no i aint a stripper but i do it like a pro


Måndag, 100222

Jag är inte frisk.. Igen.. Typ feber, krånglig hals osv osv.. Not fun at all.

Sitter på jobbet nu iaf..Med lite alvedon o sånt så funkar det kanonas!...
Vid 13 ska jag iväg till kund.. hmm. om man skulle ta o förbereda lite ist för att sitta här o glo? yepp yepp..
ville bara säga att.. jag lever. tjo!

Min man är allt bra fin han:) iiii

0-751d138088e1206a5f08074ef276d04a.png

Min man är allt bra fin han:) iiiih:)


Smoov-E


Friday and i'm in love!

Har precis varit  ute o skottat lite, tar snön aldrig slut? Shit.. Helt slut är jag nu med.. känner mig helt snurrig i skallen.

Såg "Farsan" på bio i onsdags btw, jag gillade den skarpt faktiskt. Kanske ingen direkt biofilm eller vad man ska säga, inga effekter o sånt liksom. Men den va rolig o bjöd på många skratt! Fick även en och annan tår..;) hahaha... Så, klart godkänd!

Veckan har annars vart bra, mycket bra.:) Detaljer, har ja ingen lust o gå in på för tillfället. hehe..
Ehm.. Idag börjar helgen, riktigt skönt. Ska ni göra något kul?
Jag själv har inga planer ännu, så får se.. Kanske mer bio eller bara ta de lugnt hemma? Känner mig inte jätte kry faktiskt, men får se får seee....

Och förresten, jag tror jag ska köpa hund.. En liten gullig fransk bulldog..:) iiiiih.=) MEn vi får se, sjukt söta o fina iaf!

  visst e dom fiiiiiiiiina? :


Happy valentines day!

<3333 :)

Mhm!


Bra kväll!

Det var faktiskt bra igår.
Började med att Lollo kom till mig vid 15 snåret för att ta en kopp kaffe innan hon skulle träna, det ändrades dock ganska snabbt.. stack till systemet, köpte en sjuttis och sen till willys för spä'ä. Hhee..
Hem till mig igen och där blev vi hela kvällen! haha. men de va trevligt faktiskt.:)

Jag slutade väl dricka runt 12 tiden eller nåt, kände jag blörjade få huvudvärk.. vid 1-2 tiden på natten gick vi o la oss, men jag  kunde fan inte somna alltså... hade sån hejdundrande huvudvärk alltså! shit, aldrig  vart med om nån värre tror jag..




 så där låg jag, vaken till typ 5. det var ju sådär roligt!


Vaknade av att hanna skickade mess för en timme sen eller nåt, har förflyttat mig från sängen till soffan under den tiden o glider runt lite på nätet..hehe.. nu vaknade lollo så, socialdags!


Vad gjorde ni igår? hade ni kul?

hey hey do that pretty thing!





and all the pretty girls say im pretty fly, FOR A WHITE GUY!! ;)

Destination unknown!



Cypern. Ayia Napa. Jag. Sanja. +massa gvd&gnosjö grabbar. Juli-07. Do i need to say more?!

Shit!

Billös

Usch vad handikappad man känner sig utan bil.. Janika har min bil då hennes skulle på service o lite annat här i gnosjö.. Trodde den skulle vara inne endast Onsdag, men icke! Fortf utan bil. ååh. och ingen aning än om ja hinner få den under dagen eller om jag blir billös heeela helgen :O
Egentligen är det ju ingen fara, men klarar sig alltid ändå. Men känns bara konstigt när man är van vid tanken på att kunna hoppa in i bilen och åka vartsom närsom. Känner ni igen er?

Jag har fortf inte planerat min helg, och nu är den ju i stort sätt kommen. Vad ska ni göra? Förslag? hmm..

 


"I like to party all night, you'll see
And you're exactly the type that I need
My hi-hat drives you Congo and you know
That I can make the bass beat beat solo"


trötter

har sovit sen sextiden typ.. har bella (janikas hund) hos mig så gick ut på en kvällskiss nu och ställde in maten ja lagade innan i kylskåpet,, och vet ni vad? Jag ska fortsätta sova!

God natt! 

Äppelpaj!

..med massa vaniljssås. FAN vad gott det hade varit.. åh.. orkar inte gå till affären.. skulle nog kunna skrapa ihop till själva pajen här hemma.. men vaniljsåsen kan ja ju inte göra själv.. Jobbigt! hehe. kanske lika bra det dock;)

En bit som ser ut eeeexakt som på bilden, vill jag ha. ÅH! juuummmmmie!

