Ni kan gå in på Chanaeggmaan.bil

0-5a4698858ed95e6dacfa2fc941fbb3e8.png

Kolla varifrån!

Ni kan gå in på Chanaeggmaan.bilddagboken.se under kvällen och se fler bilder;)


nu har jag testat lily lolo foun

3cb370500845663db9693512b08c09aa.png

Kolla varifrån!

nu har jag testat lily lolo foundationet. Har endast det och lite id rouge i ansiktet. Jag gillar det! Skulle kanske behövas en concealer också för bästa effekt,men absolut inget måste.-ska dock beställa till det också,så man kan ha det till fest. Till vardags duger det såhär! Så Ja,det var värt pengarna iaf i mitt tycke.:)


damn=(

..igår när jag kom hem från jobbet, la ja mig i soffan o tänkte sitta lite vid datorn.. satte på den, gick o skulle hämta lite vatten, kom tillbaka.. SVART SKÄRM MED MASSA VIT TEXT?! what..?! gjorde som det stod, efteråt kom det en blå skärm med massa vit text, sen verkade det som datorn skulle starta..men NEJ! gjorde om samma process om och om igen.. PAJ! fan..:( egentligen skiter jag väl i själva datorn, men alla bilder o så man har där i..fan va triiiiiist...:( Jaja. så är det!!

Blev iaf sur, så tog mitt pick o pack o drog till baby ist, han kan oftast alltid få mig glad.:)
Jag (eller a, han skärde faktiskt tomaterna och paprikan:P) gjorde tacopaj, såå jävla gott! sen blev det en liten runda med bilen, och sen bara mys. tror jag somnade relativt tidigt med? Gött iaf.. vet att han tvingade mig gå in i sovrummet runt 23, o då hade jag ju deckat en bra stund innan det..hehe..

Idag blir det att färga utväxten, se på balen med Hanna..och..ja, sen får vi se!
Imorgon (FREDAG!!!:D:D:D:D) blir det typ tjejfest hos Hanna. Treeevligt! Läänge sen som fasen.. Tänk, för några år sen, då var vi med varandra dygnet runt, och då menar jag verkligen DYGNET RUNT! haha..i fleeeeera år med, att vi orkade? haha.. o på helgerna satt vi vid hennes eller mitt köksbord, söp, o det spelade ingen roll om vi var själva eller om det var stor fest.lika kul ändå. haha.cpidioter.:) roliga tider iaf!!:D

..och på Lördag blir det nog Herrestad för hela slanten.. sola, åka vattenskidor o sånt där. nice nice! (om vädret tillåter ofc) . Hade kanske vart trevligt o åka till gvd en runda med, men vet inte om man pallar? känns ju inte för lockande längre.. hmm..men ja, återstår o se.. slutar säkert med att jag både syns o hörs mest i hela gislaved i helgen...haha....nää,fy,.

Nu ska jag jobba. Ha en bra dag!!! tjooooohoooE! hahaaa


Jag & Hanna.. Förfest, ensamma som vanligt ofc! haha.;) 2007 iaf om jag inte minns helt fel.


Mitt i veckan!

Onsdag, och nu börjar solen komma fram! wiiiieeee
Fast jag undrar om den inte försvann samtidigt som jag skrev det.buuu....haha

Kikade igenom massa gamla bilder med Hanna igår. haha, kul o minnas lite.=)


Kort på kort, med mobilen dessutom, så blev ju inte bästa kvalitén men wtf.. bättre än ingenting.:)
Hanna och jag hos hennes mormor på förfest. haha (nä, hon va inte hemma) Innan Järnbärardagarna i Gnosjö iaf, gissar på...aa, 2003 ? eller? :S haha.. Nåt sånt.:)

Jaha. Som sagt, Onsdag idag, vet inte vad som händer.. Kanske ska städa lite? Dock inte stökigt, men tänkte mer på damsugning o damning o såna saker.. Mm, kan va ganska skönt att ha det gjort. Och även om det känns tråkigt o jobbigt, så går det faktiskt ganska fort när man väl e igång!

