stopp

Känns som allt bara står helt still just nu.. Vad händer liksom? hmm... händer mkt runtomkring men känns som ingenting..konstigt..
dålig på att förklara, i know..

Lite seg idag, som vanligt.. jobbigt när 2-3 bilar åker och brummar som fan utanför mitt i natten, kör fram o tillbaka fram o tillbaka.. slirar o har sig, inte det minsta diskreta. kul? nää...

positiva dagen idag.hah.....ha en bra tisdag!!



chanique, good luck imorgon.;)

Lördags




   

 

 

 

 

Var i GBG med Sanja på Model Lab.. segt med väntetid, riktigt kasst måste jag säga..
Efteråt blev det fest & hotellboende där.. riktigt skoj..missar tåget hem med en minut dagen efter, så snälla sulan kommer och hämtar oss..gött.....så hemma vid tre ist för halv ett,,,,eller  halv fem (om vi hade väntat på nästa tåg).. väl hemma var det sängen som gällde hela dagen..tog det riiktigt lugnt.. skönt!

Idag är baby hemma o är sjuk.. jag känner mig också sjuk.. usch.. tur att man inte har ett ansträngade fysiskt jobb iaf!!

Brunett bild.



inte den bästa, men man ser ju iaf. huhu....ska dock färga det en gång till idag/imorgon, blev inte heelt nöjd.

brownie

...in the head.

brunett igen, bild kommer kanske senare ikväll eller imorgon.:P Låta de torka o så först.huhuhuuh--

snart e idol me, yeeeee, me like!!


BABY!



synd att du aldrig gör dig bra på bild, haha! men finast är du......:)

Hotellet bokat i GBG

Sådärja.. Nu e hotellet i GBG bokat till mig och sanja tills på lördag.gött att ha de gjort iaf.=) synd bara att de är så himla dyrt just denna helgen, tydligen bokmässa där samtidigt, så då är det mässpris = dyyyyrt. men men, vad gör man?
Jag vill verkligen inte köra, och tågen går bara dit men inte hem samma dag.o sanja har ju inte körkort...så ä'r ju så illa tvungna att sova där.. meen, de ska bli skoj. party i gbg med sanja är väl adlrig fel? får hoppas de inte slutar som förra gången vi var där bara;D haha....

nää..va trött man va  idag?

Bilder bilder bilder....

Orkar inte skriva, så här kommer lite bilder som får sammanfatta helgen!


Fredag. PArtaj i Värnamo-

Jag & Baby hos Noah.

Jag, Anna & Elin på Harrys.




Lördag. Jkpg, kinarestaurang och fika hos Malin & Rickard för att fira Malins 25årsdag-

Jag (bortse från stööök, och alla jävla blommor hahaha;D)

Jag & Malin (Jocces syster)

Jocces söta farmor, haha ;D



Söndag. Lugn dag hemma hos oss i Gnosjö, Jazon på besök-

Lilla grisen får avsluta denna helg.=)

(fler bilder på http://twiizted.bilddagboken.se och http://chanaeggmaan.bilddagboken.se)

Tre outfits!

Kan någon ge mig tips på tre olika outfits? Typ party-outfits.
Kan väl iaf komma med ett tips? =)

BABYSHOWER!!

..Hade jag ordnat för syster-Johanna igår, med hjälp av Hanna, Janika och framförallt Jocce.=)
Shit vad överraskad hon blev, så himla kul. hon som aldrig blir överraskad annars, vet alltid om allting innan det händer på nåt sätt.-haha, trist! Men nu så, nu anade hon iiiiiiingenting! kul kul :)
Lite bilder kommer nog upp lite senare, men orkar inte lägga upp dom ännu. . .-
Tack till ´alla´ som kom iaf, utan er hade det inte blivit så pass bra som det blev.!:)


Annars idag har jag feber, sådär kul va? jepp.....

Weeernaaamooouu

Igår åkte jag till värnamo efter jobbet,,plockade upp janika på vägen också..
Skulle hitta mig en vinterjacka eftersom att de blivit så jääkla kallt ute.. såå, hittade två;) kunde inte bestämma mig för vilken, så tog båda..tänkte att ja skulle lämna tillbaka den ena när jag kommit hem o testat lite.. men nää, jag behåller nog båda? två helt olika stilar, så kan väl vara kul o variera lite tycker jag.=)
sen blev det lite annat småplock också..
medan jag o janika var inne i affärer, så kom jocce från jobbet och satte sig o väntade i bilen. undar varför han inte ville gå i affärerna med oss? :S hah....
Efteråt så åkte vi till max och åt, (på janikas begäran och jocces instämman) haha.. sen willys o handla liite mat, sen hemåt.