Jaja, nog om det!

Färgade aldrig håret igår, och ingen är lyckligare än jag för det. Haha. Måste fan lägga ner skiten alltså, går inte färga så ofta som jag gör. Snart ryker håret helt eller nåt.. och den färgen jag har nu, det är ju NÄSTAN (liiite mer slingor bara) så som jag trivs allra bäst.. såå, låt bli! hehe.
och så måste jag toppa håret med.. har inte klippt mig sen jag fyllde år, i början av juni -09. SHIT! Pretty long time.. såå, dags o ta tummen ur kanske?!

Alltså åh, jag hoppas verkligen att jag får svar på några ansökningar ja skickade iväg igår.. iaf, ett,,elelr två? hade vart så perfekt ju! hmm.Ja, som sagt, får hålla alla tummar, och tår....

Snart är det helg, IGEN. känns som det är helg hela tiden nu för tiden, haha. Vad händer då då gott folk?
Har funderat på Halmstad, men nu vette fan om ja inte ska stanna kvar hemma ist.. Fick frågan om harrys på lördag, inte världens mest spännande ställe men hey, why not egentligen. Kul o göra nåt med vänner ändå ju.
Mmhm, tåls o tänkas på. vi får se helt enkelt!


CV

..återigen skickat iväg massa ansökningar till Halmstad.. håller alla tummar o tår!! (eller som jag sagt innan, nån som har jobb o boende nånannanstans, just name it!;)

God natt!

fick hem mina skor igår förresten,

-13aae47d3c5e4a76c75cf49a3c06e78.png

fick hem mina skor igår förresten, ruggigt nöjd är jag. Såg nästan bättre ut i verkligheten än på bild. Så,me like a lot!


abstinens


Jätte blond


Mellan blond


Brunt med slingor


Brunt eller..


Rent av svart



Vad tycker ni? Dags o färga håret, hjälp mig vilken färg.. snaaaaabbt:D tyck nu inte svart bara, för det är egentligen en alldeles för hård färg för mig..;) haha.

Och egentligen..så behöver de inte vara nån färg av dessa heller. finns ju massa andra färger med, MEN ska ju passa i det med.. har testat de mesta innan men hittade inga bilder på de andra just nu.... så?!



?????

Really, what to do?




Jag, mårtenssons, halmstad, sommar -09.

Can you meet me halfway?




I will try until I die for you and I
For you and I, for for, for you and I
For, for for you and I, for for for you and I

Can you meet me halfway?

Meet me halfway, right at the borderline
That's where I'm gonna wait for you
I'll be lookin out night and day
Took my heart to the limit, and this is where I stay


N is for nothin', Boy, i do this in my sleep

From A to Z




G stands for girl like gangsta
Listen when I speak, don't talk till I say so
Yeah, G's work hard for the queso
G stands for girl like gangsta



P is for playa, say pretty please


Mat!

Vilken god mat jag gjorde, mumma alltså!

Så om någon är intresserad av att testa så gjorde jag:

Jag stekte ett paket bacon, med en vitlöksklyfta och purjulök. La sedan i ett litet paket creme fraiche, och lite salt o peppar. Och skivade champinjoner. Det fick stå o puttra medans tagliatellen kokade färdigt. Enkelt som fasen, men YUMMIE! vad gott det blev.:)

Je, det var bara det ja hade o säga nu. haha. hej!

not ok

har försökt sova lite men blir genast väck av telefonen.. och nej, ljudlöst går icke-kanske är nåt viktigt!
Har sån jäkla huvudvärk och känner mig helt vimsig.. usch usch..


Åkte till halmstad i fredags o kom hem igår, tror det blir en tripp tillbaka i veckan.. tror bestämt jag ska stanna kvar där? give me a job bara! visserligen hade ja kunnat tänka mig stockholm, göteborg, jönköping eller vad som egentligen, men halmstad känns smidigt då lillasyster redan har lägenhet där man kan crasha i. Mjo, tåls o tänkas på -ordentligt!

Nu ska jag försöka bli lite pigg, de här funkar ju inte! hej!