Snart är det helg med, Gisledagarna i helgen. WEEIII!!! haha.. fan va man längtade till det för några år sen, o nu vet man KNAPPT att det är längre..haha.. Får se om det blir en sväng dit ändå, och checka läget.:)

Bal i Gnosjö imorgon med har jag hört.. kanske man borde gå o kika på med, inte för att jag känner någon som ska gå, men bara för att..yee.


Nähe.. vet inte va ja ska sääg, ska gå o ta ett glas citronvatten iaf, och kanske göra lite nytta.. huhuuu! tjahej!

http://chanaeggmaan.blogg.se
 


Snabb service!!

Damn vad fort det gick! Beställde ju Lily Lolo foundation igår som jag skrev, ganska sent med om ja inte minns helt fel.,fick det iaf på posten idag. Weeeeiii.:D

Testade lite snabbt bara, och det ser väldigt lovande ut.:) (första gången ja testade både i.d och clarins som jag haft tidigare, så blev ja väldigt besviken.men detta VERKAR iaf bra) ..Dock ska jag testa lite mer ordentligen ikväll eller någon dag nu i veckan och då berättar ja mer utförligt!

Blonderingstips

Många som frågat hur jag lyckats få mitt hår från så mörkt till så ljust, och svaret är helt enkelt blek blek blek.
Men för er som ändå inte tycks lyckas - ska jag berätta typ exakt hur jag gör. (Säger inte att det är rätt sätt, men det är så jag gör och det funkar bra på mig)



Börja med att bleka håret med Jane Hellen Mood Ultrablond.
Tänk på att håret i nacken, och längderna(topparna) oftast tar lite längre tid att bleka, så lägg i där först och låt sitta i en stund innan man lägger i i resten av håret.
Ha i maxtid och tvätta sedan ur..
Är håret rött/orange, eller bara fortfarande för mörkt för din smak, blek en omgång till, tänk bara på att bleking sliter ordentligt på håret..


Kostar runt 50 lappen i vanlig mataffär..


För att få bort det gula i håret som förmodligen har uppstått efter blekningen så använder jag mig av Jane Hellen Mood Pärlblond.
Det är en lättare blekning med lila/blå toner i, (så om det ser mörkt, blått/lila/grått ut medan det sitter i, så var lugna, det ska  vara så - lila/blått slår nämligen ut det gula i håret)


Kostar runt 50 lappen i vanlig mataffär..



Sedan för att underhålla håret så brukar jag använda L´oréals silverschampo. (Det är ett blå/lila schampo, som tar bort gula toner i håret och håller det "vitt" och fräscht)
Dock ska man inte tvätta håret med silverchampo varje dag med tanke på att det sliter på håret det med och om man har i det för ofta och för länge, kan bli grått ist för "vitt". 
Själv använder jag det kanske 2 ggr/vecka, och ca 15-20 min/gång. (På flaskan står det att man bara ska ha i det i några minuter, men jag tycker man ska använda det mer sällan och ha i det lite längre för bästa effekt)


Just detta silverschampot var så länge sen ja köpte, så minns inte priset.. Men har för mig det låg runt 150 kr i salong.


Och för all del, glöm inte fuktgivande hårinpackningar!! Brukar använda det nästan varje dag. Dock har jag inte i det i kanske 10 minuter eller vad man ska ha, utan jag använder det precis som jag använder balsam. (har fått för mig att balsam bara reder ut för stunden, men hårinpacknign både reder ut OCH ger ordentligt med fukt till håret, så håret blir friskare..) Men har jag tid, så har jag i det så länge som möjligt..



Denna använder jag just nu. En budget variant som kostar under 50 lappen i mataffären, men den funkar jätte bra på mig. Har använt en från L´oréal tidigare, men den kostar mycket mer, och jag märker ärligt talat ingen större skillnad..




Före. februari-09.



Efter. maj-09




Lycka till!!

