the hills


Vet inte vad det är med den här serien, men faan så bra det är.. man vill ju bara se mer mer MEEER heeela tiden. Dock så har jag vart ikapp med alla avsnitt i säkert 2 år nu..såå, jag får vänta snällt tills nya kommer ut.. som tur e så kommer dom en gång i veckan för tillfället. GÖTT!!!
Ni som inte kollat, kan se programmet här .. yeaa..:)

långhelg! ! ! !

Och sjukt dålig uppdatering här..
MEN, när det är så här sjukt fint väder så har jag ingen lust o sitta o blogga. tråkigt kanske, men sant. man vill ju bara vara uuuute hela tiden. SÅ SKÖNT!!!

I Tisdags skulle jag och baby åka ut på sjön o fiska.. när jag kommer för att hämta honom, så står han o donar med nåt.. MED MIN NYA RULLE OCH FISKESPÖ :D glad jag blev elelr. haha. aldrig haft ett eget spö innan, men nu har jag, o de va sååå fint. HAHA!;)
Så igår stack jag iväg o fiskade utan baby.. nu kan jag ju. gött :D haha.. inte för att det inte är kul med honom, men ja, ni förstår.. Så jag o Lollo stod o kastade en stund i MArieholm, nice nice! (och twiggy med får jag inte glömma, http://chanaeggmaan.bilddagboken.se)

Idag är det Torsdag, och idag börjar långledigheten. Så jäkla gött.. Sigges premiär idag med, alla ska dit verkar det som. Men iiinte jag! JAg HATAR siggespremiärerna, SÅ JÄÄÄÄÄVLA MYCKET FOLK!!! jag blir galen.:)
Imorgon blir det Halmstad iaf, partaaj. ska bli kul! :) Hoppas vädret är nice så kanske man kan ta en sväng till beachen med.. eller, syrrans baksida funkar väl med ganska bra visserligen.. .

Nähe, nu ska jag ut o pissa med två små hundar. HUHU!-hej!

 
grancanaria -tror jag försöker se snygg  ut eller nåt? haha!

Pirates of the wood

Förfesten började hos Anna 05.00 Lördag morgon.. Jätte pigg man var när klockan ringde vid 4.. not.. höhö.. men men, de gick bra, o kul hade vi!


Trajet  http://chanaeggmaan.bilddagboken.se/

Blondiiiin


Såå. nu är jag klar med fanskapet, så här får det bli :D

Fuck Dem Bitches



Look, girl, look!
Keep my name out your mouth
I'll keep my foot out your butt
Cuz you don't know whassup
So mind ya b-i-z and shut the fuck up!

Fuck them bitches - Fuck them bitches
That's right I said it - That's right I said it What ya gon' do?


----------------------------------------


yeaaiiii.. snart är det Lördag - så snart är det Trajet. faan så kul vi kommer ha. AAaa :D
Vet inte vad ja ska skriva. återkommer nog lite senare, känner ja måste sätta igång med lite annat först.. huhu.. have a nice day.!

http://chanaeggmaan.bilddagboken.se

i can teach you a thing or two yeahoyeaho



ger mig alltid myror i brallan!

Balklänning designad av Lars Wallin

Kom på att jag vill sälja min balklänning ju.. Så vet ni nån som är intresserad - hojta till!
Storlek 34. Endast använd en gång.. designad av Lars Wallin, designar kläder till olika kändisar o så.. Köpte den på Lycka i Värnamo för 2500 kr, säljer den nu för 1500 (eller högstbjudande)


Massa fina pärldetaljer där fram..


Sjal följer självklart med..

  Svårt att förklara färgen på klänningen, kommer inte ihåg namnet på färgen ju.. Men den sista bilden är tagen ute i dagsljus, och de andra två är tagna inomhus. (Första med blixt och andra utan)


happylappytoday


Jag & Sis, Gran Canaria, Nyår 07-08. Snygga! haha

Idag är det Fredag. weeeiiii!! :) Skönt!! Men blir nog inte party som på bilden ovan.. dock folle o grill in VMO. yeaa!
Nähe, vet inte va ja ska säga, är ju ett ständigt tjat om detta väder från min sida. men wtf, ME LIKE! jag blir glad av soool.. huhuuu.. såå, hoppas solen e framme hela helgen, då jävlar ska ja N J U T A. japp!