Totalt orelevant bild. Hanna & jag i somras på chappen. Funderar dock på att go blonde again, vad tycker ni? Hmm

Shoes



Dom här klickade jag hem precis, förtjänar det tycker jag.;) dessutom rea så de va ju inte såå farligt. eller hur?
Tror dock  jag ska måla över de silvriga nitarna till svart så de inte syns så mkt. Men får se, vem vet, det kanske är skitsnyggt i verkligheten!

i'm ok!

..är hemma från sjukhuset nu, gött..har visserligen varit det i drygt en timme redan..
allt gick bra och det var inte alls så farligt som jag trodde det skulle vara,, lipade dock tills jag fick lugnande, men efter det gick allt som smort;) haha

jea. är lite vimsig i skallen fortf så känner att ja de inte är läge för uppdatering just nu. men det ja ville ha sagt var iaf, i'm ooooooook!

shit alltså


JAG TAR TILLBAKA!!

..det jag skrev häromveckan ang. smink. Solpudret från wet n wild, jag gillar det iiiiiinte alls.  inte för fem öre. alldeles för mkt skimmer i så man ser helt flötig ut i ansiktet efter en liten stund bara.

Men pudret o foundationet är jag fortf nöjd med!


Däremot har jag hört mkt bra om denna. Chocolate soleil från Too faced. Ska vara sjukt bra och vara helt utan skimmer. juust the way i like it!
har dock tvekat o köpa den pga priset på 320 spänn. Men, verkar inte som jag hittar det perfekta solpudret för mig billigare, så får nog slå till på den här ändå!

Ja, var bara tvungen o skriva det nu när det dök upp i huvudet. brukar glömmas bort annars. tjo

Before I leave, brush my teeth with a bottle of Jack



Now, the party don't start 'til I walk in


Så jävla nervös...

ska opereras (har cellförändringar tydligen så dom ska ta bort de bara) imorgon, för första gången någonsin (vad jag minns iaf, när ja va bebis minns ja inte) så jag är sjuuukt rädd. Jag vet att det kommer gå bra, är en lätt operation o så liksom. men jag är livrädd för det! rädd för att sövas ner, gillar inte sprutorna, gillar inte själva grejen över att inte ha kontroll själv.. shit..... skitnervös verkligen!:( Men men. bara o bita ihop!

Annars då.. hela förra veckan typ så var jag, joakim, meja, johanna, fredrik, mamma & pappa magsjuka. det var not fun at all. fan va jobbigt de är o spy.. men nu är vi pigga o glada igen..

Hmm.. vad har hänt mer.. helgen var kass.. fredagen var lugn.. lördagen var vi i ullared o kvällen var lugn.. söndagen var skit och det tog slut mellan mig o jocce, igen. men for good this time. har ju försökt o försökt o försökt, men de går ju inte så vad ska man göra? sjukt tråkigt och sjuuukt jobbigt men "bättre o göra slut, än att stå ut". eller hur? tiden läker ju alla sår sägs det ju, så om ett tag känns det nog förhoppningsvis bara bra. oavsett hur det känns nu, så tror(vet) jag vi gjort rätt!

Hmm.. o nu när vi har såpass lite o göra på företaget med så tänkte jag verkligen passa på o dra mig från gnosjö. inget som håller mig tillbaka nu, så why not?
Förutom familj o så då, men dom kan man alltid hälsa på, o ja kan alltid hälsa på dom.. så ni fattar nog vad jag menar..
Halmstad är ett alternativ då lillasyster bor där, så har ju boende o sånt på en gång. men sen är det ju jobb med! har sökt några stycken olika, så får väl se va man får för svar.. nog inte så lätt o få nåt nu, men bara o försöka ju!
Hade lätt kunnat teesta på o bo var som helst egentligen, men de är ju de där med boende.. vill inte krångla med lägenhet o skit innan ja är säker på att de är där ja vill bo. så vill nån ha en inneboende ett tag, o kanske till o med har tips på jobb, HOJTA! ;) hehe,..
Jobba utomlands har jag med tänkt på.. typ en säsong eller nåt iaf.. Men, vi får väl se vad som händer. behöver som sagt inte vara borta från gnosjö för alltid, vill bara iväg åtminstone ett tag iaf, och det nu.. Jag behöver det.

happ.. vad ska man annars säga? finns inte så mkt o säga egentligen.. nu ska jag fortsätta kolla runt på datorn, glo på tv och vara fruktansvärt nervös!... USCH!!! ha en trevlig kväll iaf! tjo.

RSS 2.0