Film

Är ni lika fega som jag? Att ni inte vågar ladda ner filmer längre..? Well, jag vågar iaf inte, men nu har jag hittat en sida där man kan se filmer UTAN att ladda ner. GÖTT!! :D

http://thepiratecity.org/ , jag kanske är efter eller nåt.. men, jag visste faktiskt inte att man kunde se långfilmer på nätet utan att ladda ner..:) HAPPY!!!:D

Lily Lolo

Sådäär.. Nu har jag efter många om och men beställt en foundation från Lily Lolo.. Så nu får vi se om den är så bra som alla säger!

Lily Lolo är en mineralfoundation och kostar 250kr, är med andra ord lite dyrare än "vanligt" smink. Jag har tidigare testat en från I.D , men den gillade ja inte alls, den blev lite väl glansig för min smak..skimmer i eller nåt sånt, och jag vill ha min helt matt.
L.L är iaf endast gjord på mineraler och är därmed alltså mycket bättre för huden, än vanligt smink,  men helst ska den ju täcka ganska bra med - skiter i om den är bra för huden om den inte sminkar bra liksom..Men, efter vad jag har hört så ska den tydligen vara riktigt riktigt bra.. återkommer med en recension när jag fått hem den och hunnit prova den!


Hittade lite information på nån annan sida om Lily Lolo...


...naturligt - innehåller enbart naturens finaste mineraler och är fritt från parabener, nanopartiklar och Bismuth oxychloride. De innehåller inte heller olja, kemiska substanser och färgämnen.                                        
...täckande - du kommer att bli förvånad över Lily Lolos täckande förmåga. Lily Lolo ger din hud en jämn ton och döljer spår av fina linjer och skavanker. Välj bland 17 unika nyanser!                             
...lättapplicerat - åstadkom en felfri hud på bara minuten. Knacka ut, slå av och borsta in!                                                                
...hudvänligt - den viktlösa och milda formulan verkar vårdande och blir ett steg av din dagliga hudvårdsrutin. Produkterna låter huden andas och framkallar inte pormaskar!
...hållbart - har en fantastisk hållbarhet och är motståndskraftig mot vatten, svett och tårar.
...solsäker -innehåller ett naturligt solskydd.
...drygt - en burk räcker länge!

är en foundation som ger en matt finish, de flesta andra mineralfoundations innehåller mycker skimmer kan ge intryck av en blank hy. Dessutom är Lily Lolos produkter fria från Bismuth Oxychloride, som finns i många andra mineralfoundations och som kan vara irriterande på huden.
 
Det låter ju bra, eller hur? Men som jag sa, jag återkommer med en recension om vad jag själv tyckte.


25/5-09,14.04

Tjohoo!
Snart är både helgen och denna måndagen avklarad. huhuuu. ganska fint väder idag, o de är ju skönt. dock har jag inga planer, men känner att ja bara vill vara hemma och ta de lugnt faktiskt. ska bli såå skönt! tröttnisse.
Helgen har vart fin iaf, relativt lugn o skön!

Jaha.. nähe.. nästa onsdag fyller jag år, btw ;) hahaa! nu ska jag back to work. ha en fortsatt trevlig dag. tjoo!

ANNA KJEEELL!!!


Just nu sitter jag o väntar på att seganna ska bli klar.;) haha.. blir lugnt ikväll, åka lite bil o kika runt. GÖTT!!
HEJ!


haha,kärlek!

6337f16dac61eb1d68b4e136eb9d094f.png

Kolla varifrån!

haha,kärlek!


haha,kärlek!

6337f16dac61eb1d68b4e136eb9d094f.png

Kolla varifrån!

haha,kärlek!


halmstaden!

..kl 13.04 är det jag och Kjell som sätter oss på tåget i smålandsstenar, mot Halmstad! ska bli tjockt nice hahaaa
Hoppas solen är framme där också? i bet it is.;)

Såå, jag manar heeeeela halmstad att dra ut på staden ikväll! ! ! yepp yepp





Our hair is perfect
While were all getting shit wrecked
It's automatic, honey

Jag och jocce är ute och fiskar

0-30f93e55734163c483338e2f21af7e6c.png

Kolla varifrån!

