ayia napa

21 juli! bokat, yeaa!

Fredag

Idag har jag varit ledig, så jävla skönt!

Började dagen med att åka till vmo  med mamma, mcdonalds frukost. mmm..;)
Efter att vi kom hem har jag städat det resterande av lägenheten, så nu e allt tipp topp, känns för jävla skönt.=)

Blir en stund sitta i soffan o softa nu, kanske ta nåt o äta... sen ska jag till BABEn hahaaa... får se va vi hittar på. mm skoj.

nehe, ha en trevlig helg allihopa! Puss tjaA

så jävla duktig

jag känner mig idag. lite iaf.=)
-har tvättat två maskiner tvätt + hängt upp. o plockat undan massa skit som låg i hela lägenheten..
imon kanske jag tar tag i disken och damsugning? mm, we´ll see..;)

Har vart o klippt mig också.. trodde ja skulle få klippa av en riiiiktigt lång bit i och med att de va så jävla slitet efter all blekning. men icke.. sa bara att mitt hår var slitet ca 1-2 cm, resten var bara torrt. så om jag använder hårinpackning ist för balsam så skulle de bli hur fint som helst sa han. så jag e nöjd.=)

japp, men det var väl allt för nu. ha det bra!




jocce e fin

tJAAA

idag är det tisdag o det är jobba kväll som gäller..soft men segt.

Lite uppdatering om helgen kanske..
Fredags var det sexparty hos laura.. jag o mari va nyktra så drog därifrån ganska tidigt. körde hem mari, åkte till jocce - som hde lagat mat till mig. söto.=)
Lördags blev de en tripp till värnamo på dagen..kvällen lugn..
Söndags blev det en tripp till gislaved för att äta med sanja, o hälsa på mari.. mari jävla flum.;) haha.. kvällen därefter blev också lugn.
åkte hem på måndag förmiddag någon gång, sen var det jobba som gällde.. huhuh... ganska b nu i och med att det är stopp överallt hela tiden.. åh..... så får väl se vart man hamnar.. spelar egenligen igen roll, bara ja o mari e på samma ställe.;D haha..

Nehe.. jag tror allt det är dusch o mat som gäller nu..elelr.. nääää...kan nog vänta en stund till.;) hahaa.. ha en bra dag!! PUSs

nöjd nu? haha ;)

image73

för jävla bra

är vad jag är! japp..

Jobbat sista dagen för veckan, göött!
Kom hem, åt, hängde upp tvätt som jag slängde in i maskinen innan ja åkte till jobbet. tvättat piercingarna (näsan, och naveln som inte läkt ännu) bytte även stav till naveln, till läkningstaven.. hade ju i en annan mycket finare, men de verkar ju som det aldrig läker, o tror den va lite för tung för ett icke färdigläkt hål, vill ju inte att den ska stötas bort som man säger..
Kanske inte mycket, men känns som ja fått lite gjort iaf.. imorgon när jag vaknar ska ja nog ta itu med disken.. o sen hem till mamma o äta bullar.. o baka äppelpaj, på någons begäran.;D haha..

Nehe, om man skulle ta o försöka sova lite, så man kanske kan ta sig upp i anständig tid imorgon med.. blir lätt att man slösar bort dagarna när man jobbar såhär!

Så.. glo runt lite, max... en kvart? hehe.. sen sova.. God natt!!






Mmmm...;)

jaja..

Vet fortfarande inte helt säkert om polisen får överskrida fartgränsen utan blåljus eller ej..
Blev bara nyfiken i och med att pappa råkade köra om en polisbil på motorvägen som låg i 140.. Han åkte alltså  liite fortare..
Pappa la sig sedan framför o åkte samma hastighet som dom, fast sänkte till 130 eller något..

Slutade med att dom åkte efter honom i några kilometer o stannade honom sedan..
Pappa sa nåt i stil med "i och med att fartmätaren i min bil brukar ljuga för mig så tänkte jag att polisens ljuger ju iaf inte.. " haha.. man får ju försöka med något iaf ju ;)
Dom försvarade sig med att dom var i tjänst och därmed inte behövde följa hastighetsgränsen.. osv osv...
Men till slut slapp turgubben givetvis både böter och fick behålla kortet.. där snackar vi ren jävla tur!

Japp, så va de med det!

Idag är det "fredag" för mig. så jävla sköönt! sista dagen på jobbet för veckan..nice niiiice!
Helgen har jag inga direkta planer.. däremot nästa helg blir det sexparty hos laura.. helgen efter det blir det gbg med mari, och helgen efter det fyller lillasyster 20. och två  veckor efter det blir det jocce, stockholm & rihanna.:) KUL!

Nepp, nu e de dags för lite vila..är asseg! ha en bra dag allihopa. PUSS

Får polisen överskrida fartgräns?


Får dom ligga i 140 på motorvägen o skylla på att dom ligger i tjänst,,..? Det får dom väl inte göra om dom inte har blåljusen på.. någon som vet????

störande jävla människa

ge upp för fan.. så jävla pinsam.



Nu har blixten kommit tillbaka. gissa om ja e nöjd. YEA! haha.
3 timmar kvar till jobb. blir nog sova lite innan dess.. vart uppe sen sju.. ätit på mcdonald's, hämtat bilen osv osv.. nu, slappa! Puss hej

var ett jävla tjat ;)

SÅ, ny bild, ny sten.

image71 fråga mig inte vafan ja gör med munnen. men så ser de ut iaf! tjaaa

Bild

Har ingen bra bild på snoken ännu, så dessa får duga så länge!
En röd liten bling bling plutt i nu, men med tanke på att det bara ser ut som en finne/blodfäck/leverfläck, ska denna bytas ut snarast! ;)





 yepp. that´s it folks! Puss godnatt!


Böter & Nypiercad snok!

Nu e de söndag o helgen är så gott som över,,för dom flesta iaf. -själv börjar ja inte förrän 14.00 imorgon, så än är det ett tag kvar.;)

I Fredags var jag o Mari i jönköping.
På väg dit blev jag stoppad av polisen på E4:an, fick böter på 2400, inte så jävla lyckat kanske.. hade kört 129 på 110 vägen... var ju en jävla tur att ja hann se honom lite före så ja hann sakta ner farten lite,, haha.. var nog uppe i ca 140 först.. tur, annars hade väl kortet rykt! 
 
jag piercade näsan, o mari underläppen.. mitt blev helt fuckat.
hon piercaren fick inte igenom nålen ordentligt, slarver.. men hon fattade ju inte det, så höll på o försöka trycka in staven i säkert en timme.. Det gjorde as ont, o bloade som faaan när hon höll på där.. när  hon insåg att de verkligen inte gick, gav hon upp.. fick gå därifrån utan min plutt.. då va ja suur!
Väl hemma igen, hos mari, fick jag damp. tog en stav från mari o tryckte igenom sista biten själv.

så kan det gå! nu, dusch. HEJ!


RSS 2.0