Idag är det Tisdag och jag är ganska trött. jepp!

HElgen över!

Måndag, igen!

Lite snabbt om helgen då..
Fredag.. Dagny kom till mig, satt o förade lite,,sen kom anna och sara och hämtade upp oss så åkte vidare till sara i tokarp. satt där drygt en timme eller två? mycket trevligt!
Sen blev det vidare till harrys för mig och dagny. jätte kul!
väntade på jocce i värnamo med valpen efteråt, när han kom så gick vi en sväng till tommy. jocce somnade, likaså valpen.. så väckte jcoce så han fick beställa taxi, o sen hemfärd. var inte hemma förrän vid 5 typ. Men var en trevlig kväll för mig, mindre trevlig för nån annan ;) hah.....

Lördag.. sjuuuuukt seg. både jag o jocce....hemma o degade hela dagen. sen upp till johanna & fredrik på kvällen och åt tre rätters. mm, gott! körde sen janika till stallet lite snabbt. ´när vi kom tillbaka skulle vi se ppå film.. (klockan var väl typ 9) ,, satt där uppe i.. ja,, 10 min? sen gick jag o jocce ner till oss, och jag somnade som en stock. kul lördag? haha, välbehövd iaf.=)

Söndag. lugn och skön den med..

Måndag, idag då.. började med att jag cik upp kvart i 6.. UH!...... jobbade lite, sen vidare till kund med anställda..hemma  igen vid 7 typ..frös så jävligt så la mig i sängen igen o somnade.. skönt.. upp igen vid åtta och nu e jag här.. jävligt trött dock, synd i.o.m. att det är en väldigt fullbokad dag.. typiskt! men men, vad gör man!

Näöä,,back to work.. ha en bra måndag!!



Lillasyster har nu också startat en blogg.haha. lite efter men vadå, bättre sent än aldrig.;) http://janikah.blogg.se

Kapten Röd?!

FREDAG!! igen.:) jag vet att jag skriver detta jämt, men,,fan va fort de gåår! haha

Idag spelar kapten röd i vetlanda, jocce vill dit så får se om jag hänger på.. Men får verkligen se...=)
Annars då, vad händer i helgen? Vad ska alla göra? Vill ni ha mig med så får ni höra av er, jag är inte så svår tror jag.:P haha.

HA EN TREVLIG HELG ALLIHOPA!!

Dagens!

Såååå... nu är jag klar med allt!
Har städat heeela lägenheten (allt!- dammat, damsugat, skurat, plockat iordning, sorterat osv osv) . var även i affären och pantade lite flaskor och sånt som samlats på, och passade då även på att handla lite.. hem och laga mat lagom tills baby kom hem från jobbet.=) blev kassler/purjulöks sås med tagliatelle! Gott gott gott. :)

Nää.. nu känner jag för att lata mig lite tror jag.. blir nog till att se klart sex and the city filmen, och möjligtvis börja på GP igen. ååh. skönt! vad har ni gjort idag?

Torsdag!

Blev en sväng till på gymmet igår med Joakim. Duktigt va? =) så två ggr på en och samma dag. verkligen inte illa pinkat för en tjej som mig! haha
idag har jag dock lite träningsvärk i magen och rumpan, men det är bara skönt tycker jag. Då känns det att man gjort nåt.=)
Efteråt så åkte vi hem, jocce lagade mat.- korvstroganoff såklart ;) haha. MEn, jävligt gott. det är han grym på.=)
FÖrsökte kolla klart på sex and the city filmen, men har 20 min kvar.. både idol och filip och fredrik igår ju..så hann inte se mer.. dock så somnade jag efter första pausen på filip och fredrik, så blev inte mkt kollat där heller visserligen. haha.,.

När ska jag hinna se de nya avsnitten av gossip girl då? har avsnitt 1 & 2 från säsong 2 nu.. vill se vill seee.....kanske idag? kanske.. ska hinna en sväng till Herrestad också, och hämta lite saker från Jocces föräldrar.. hmm..... jaja, de blir som de blir.

Nähe,,,, nu ska jag lägga in nån faktura och svara på lite mail. spännande? haha.......

Goooood morgooon!

Onsdag!

Klockan ringde 5.50. hoppade in i duschen och fixade, 6.25 satte jag mig i bilen och åkte iväg och hämtade en anställd och visade henne till kund. hemma 6.55 .....börjar jobba 8, så undrade vad jag skulle göra timmen som var kvar.. somna om? nah, nog inte så lätt + att man är helt död när man väl ska upp..så..jag åkte iväg och tränade på gymmet. Gick 2,5 km på bandet, och körde 90 mage och 90 rumpa/baksida lår. inte illa pinkat va? bara sådär liksom. För att vara jag så är det riktigt duktigt. så de så..=) sen hem igen, snabbduscha, o klä på sig och ge sig iväg..-till andra sidan korridoren;)

Joakim var avundsjuk på mig att jag hann göra "allt" de där, han ville ju också BIFFA :D som han säger...haha..... så sa att ja kanske kunde följa med honom upp i eftermiddag ist.
annars har jag inte smidigt några större planer idag, ingenting faktiskt? så får se vad de blir.