Jag och jocce är ute och fiskar i herrestad. Men var fasen är fiskarna? Inte på mitt spö iaf:( buhu... Vad gör ni andra ikväll då? Imorgon blir det halmstad iaf,utgång,asskoj! Pepp pepp pepp :)


fix av färg. Fan vad svårt det ä

0-5b0d101e3c5cf09525e1ab2fe1258625.png

Kolla varifrån!

fix av färg. Fan vad svårt det är att andas! Ooo:(


Långhelg.:)

Idag är sista arbetsdagen innan långhelg - igen! fy fan vad underbart :)
Hoppas de blir nice väder o så med bara.. Dock vet jag fortfarande inte om de blir Halmstad elle rvad det blir.. Men känner jag mig rätt - så blir det lätt halmstad när det väl gäller att bestämma sig.:)

Hmm.. hinner tyvärr inte uppdatera mer för tillfället. back to work!



Nykter? haha. förmodligen inte.;)


Pisst off

..har ni någonsin varit såå förbannade att ni skakar?


wierd

Skrev ett inlägg, men bestämde mig för att inte publicera det. gör jag det så blir det verkligt

Tisdag  idag iaf. solen e framme. nice. imorgon e sista jobbdagen innan långhelg. hur gött är inte det då?
"helgen" då? blir det halmstad eller lugnt hemma? jaa, we´ll see we´ll see.

nu.jobb.

 bra bild på twiggy tagen för nån vecka sen


Oh, en lista!

10 snabba!

1. Var och när vaknade du i morse?
Hos Jocce, klockan ringde 6.45 men gick upp 7.15
2. Sover du naken eller i pyjamas?
Äger faktiskt ingen pyjamas.
3. När grät du senast?
Ehm..I fredags tror jag? haha..
4. Vilken är din senaste lögn?
Oj..jag vet inte?
5. När var du senast naken och vart?
Idag när jag kom hem från jobbet och skulle byta om.
6. När och från vem fick du ditt senaste sms, vad stod det?
21.26 idag av Anna Kjell. "Det fixar du ;) men vi hörs! Peppa!"
7. Vad ville du bli när du var liten?
Olika. Kändis, flygvärdinna, veterinär osv osv..
8. Om du skulle befinna dig någon annanstans just nu, var skulle du vilja vara då?
Hmm..Utomlands på något mysigt & varmt ställe med plutten..:)  
9. Vilket är ditt bästa fyllekäk?
Jadu.. Det är väldigt olika! Beror helt på vart jag är.. Men oftast blir de kebabrulle eller kebabtallrik. Hamburgare är fint det med! ..Är man typ i halmstad eller så så är ju inte pastavagnen helt fel heller.. äh vadfan, när jag är full så äter jag vadfan ja kan få tag på :D
10. Vad gör du just nu?
Ligger i soffan med datorn på magen/benen..


Alla som har tråkigt, do it..



Bilden är från kreta när jag och jocce var där i somras. som svar på fråga 8 så hade jag lätt kunnat åka tillbaka exakt dit.:) (eller varsomhelst utomlands egentligen)


mobilBlogga, undra om jag fattat

0-62586c73873440bf1522b9bcf7b06a8c.png

Kolla varifrån!

mobilBlogga, undra om jag fattat hur man gör...haha. Ja ja,återstår o se:D


steve-o

De flesta vet ju vem Steve-o är, speciellt ni som sett tex jackass eller wildboys. Cpdidioten liksom.:) Hhee..
Nu har han iaf "gett ut" något helt annat - baksidan av allt eller vad man ska säga. kika på det, väldigt intressant faktiskt. sjukt så det kan bli!
Steve-O: Demise and Rise - MTV Shows
(detta är bara del 1 av 7. gå in på länken ovan o se resten)

Åhh..

I Fredags kom hanna på besök. satt o fikade o tjötade i typ 3 timmar eller nåt? trevligt!
Efteråt fixade jag iordning mig o åkte till Värnamo. Hem till baby för att lämna grejer o ställa bilen - in i taxi o vidare till Rijalda.
Där blev det partaj med massa tjejer, och sen drog de flesta av oss till HArrys. Var faktiskt en jääävligt kul kväll, men aackk så fulla vi blev allihopa. haha. vad hände?:S Men men, skit kul iaf!
Min mobil gick dock sönder..heeelt paj.. så alla som inte gjort det än - skicka era mobilnr, för jag har INGA nr kvar alls. buuhuu..