Ha en uuuunderbar helg allihopa, i will! byyye

Christiania

Igår åkte jag och hämtade upp plutten när han stängde affären. Där var Arvid som hade bestämt sig för att joina på golfen. treevligt! Plockade upp Tommy också, och sen iväg till Lanna. Mötte upp Jocces far & Helena, och sen ut på banan. Kul med lite sällskap, skulle ju bara vara ja o jocce från början, så de va en rolig överraskning:) (inte för att det inte är kul o va med baby själv, men alltid kul om man e några fler när man gör såna saker..:)
Aaaaldrig i hela mitt liv "spelat" innan, men fasen va kul det var! Körde på pay and play banan eller vad man säger, sjukt kul.  hehe..och duktig var man väl inte direkt, meen övning ger färdighet som man säger:P
På hemvägen släppte vi av folket, och sen in till kvantum o handla lite.. hem till baby där vi "lagade" tacos. goott!! o sen tror jag att vi deckade ganska fort.. vaknade 2.15 inatt, o trodde klockan var typ 6.. sånt gillar vi,:)

Idag är det sköönt väder igen, men tror inte de blir så mkt aktiviteter utomhus idag inte. tror bestämt att jag måste ta tag i att städa lägenheten nu.. inte så mkt, men måste dock göras ändå. fast, det får vi se senare.;)
Ska nog iväg en sväng till morsan o fira henne lite med kanske.. JApp, så får det Nog bli!

trevlig torsdag! (haha, imorgon är det FREDAG!! fattar ni? FREDAG! :D gööööööötttt)




har kommit på att inlägg blir liite liiite roligare om man bara slänger in en bild också. wierd.
men iaf, här en bild på mig från min o babys spontana danmarksresa förra sommaren.:) sickoo..hehe

!!!rubrik!!!

Mmmhm!

Onsdag.. Onsdag, jaa, redan Onsdag! Skönt skönt skönt, mitten av veckan - snart helg igen. huhu.:)
Imorgon fyller mammsen år, plus typ 10 till man "känner", sjukt många på en o samma dag faktiskt. Grattis till er alla om jag glömmer bort o säga de imorgon!!.;)

Idag..ska baby o jag åka o golfa - första gången någonsin för min del. ska bli spännande! tänkte göra det redan igår, när lollo var här o fick mig bli sugen på det - men så var vädret så tråkigt så väntar med det tills idag ist.. skoj! tror jag..hmm

Nää.. fortf idétorka på uppdateringsfronten,, meen, jag är hungrig.. o ja, just det, igår fixade jag allt till trajet.:D skönt o ha de gjort! :) öhh.. jaa, nää nu ska jag kika vidare en stund till, o snart är det hemgång!
Eeen mycket trevlig Onsdag allihopa!!



Bjuder på en bild från Jönköping förra sommaren..full o
glad efter ett X antal tequila på raken. hmm.men skoj var det!
(jaa, det fattar man kanske med tanke på att jag har jocces keps på huvet;))


helgen slut

Tisdag idag och det betyder att denna långhelg är över. såå skönt det har varit, hade gärna tagit ett par dagar till ledigt. Mm!

Konstigt nog vet jag inte alls vad jag ska skriva.. kan ju berätta om allt som hänt i helgen, men vadfan, det har jag faktiskt ingen lust med.:) Jaja.. jag återkommer nog lite senare under dagen men förmodligen lite bättre uppdatering.:) hej

Påsk!!

Japp, påsken närmar sig med stormsteg.eller ja, man kan väl nästan säga att det är påsk idag? jaja, whatever.:)

Ikväll blir det umgänge med fina brydar i anderstorp. trevligt, mycket trevligt!
Imorgon blir det herrestad i stort sett hela dagen tror jag? fiske o häng o sånt som står på schemat..
Lördag, PÅSKAFTON FFS! huhu.. Blir de grillning o lite partaj i Österskog (eller minns jag fel på namnet?,hmm), ska också bli himla trevligt faktiskt. yeaaii.. ja, det är väl det jag vet för tillfället, och det är så läget ser ut just nu.. huhu.. kul iaf!

Hmm..idag ser vädret lite halvdant ut.. i morse va de regn, sen blev de fint.. o nu ser de lite halvmulet ut.. hoppas de blir fint framåt eftermiddagen/kvällen!
Nu ska jag nog ta mig en bit mat.. Om vi inte hörs tidigare så önskar jag er alla en glad påsk, o kom ihåg o njuta ordentligt av denna långhelg!! tjo

själviska människa

..är du sur så ska alla vara sura, är du glad så ska alla vara glada - o är det inte så så bryter helvetet lös.

Om jag är sur, låt mig vara då för fasen, behöver inte provocera så de blir ännu värre. o vet du vad? jag är faktiskt inte sur när du inte är i närheten, men du har sån jävla aura som får folk o trippa på tå, allt ska vara på dina villkor hela jävla tiden. och jag är så jävla trött på det.

och innan du börjar klanka ner på folk, ta en titt i spegeln o rannsaka dig själv ordentligt. lyssna på hur du tilltalar folk o hur det mesta som kommer ut ur din mun låter. sen, sen kan du börja snacka.

du äger inte världen, fatta det o kom ner på jorden

J-Flo <3


i love you♥

Måndag och helgen som gått!

Har vart en vääldigt skön helg.

