vill göra nåt så är de bara o höra av sig...:)  ha en bra tisdag iaf! hejehje


HAHA! idioter :)

Märkte igår att.... vi hade fått en gratis hylla från ikea.. 649 kr ;) haha!

I förrgår så sa kassörskan att vi missat en del av hyllan, så jocce gick tillbaka o hämtade den... när vi kom hem så märkte vi ju att vi missat den del av byrån också. HAHA! så jag o mamma åkte ju iväg igår och hätmade den.. sen när jocce skulle montera ihop skiten, märkte han att då när han gått o hämtat delen till hyllan, så hade han hämtat EN TILL hylla ist, fanns ju inte två delar av den, utan kassörskan hade förmodligen menat att vi missat en del till byrån och pekade bara fel... såå, slutade med att vi har en hel byrå, och TVÅ hyllor. haha. gött;)

Fredag idag med, hur skönt är inte det? Städa och ställa i ordning allt ska vi försöka hinna med idag.. igår hann vi (mest han) inte mer än att montera ihop allt.. så får ta resten idag.. huhuuh..... nähe, återkommer möjligtvis senare. tjaa!




hmm...Blir man moster i helgen kanske? kanske..

Mamma

..var snäll och följde med mig en sväng till jkpg innan för att hämta den andra delen av byrån. gött átt slippa åka själv.=)

Så idag ser det ut som det blir mkt montering för mig o plutt, nån som känner sig manad att hjälpa till - är så välkommen så.;D hihi...

..fasen va trött jag är btw.. sitter o dricker kaffe nu o hoppas ja blir piggare, svider i ögonen så trött ja är. USCH!.

Jaha.. vad.. nää, nu vet ja inte va ja ska skriva igen. haha...så återkommer när ja har nåt! hej ehj! (fredag imon, Göööött!!)

Jobbigt

Blev en runda till IKEA igår som sagt. fick med oss en hel del bra saker, men, självklart glömmer vi en del till vår byrå.. fan va typiskt.=)

så blir en runda dit idag me tror ja..jobb, hej

IKEA

Sitter o väntar på baby nu.. vi ska till IKEA idag, och köpa hyllor o byrån o bla bla bla.. massa förvaring med andra ord, så han också får plats med alla sina grejer..Så jäävla fullproppat överallt där de finns minsta lilla utrymme. så nu blir de ändring på det, ska nog till och med bli massa space över också. SKÖNT! 

Var i GVD med mamma och pappa för nån timma sen också, köpte ny tvättmaskin + torktumlare hit nu. gött gött gött, den andra tvättmaskinen krånglar ju bara o man måste oftast centrifiguera flera ggr om det inte ska riktigt droppa från kläderna när man tar ut dem. så,, sköönt att slippa det med.=)

Är trött som fasen idag med, men ska nog kunna bita ihop för att åka iväg o få massa gjort ändå skulle jag tro,.=) Alltså, faaan vad skönt det ska bli att ordna just det här nu. ÄÄÄääntligen!

yeye, ha en fortsatt trevlig.. Onsdag allihopa!!

Tur i oturen?

Eller vad ska man säga.. Jocce skulle ju åkt till Dubai nu på Torsdag som ni vet.. men fick idag reda på att nån annan där har tuberkulos (stavning?!) , och att han skulle behövt vaccinera sig - 2 eller 3 månader i förväg. så vaccinerar han sig nu så får han kanske åka i december/januari ist..

Jag blev självklart lycklig över att han ska vara kvar.=) Men förstår att det är riktigt surt för honom nu, när han ändå siktat sig in på det.. men som sagt, får väl bli lite senare ist bara, inget mer med det..

Annars är det Måndag idag.. riktigt seg, konstigt med tanke på att jag sov typ 15 timmar igår/inatt ;) hehe.. trött..
Ska åka och klippa mig vid 15.00, annars inga planer.. sova kanske? haha...
Helgen var förresten lyckad.. hv vann med 3-2 har jag för mig? och sen gick vi ut efter det.. mycket trevligt, om man tar bort vissa delar från kvällen.=)

Nää...ha en bra måndag!.

hockey

i jkpg idag. Hv71 och djurgården, trevligt.. efteråt blir de en bit mat med malin och rickard, o sedan partaj. trevligt..=)
börja fixa nu, sen off we go!

ha en bra lördag!

HAPPY FRIDAY!!

eller? hehe, skönt med helg idag iaf.

Jaha.. gårdagen.. haha....började med att vi åkte till bambu och åt med johanna o fredrik..
Jag och baby tog en flarra vin o han en öl på det.. sen hem, rastlösa som fan.. bestämde oss för att åka till VMO och träffa Tommy som fyllde år.. kollade busstider, o sprang ner till bussen..
Blev krogrunda iaf, nån drink på harrys, nån på hotellet och även på lilla krogen. när bussen hem skulle gå var både jag o baby ganska dragna. haha... men hem kom vi iaf, o somnade jävligt fort båda två så fort vi kom hem. gött.... vakna upp idag var dock inte alls lika kul. heh.. men vad gör det, kul igår iaf.=)
Hoppas jag hinner sova lite efter jobbet..en liten stund iaf?

Sen ska vi som det ser ut som nu iaf, träffa Suck och hans nya tjej Johanna, ska bli trevligt.=) Så blir väl lite dricka på det med i guess.fredag o allt ju.. ;P sen blir nog förhoppningsvis resten av helgen väldigt lugn o skön..sista helgen med ´Jocce innan han åker iväg ju..buhuu.. men e så glad för hans skull, fan va kul egentligen.. mm..:)

nähe..väntar på ett fax så jag kan jobba lite till, och sen hoppas jag att ja kan gå nårodlunda tidigt iaf.. inte så sent som halv fem iaf hoppas jag! jjajaa...mkt tjat känner jag. så ..ha en trevlig helg allihopa!!

oväntat

haha..vilken oväntad fylla de blev igår..hahaaa...

Jag o baby.....hahahah

Vill ha helg nuuu!

Jaa.. Torsdag idag, så inte långt kvar.., men oorkar verkligen inte mer .. behöver helg.. huvud&mensvärk gör ju det inte bättre direkt. . . . .

Vet inte vad ja ska skriva..tomt i huvudet. hmm.. återkommer när det finns nåt att skriva om ist..

BTW, nån som vill va med mig en månad framöver fr.o.m nästa Torsdag? haha.... Baby ska till Dubai o jobba en månad, hur ska detta gå? haha..Jätte kul för honom, verkligen.. Men,, JAG DÅ?! haha;)

RSS 2.0