Lördagen var dock mindre kul.. oj oj oj va full ja va när ja vaknade till o med.. galet! haha.. hängde hos baby, och sprang mellan lägenheten, och bottennappet(han jobbade ju) hela tiden typ.. orkade inte va nere i butiken, men var för sällskaprsjuk för att sitta där uppe själv. haha!
Vid två körde jag baby till Noah iaf, och jag åkte hem. softade några timmar, och vid åtta typ åkte ja tillbaka till Vmo. Hämtade upp Rijalda o åkte upp till henne en stund.. var så jävla dryg i huvet sen dagen innan så åkte till baby innan 22 tror jag, och la mig o degade vid tvn. skönt!

Söndagen blev också sjukt lugn. trött trött trött.. sov av och till, vaknade upp vid 15 sista ggn. vid halv fem drog vi för att möta upp suck o johanna, o sen vidare till Jönköping för att gå på bio. Änglar och Demoner blev det. Den var bra tycker jag!
Hemma i vmo igen vid halv tio.. blev väldigt lugnt, men somnade dock ganska sent. surt.

Upp imorse, det var fasen inte de lättaste.. usch vad jobbigt de var! men men,, snoozade lite och sen till slut tvingade jag mig själv att åka hem/till jobbet.
Pigg kan jag fortfarande inte säga att jag är, men bättre iaf!
VAd som händer senare idag kan bara tiden utvisa. jag har ingne aning.. men, hade inte vart fy skam o bara dega idag också... mm!!


Linn & Jag. Enda bilden på min kamera från i Fredags..dock hade jag ju tagit liite bilder med mobilen o skickat in till bilddagboken direkt..http://chanaeggmaan.bilddagboken.se

YES, SHE`S STILL ALIVE!

 
sometimes a girl got to do what a girl got to do!


Moonday.

Ännu en helg avverkad. synd, jag gillar helg!

Fredagen spenderades i vmo, baby, barollo, noah, sen en liiiten sväng till rijalda och sedan en runda till harrys. hemma halv två. gött.

Lördagen var vääldigt lugn hela dagen.. åkte hem vid 12 kanske, bäddade ner mig i soffan o glodde på serier på mtv.com. vid 19 nåt så åkte jag till baby igen, där det blev mys och vääldigt lugnt. somnade nog innan 23 tror jag.:S

Söndagen blev ungefär likadan.. åkte hem runt 11-12. hade damp, ville sååå gärna göra nåt. energi! men slutade med att jag la mig i soffan igen haha, och glodde på massa serier. :) me <3 serier...haha! och runt 19 igen så åkte jag o twiggy tillbaka till vmo, där det blev mys igen.. lite muffinsbak (jag o baby åt upp heeela plåten på typ 5 min:O). Somnade relativt tidigt då med..

såå, har med andra ord vart en jävligt lugn och skön helg. men det var välbehövligt faktiskt! yepp.

Nästa helg blir det nog Halmstad med Kjell är det tänkt,, måste bara kolla med Janika om hon är hemma + att hon inte jobbar.:) hehe
O i veckan är det inte så mkt planerat nä.. KANSKE en sväng till halmstad idag. lite trav o sånt.. men we'll se,,

Nu ska jag jobba lite. hej hej så hörs vi kanske senare!


Bjuder på en bild på Baby&Twiggy från i Fredags.

Baaaaaaby! <3<3<3<3<3


Har ju letat efter låten som baby alltid satte på och sjöng till för mig, men igår when he did it again (awww:)) så kom jag på att det är TVÅ låtar och  inte en och samma, haha.. har blandat ihop dom till bara en låt, meeen here we go, det  var ju två! och här e den andra, och den som känns mest..:)

Friiiiiiiday;)

Gött gött GÖTT!!! o så verkar det som det blir lite finare väder idag med. yeaiiii:D
Den här helgen blir vääääldigt lugn faktiskt. det ska bli skönt det med faktiskt. får ta igen det nästa helg ist;) huhu!
Vet inte om jag och baby kanske skulle på bio ikväll, eller om de blir nåt annat. we´ll se.. lugnt blir det hursom.