återkommer kanske senare, annars, ha en riktigt bra onsdag!!

just de, grattis till malin på 22årsdagen också!

BAKA KAKA

är vad jag gjort nu.. luktar jättegott! men väntar  på att de ska svalna lite innan jag smakar.=) en egen version av silviakaka. Mmm mmmmmm mmmm!

blev inget bad i jkpg idag, jocce orkade inte.:P så får ta de nån annan gång!

mm..vet inte va ja ska säga? ska nog kolla lite hotell nu, och se om ja hittar nåt bra i göteborg ;) hej!

Hihi vad kul!

Dom ringde precis från modellab och frågade om jag ville komma dit o bli fotograferad, kjell hade tydligen gett dom mitt nr :P Men vad kul! Så jag och Sanja ska dit den 27sept, skoj skoj skoj.=)



Skägg & Stubb back in business;) haha


Jag tror minsann....

att jag och baby ska åka till rosenlundsbadet idag! weehooo! :D haha...fan va kul, inte vart där på typ minst 10 år :O
så hoppas hoppas hoppas att det blir av, och att det faktiskt är lika kul som jag minns.:)

Tandläkaren

Måndag, igen. fanvad fort tiden går  hela tiden!

Ska strax iväg till tandläkaren, vanlig undersökning i guess.. annars har jag inga planer för idag, förutom arbete då.
hmm..vet inte alls  vad ja ska skriva? hmm....nää, får väl återkomma senare, dags o dra mig nu. hej ehj

äppelpaj och frukost på "sängen"

Jag har nog lätt världens finaste pojkvän.
Igår var vi bara hemma hela kvällen o tog de lugnt. vad gör baby då? jo,han bakar mig en äppelpaj.=)
Nu för ett tag sen så gick han iväg,ut alltså. kom tillbaka med en kasse och stängde in sig i köket, fick absolut inte komma in... efter ett tag kom han ut till mig på soffan med baguetter med ost skinka och tomat på och ett glas mjölk som jag skulle äta.. sen stängde han in sig igen, och om jag uppfattade det rätt så bakar han nåt igen, och fixar med dagens lunch. ;) haha. sötnos.. och ni som känner jocce, vet att det där aaaaaabslut inte är likt honom.haha. SÖTIS!

Idag är det iaf söndag, och har faktiskt inget somstår på schemat.. men.. måste säga att jag e sugen på träning.
förresten..gårdagen,..började med att vi gick o tränade en timma,köpte räkmacka på bernts, (GOTT!)åkte hem och åt.. sen duscha o lite sånt.. sen till värnamo, träffa suck och åt pizza, åkte till mc o tog en glass och kaffe, och sen hem igen..måste säga att de va jävligt skönt att börja dagen med träning, hade lätt gärna gjort det varje dag typ, meeen, så jävla svårt o ta sig upp ur sängen så tidigt ju?! och idag öppnar inte gymmet förrän 13, segt.. visst, man kan ju göra annat än att gymma, men , nu är de just gymma jag vill. så får se om de blir en runda där uppe senare idag.

ha en bra söndag allihopa, hej ehj

Jocce "red" igår.;)

http://chanaeggmaan.bilddagboken.se


så jävla nöjd! :D

Halt!

Får se hur de blir med Gekås. Janika skulle ju följa med också, men hon måste nog till veterinären i halmstad med en av hästarna..kan ju knappt gå den stackaren......
Jocce blev dock besviken, jobbar ju på och stressar hans kompanjon också så de ska bli färdiga snabbare så han kan åka hem tidigare - så vi skulle kunna åka iväg i bra tid....så blir kanske att jag och han åker idag ändå? Så kanske johanna fredrik och janika kan åka nån annan dag då.. hmm. men vi får se hur de blir med det. känns ju smidigast om vi åker alla tillsammans. men som sagt, vi får se hur de blir med det.=)

Vad händer annars idag då? Vet verkligen inte alls. blir de ullared så orkar man väl inte med nåt annat sen ändå.. men om de inte blir, vad gör man då? hmm.. hyra film, gå på bio, bowla..festa?;) hehe...nää...får komma på nåt skoj. städa hade ju inte vart heeelt fel det heller - dock inte så roligt bara!

vad gör alla andra idag/ikväll?? ?

