Lycka!!:D

Jag har nog världens finaste kille. tack baby!!!:D


Paranormal Activity

Fy fasiken vilken GRYM film:D Verkligen 100% min smak av film. yeiii!
Jag var så rädd så håret på hjässan till o med stog upp, till slut fanns de inga mer ställen på kroppen att rysa på så då kom tårarna ist, fleeeera ggr!
Oj oj oj..vad jag gillade den.. MHm!:)



Nu hinner jag dock inte skriva mer, så återkommer kanske senare. so long!

Jag älskar bio.

I fredags skulle jocce ha grabbkväll o spela ps3 o så, så jag fick ha hans lägenhet för mig själv.wehoo!;P
Så jag bestämde mig för att ha lite förfest till harrys. Det var jag, lollo, sussie & anna r, och runt 22 så kunde inte grabbarna hålla sig borta längre.. haha..
några drog lite tidigare men jag o anna drog inte förrän strax innan 12, och de hade väl kunnat kvitta egentligen. harrys var jävligt lamt faktiskt. Varför är de oftast så att förfesten är roligare än själva "festen" ? weird.

dagen efter var jag iinte på topp iaf men efter jocce stängt butiken vid 13 åkte vi till gnosjö. "fristaden" haha.. var här o  bara gosade ner oss i soffan (jocce lagade jävligt god mat med btw, tack baby;)) tills klockan blev  typ kvart i åtta då jag lovat köra hanna&johan till bambu!
efter det åkte vi vidare till vmo, la oss i soffan o jag totaldeckade.. vid 1 ringde helena (jocces syster) och sa att hon var "klar nu" och stog utanför o väntade.(hon hade varit på klassåterträff) såå, väckte jocce som också däckat och masade oss ner till parkeringen o körde hem henne till hörle.
väl hemma igen var man ju pigg, hur typiskt är inte det? men lyckades nog somna ganska fort ändå.

På söndagen åkte vi till Jönköping för att gå på BIO! love it!

2012 såg vi, och jag gillade den grymt mkt. mkt bra film! satt till o med o lipade ett par ggr. haha..

En annan film som jag velat se flera veckor nu, är paranormal activity.. sååå, den ska vi se ikväll :D hahaa!


ska bli jävligt kul o se denna. har hört att den ska vara SJUKT läskig. o jag som ääääälskar denna typen av skräckisar.. hihiiii



NÄääää, nu ska jag återgå till mitt. ha en trevlig måndag allihopa!!


btw.11-13 dec ska jag på kryssning till tallin. yeeiii:D o den 20 dec åker vi till idre, dock åker jag hem igen själv den 23e, julen måste ju faktiskt firas hemma med familjen tycker jag. tradition, och de vill jag iiiiinte bryta. CIAO!


091117

När fan ska man bli frisk egentligen?
Har vart sjuk av o till o flera veckor nu.. nån dag vaknar ja o känner mig typ frisk, dagen efter är ja sjuk igen och så håller det på.. skitjobbigt.kom ordentligt en gång ist!

Imorgon ska jag iaf vaccinera mig mot svininfluensan. En av dom stora anledningarna till att jag gör det är för att jag träffar Meja dagligen, och skulle aldrig förlåta mig själv om ja råkade smitta henne.


Jaha..ananrs då.. kryssningen var mycket lyckad faktiskt. jätte mysigt! såg anita, säkerhetsvakten.. såg han den svarthåriga som brukade stå i baren med håkan.. och så blev vi serverade av alfonso när vi åt lunch! haha.. nä men de va lyckat iaf, så kan verkligen tänka mig att göra om det, och faktiskt åka viking line igen (brukar annars BARA åka silja line i vanliga fall, men viking line var ju inte så B som ja fått för mig..) 

Btw så är jag kung på tekken 6. spelade med joakim igår, och han fick nog en rejäl chock när han fick spö ;) trodde nog inte jag skulle vara nån match när han e van vid att spela med sina killkompisar, men aack så fel han hade! höhö . (ok, spö o spö, men jag vann 10 av 16 matcher, sen slutade vi räkna)


Oj, tittade ut genom fönstret nu o ser att det spöregnar. aj aj,,mindre kul! jaja. nu ska ja ta en ipren o dona lite. ha en fortsatt trevlig tisdag gott folk.


Oj oj oj!

..vad dålig jag är på att uppdatera! Men känner verkligen inget sug, så hur kul är det då?

Idag är det iaf Fredag, och min baby fyllde år i tisdags..
I födelsedagspresent av mig fick han en kryssning som vi ska åka på imorgon! :) Kommer bli grymt kul!
Har bokat buss från Tranås (närmaste som fanns), så som tur är slipper jag köra ända till o från sthlm. Men är det någon som känner sig manad att imorgon skjutsa o på söndag hämta från Tranås så är det bara att hojta ;) hehe..


Sen har jag bokat buffé på kvällen och spa tills på söndag. såå gött!


Annars har väl inte jätte mycket hänt sen jag uppdaterade senast.. Vi har flygit hem igen och allt annat rullar väl på ungefär som vanligt. Allt är bra iaf och jag mår bra. weii!


Nu ska jag jobba lite och vänta på mamma och pappa som varit i Finland hela veckan, och som borde vara här vilken sekund som helst! Ha en mycket trevlig helg allihopa!!!!

RSS 2.0