Har precis fikat lite. smöggetårta och sockerbullar;) så jävla nice. hehee! det är ju trots allt freedag. yea!
Fick lite besök idag med, oväntat men kul! så idag är det full rulle här.. Janika&Bella, Anja&Erkki, Mamma&Pappa, och Twiggy med såklart. Och så kommer Johanna och Fredrik och Meja ner på besök lite då och då med.
Såå, ganska mycket idag, med tanke på att jag är van vid att sitta här o glo själv.haha.. Men, tycker det är kul, och att det borde komma hit folk och göra mig lite sällskap VARJE dag. det skulle vi gilla...mm..:)

Nähe.. nu vet jag inte om jag ska gå tillbaka till de andra, eller om  ja ska göra lite nytta? hmm..blir nog det första alternativet, är ju som sagt fredag.;)



Twiggy och lite av mig igår..Inte så lätt att sitta vid datorn när någon kommer ivägen och vill ha uppmärksamhet, HEELA tiden. haha.sötnos

Torsdag

..skönt att det är slutet på veckan..hade dock  vart ännu skönare med fredag..men men, man kan inte få allt!
Fan för vädret, man blir verkligen bortskämd av solen, så nu när de är äckligt väder så blir man helt seg o har ingen lust med nåt. booring!

nä, ska sysselsätta mig med nåt nu. goin nuts!

loveeeeeeeeeelyyyyyyyy

Fick en liten "utmaning" av AnnaViktoria . me likey!



Hur många gånger har du varit kär? På riktigt, 2 ggr..sen kan vi ju plusa på kanske 3 st när man var yngre o trodde man var kär.:)
Favoritgodis: Lösgodis, förut har det varit bara salt o surt typ..Men nu har jag faktiskt börjat gilla sött ist.. Ferarribilar och Zoo osådär är jävligt nice.:)
Coolaste stad du har besökt: Hmm..Har nog inte besökt så många "coola" städer faktiskt.:S Men den roligaste måste ju vara Ayia Napa haha..
Action eller Skräck? Skräck, lätt!
Vill bli när du var liten: Kändis, veterinär, flygvärdinna and so on..
När fick du din första kyss: Oj, ärligt talat är jag inte ens säker på att jag ens kommer ihåg min första kyss.:S Fan så illa..Men jag TROR jag gick i typ 5an eller något, o körde ryska posten eller sanning & konka eller något sånt.
Hur var du i mellanstadiet/högstadiet? Jadu..Jag var jätte mycket, verkligen jätte mycket fjortis. Men då var man ju cool;) haha..
Vad är du beroende av? Närhet (Annas svar var så bra att det får stå kvar)
Dagens roligaste händelse: Öh..regning grå trist dag.:S...Jaja, jag fick vakna upp jämte baby?:) hehe
Dagens tråkigaste händelse: Att Twiggy bajsade på Johannas o deras matta, för att hon var för fin för att bajsa ute i regnet.........
Dagens humör: Trött..jätte trött.. Men ganska ok ändå.
Vilka tv-program följer du? Följer o följer..brukar kika på The Hills, Gossip Girl,  olika dokusåpor osv..
Vad gillar du mest med dig själv? Att jag är ganska anpassningsbar, jag kan umgås med nästan alla typer av människor och faktiskt ha kul. (många jag känner kan bara umgås med sina vänner, eller de som är exakt likadana.kommer dom i kontakt med någon som inte är likadan, så sitter dom nästan o surar i ett hörn ist för att ens försöka prata med personen)
Vad gillar du minst? Mitt humör och att jag har blivit tjock haha
Vad är det roligaste du vet? Roligaste? Festa !(då har man ju alltid kul,oftast iaf) Sen finns de ju mycket annat som är roligt också såklart, men det gör man mer sällan..karusell o så är ju kul liksom...haha
Har du något motto? Kan man så ska man!
Hemlig hobby? Hehe, nä jag tror faktiskt inte det.:)
Något vi inte vet om dig? Nää, ni vet nog allt om mig! ..haha..närå..men..Jag är jävligt känslig, kanske lite för känslig ibland, fast att jag alltid/oftast verkar och visar mig hård på utsidan.
Vad ångrar du? Finns inte mycket jag ångrar..och det jag kommer på ångrar jag så mycket så jag inte ens vill skriva det här..
Vad önskar du? att jag och alla mina nära o kära får vara lyckliga
Vad klarar du inte dig utan? Känner mig vääldigt naken utan telefonen faktiskt. B men sant.
Vad gör du helst en vardag? Hänger med baby..
Vad gör du helst en lördagskväll? Hänger med baby där med såklart.hehe. Fast med fest eller nåt annat riktigt kul.
Vad har du mest av i din garderob? Hmm..Vet inte, gissar på linnen?
Drömjobb? Lyxfru ;) (Haha, Annas svar får stå kvar där med;))