Fredag
, åkte till vmo och fixade allt som skulle fixas. åkte hem till baby o fixade mig lite, och sen när han kom hem från jobbet hoppa vi in i taxin o iväg mot hörle. -till jocces syster Helena med familj. mycket trevlig kväll!
ringde taxi o åkte hemåt igen vid 22-23 nånting, in o tog på oss jackor o så, o sen gick vi ut på en promenad i stan.. förbi utanför harrys o tjöta lite me folk och så avslutade vi promenaden med en kaffe vid den där street church bussen..hehe.mysigt iaf..:)

Lördag. Jocces andra syster, Malin, kom till värnamo. när jocce slutat jobba åkte vi till deras farmor o åt mat, mm så jäkla gott. sen vidare till herrestad, jocce o hans pappa la i båten o bryggan i sjön medans jag, malin och deras mamma låg på soldäcket o solade. fy fasen så härligt det var, såå varmt o skönt. kändes verkligen som värsta sommardagen när man låg där. GÖTT!!
Jag åkte hem en runda, för att köra Fredrik o co till Bredaryd, dom skulle på whiskey och ölprovning. hehe. sen åkte jag till herrestad igen där de blev grillning och återigen grymt god mat! runt 8 åkte vi hem till baby igen och däckade i soffan i stort sätt på en gång. himla skönt!

Söndag. Var en ganska dryg dag. jag var pigg o jocce va slö. vi åkte iaf en runda i stan och jag fick nya skor av baby. taack.:) sen hem o dryga nån timma igen tills vi satte oss i bilen för att åka mot jkpg. hämtade upp  malin och sen åkte vi vidare för sushi. en besvikelse denna gången, synd! köptes massa godis o så iaf, och sen gick vi till filmstaden för att se fast & furious, shit va bra dom filmerna är! gillar verkligen dom grymt mycket, och den här  var ju minst lika bra som de andra  - om inte bättre!
Åkte hemåt igen så var hemma i vmo runt 9, blev en runda på burger king när vi kom fram, o sen åkte vi till baby, o däckade i soffan igen. haha..

Måndag. idag är det så jääkla härligt väder. vad händer? :)



http://chanaeggmaan.blogg.se

close your eyes

FREDAG!!
och mina ögonlock känns så tunga så tunga.. längtar tills ja får gå ut så kanske man blir pigg igen.:)

Helgens planer hittills iaf:
Idag, efter jobbet. ska jag hinna med en sväng till systemet, och sen till MQ o köpa presentkort..hem till jocce,och sedan vidare till hans syster i hörle. nice nice.
Imorgon ska jag köra på fredrik runt 5-6 tiden, och sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda. får se om de blir borås till anna o sara, eller om de blir att vara kvar på hemmaplan. återstår att se helt enkelt!
Söndag ska vi på bio i jkpg med jocces andra syster. trevligt!

Jaa, det var väl allt för tillfället.. o förmodligen återkommer jag inte mer idag, o förmodligen inte på resten av helgen heller. men man vet aldrig! Ha en jätte mysig helg iaf allihopa! HEJ HEJ!!!!!

2 april och soool

Blev ni lurade igår mina vänner?
Det blev inte jag iaf, o det är jag glad för. att de i min närhet också tycker det är ungefär lika lamt som ja tycker.:P hehe..

Igår efter jobbet åkte jag till plutten i vmo. vi åt gott o bara mös hela kvällen. mm mee like!
man känner verkligen dock att man vill göra något heela tiden. den där solen är inte dålig den, -ger till och med den lataste lite energi.;) grilla o så nån dag hade vart mys  också.. well, we'll se bout that.japp
OCH så är det Torsdag idag med. :D haha.. imorgon är de ju redan helg. fyy faaasiken så härligt!! hoppas vädret håller i sig med.:)

Fix o så nu.. återkommer säkert senare. ha en bra dag så länge!

första april

Någon som blivit lurad idag?
Jag personligen tycker 1 april e en ganska jobbig dag, tycker inte om när folk ska försöka luras o hålla på. skit lamt faktiskt. så finns de alltid nån som går över gränsen med. men inte idag faktiskt, inte ännu iaf.. jaja..

Igår var jag som ni vet med anna en sväng till borås.. började med att anna gjorde ett sånt där implantat (typ piercing ni vet fast bara en plutt) som hon iaf satte bredvid ögat, asfint blev det. veeerkligen!! har före o efter bild på det som kommer läggas om snart. höhö. men sitter på jobbdatorn nu så har inte hunnit fixa de ännu. men de kommer de kommer!
Sen efteråt åkte vi till sara o drack kaffe o åt mackor. gott o taack.:) satt där en stund o tjötade sen bar det av hemåt. hemma runt halv nio eller nåt, så de blev dator o tv o sedan sömn.. 2 fast 2 furious såg jag om nån e intresserad.hehe..

Nää, nu ska jag på möte,villebara hinna med en liten uppdatering. hej hej!!


RSS 2.0