Gekås

..tror jag minsann det blir en visit på idag. Babys fingrar kliar ju;) hahahah.... näärå.

Fredag idag iaf, igen. veckorna  går ju bara såå fort. helgen, inga planer faktiskt. trodde ju ja skulle ut med mari o laura, men märkte att jag var en vecka före, det är ju inte förrän nästa helg.=)
O så blir de inget spa heller. så får väl se om de blir utgång ändå, eller mys med baaaaaajbi... we´ll see......

mått illa sen igår kväll.. kommer av och till bara, men nu känner jag det. not fun. spy? nah,hoppas jag  inte.....

Bjussar på ..



..en bild på mig och Sanja från i Lördags. riktigt kul var det, får vi göra om snart igen, utan att båda blir så jävla packade bara kanske.;) haha


http://chanaeggmaan.bilddagboken.se

Torsdag!

Idag är det Torsdag, och lika glad är jag för det!

Igår, när baby kom hem så bytte vi om och drog iväg till friskoteket o tränade drygt en timme. gött gött.
sen sprang vi in på ica, köpte lite som vi behövde till maten..
Efter att vi lagat mat så plockade vi undan lite i lägenheten, sen låg vi bara o slappade. kollade på IDOL 2008, inte jätte impad efter första avsnittet, men lär ju följa det ändå. o efter programmet så deckade jag faktiskt, så sov från 21 till imorse, fan va skönt!

Åter till maten som gjordes igår. i och med att många andra jag känner, har som jag idétorka när det gäller att laga mat, så här får ni ett litet tips..
Jätte gott btw, trodde jag faktiskt inte.
Hittade receptet på arla.se , jätte bra sida tycker jag..
jätte enkelt och gott, och nyttigt tydligen. fanns under rubriken smalmat iaf. =) dock stod det att röran skulle räcka till 4 stora tortillabröd, men jag tycker nog att det är lite för lite, så 3 tortillabröd var pefekt.

Pizza på momangen
Lägg till i inköpslistan Spara i mina sidor
Hemlagad snabbmat på en botten av tortillabröd. Pizza på momangen

Ingredienser

4 port
250 g körsbärstomater
200 g rökt skinka
2 dl Arla Köket lätt crème fraiche, tomat & basilika
150 g Arla Köket riven ost pizza
4 stora tortillabröd

Gör så här

Sätt ugnen på 250°. Dela tomaterna. Skär skinkan i små bitar. Blanda tomater, skinka, crème fraiche och ost. Bred blandningen på bröden. Grädda på plåtar med bakplåtspapper i mitten av ugnen ca 10 min. Servera med sallad.

Tips! Lägg på extra grönsaker i tunna skivor.


ONSDAG!

Mycket effektiv dag, fått mycket gjort. skönt det!

Väntar nu på att BABY ska komma heem. så vi kan.., träna, laga mat, åka till värnamo, och glo på idol. får se hur vi hinner med allt, men får väl se till att fortsätta vara effektiv resten av dagen så ska det nog gå bra.
o på tal om det, så, fasiken vad trött jag är nuförtiden. trött hela tiden känns de som. jobbigt. energi?!?

I helgen skulle vi ju ut, jag mari & laura. men baby hade visst tänkt åka på spa med mig på lördag, plus att laura var upptagen, såå får ta de någon annan helg. men hey, spa är väl inte fy skam? ;) hihi. lätt att jag har världens bästa!

Vilka är ni?

Antalet unika besökare stiger dag för dag, vilka är ni som läser? Nyfiken ju.=)
Kan väl ta och skriva ett hej och vem du är iaf.:)

Nu, ett "möte" och sen heem för idag. gött gött. HEJ!

Sköldpadda.;) haha



Bara för att Joakim FLodin är finast i världen.:)


@ work

Oj vad tiden gått "snabbt" idag. Märkte du att klockan REDAN var 15, hade nån frågat så hade jag sagt max 13.
-Gött när det är så.=)

Funderar på vad man ska äta idag.. Tips någon? =)


En ny dag, en ny vecka

Måndag idag igen.

Gårdagen spenderades i soffan heeeela dagen. Jag och Jocce var nog lite slöa båda två, trots att han var lugn i lördags och en annan var kanonas. Meen, jävligt skönt att ha såna dagar ibland-som man inte gör ett skit på.- bara glo på film o bara va.. kollade på "Wanted" med angelina jolie, var ganska bra.och sen på "the love guru" eller vad den heter.. haha, kul film.

Idag är jag ändå jävligt trött, o det är väl ganska kontsigt med tanke på hur mkt jag sov både igår och inatt? hmm. men men. hoppas på lite träning idag, men nu jobb. hej!

RSS 2.0