Ist för att säga några personer som jag vill ska göra detta, så tycker jag ALLA som har tid ska göra det..yepp! DO IT!

 
Oj,,typ februari....2007?  


Sanja

Undra om du är såhär glad idag också? ;)

18juli-07, ayia napa, efter ett x antal tequila;)



GRATTIS PÅ 22ÅRSDAGEN!!!!!!!!!!!!!!! :D <3<3<3<3

4 maj, damn

så sjukt snabbt tiden går. Grattis till Lollo som fyllde år igår!! vilket betyder att det var exakt en månad kvar igår tills jag fyller år. oooj!

Valborgshelgen har vart himla trevlig faktiskt. Ganska lugn o skön. Torsdags va jag hos baby, drack lite ute i det fina vädret medans han jobbade. Efteråt var de meningen att han skulle ha Twiggy o ja skulle dra ut en runda.. men blev icke så, alla va så sega så jag hann tagga ner innan folket tänkte börja.. baaaad!
Så blev mys i soffan med baby o twiggs.

Fredagen började med att baby gick upp tidigt för att åka kanot med grabbarna. haha. lyckat!!;)
Jag låg kvar i sängen, gick ut en liten snabbis med Twiggy, o sen la vi oss igen.. sov till halv elva o sen rörde vi oss hemåt. Fixa o dona, hämta upp kjell i atorp, och vidare mot HALMSTAD! Väl där hämtade vi upp Janika och Bella, och sen in till eurostop för att handla lite käk.. engångsgrill o korv bl a.;) hehe Gott var det iaf. Sen hem till Janika, fixa maten, äta, och sen förfesta typ? Japp. Christine o LillAnna kom lite senare med och sen drog vi vidare in till Stan. Bond närmare bestämt..började lite småsegt, men blev en riktigt lyckad kväll till slut! tack tjejor!

Lördag..Vaknade, riktigt pigga allihopa faktiskt - konstigt nog! Frukost o sånt, sen drog Jag, Anna och Twiggy hemåt Småland igen..Släppte av Anna och åkte själv vidare till Värnamo och pluttas.. pizza o softande, och sen Herrestad för att fiska i båten. KUL! Hmm..Ja,, resten av Lördagen blev jävligt lugn iaf. SKönt som fasen.

Söndag, hela dagen var lugn lugn lugn. Twiggy och jag åkte hem från vmo runt fem, och sen på kvällen kom baby hit så blev de lite söndagsmys. Trevligt avslut på en mer än helt ok helg!!

Nu, kaffe.


Lilsis, jag och kjell

halmstad



http://chanaeggmaan.bilddagboken.se

I fredags blev de halmstad. riktigt skoj!! nu söndagsmys. hej!

finns inte ens på youtube

Har försökt hitta en låt, som baby alltid sjunger/sjöng för mig. Men den finns fasen inte ens på youtube.haha

http://www.lastfm.se/music/Marcus+Berg/_/Min+kvinna där fanns liiiite av den  iaf, haha, och hade ju tänkt lägga in videon här, men detta får duga ;) HAHA!

 kreta va nice

SKÅL DÅ!

yeaa ;) haha

RSS 2.0