imorgon

gäller det, det är då vi drar till gran canaria. weehoo! ;)

Så nu håller jag på o tvättar.. uppdaterar ipoden (har ju högtalare till den så den blir ju o ta med sig) ska även ladda kameran.. o sen.. bara packa ihop all skit man ska ha med sig?
inte så kul kanske, men de är värt besväret.;) hihi... Japp.. bäst o sätta igång. Hej hej!

GOD JUL..-en dag försent.;)

men ha en trevlig julhelg då..? haha..
hoppas ni haft en bra jul iaf, det har jag. huhuhuhu..
är jätte seg idag, så hoppar nog över parken faksitk, får se om man  hittar på nåt annat kul, eller om man bara ligger hemam o segar. gött det.

i övermorgon åker vi till utomlandet. weeeehooo!!;D


nehe,  ha en trevlig kväll.:)



for me to know-for u to wonder;)

hahah

haha, är jag o marie heta eller vad? försöka går ju ;D hhaha..

image43

igår var det iaf fest hos marie, med tjejerna från jobbet. först s2, sen parken. lyckad kväll!

 image46



nu är det kväll igen

och ännu en arbetsdag avklarad. bara imorgon kvar, sen är jag leeedig till 7e januari.;) NICE!

sov faktiskt ingenting innan jobbet, så har varit uppe väääldigt länge nu.. lite trött faktiskt! sova snart.ja..

efter att jag gjort frukost idag (ägg, havregrynsgröt, hallon smoothie) så städade jag HELA lägenheten, dammade av, dammsög, skurade, diskade,, ja, allt. duktigt va ! o efter det lagade jag lunch till mig, pappa och johanna.. sen var det dags att åka till jobbet.. slutade vid 23., så har hållt igång verkligen hela dagen.. såå..dags för sängen? oh yes!

kan ni fatta?

att jag faktiskt gjorde båda sakerna jag skrev att ja skulle göra.. shit.. jag är imponerad av mig själv..haha.. ni som känner mig förstår nog varför, jag är ju inte direkt den alerta typen ;) haha..
inte för att det blev särskilt länge, men det är ju tanken som räknas, eller hur? ;D haha.. sprang iaf 10-15min, o hörde igår att springer man 16,5 minuter är det lika mycket som att man går i en timme. såå, jag har ju "gått i ca 50 minuter" idag iaf? eller? hahaha..

nu blir det flurre. havregrynsgröt och ägg? oj oj oj! wazup with me..haha (jaa, ja åker ju faktiskt till utomlandet om 7 dagar.;)

sömnproblem

alltså jag har verkligen problem med att sova nuförtiden.. fattar inte varför, förr kunde jag sova dygnet runt om jag bara ville.. somnade väl runt två i natt, o vaknade av mig själv runt 6 imorse.. kan inte somna om..
o dum som jag är ligger jag ju kvar i sängen o bara vänder, borde ju vara smart o ta tag i saker faktikst.. hmm.. ja, om man ändå skulle göra det?
blir jag trött sen så kan jag ju ta en siesta innan jobbet..är trots allt skönast att sova mitt på dagen.. mm.. så gör vi.. en last tvätt i tvätt maskinen och.. ut o springa`? haha..yeah, i will..

ha en bra onsdag morgon!!

work work

nu är man hemma igen. idag har dagen gått otroligt slött, men har haft sina mycket bra stunder ändå. många.
Jag marie o laura testade en ny grej, effekt? i dont know.. vi får se när det är på riktigt. eller vad säger ni? HAHahaha..

Lite annat "nytt som hänt" också, spännande spännande..får se vart detta tar vägen.=) haha..

Otroligt seg nu iaf.. lite bloggläsande och tv tittande kanske..sen sängen.sköönt.. natti natti!

BLOND

Just det, de har ja ju glömt säga.. jag har ju gått o blivit blondin..

image42

inte bästa bilden, men man ser ju iaf! plus att det är lite ljusare nu.. hade ju såå mörkt innan så fick ju bleka o färga nåågra ggr.;) haha

God morgon!

Vaknade för drygt en halvtimme sen, skönt det. fått i mig lite mat och nu är det dags att hoppa in i duschen.. ännu en dag med jobb framför mig, men som sagt, tiden går fort plus att jobbet är soft, så går nog bra!

fasen vad dåligt jag börjat sova på nätterna nu för tiden.. ungar som skriker o gapar  utanför, massa bilar som åker förbi,  och massa andra störande moment.. usch.. kanske därför jag har ständig huvudvärk? för värken kommer faktiskt direkt när jag vaknar, och det är väl ändå lite konstigt? man hade ju kunnat tro att den kommer pga att jag behöver glasögon eller ngt, men nej, jag har kanon bra syn, plus att, jag har väl inte ansträngt ögonen särskilt mkt på natten? nah.. sömnpiller nästa.. ne, inte det heller..

en sak som är jääävligt skönt iaf, är att det för mig är torsdag idag.. är ju ledig på fredag, så riktiga torsdagen är ju faktiskt min fredag. såå skönt.
och idag är det endast 6 dgr kvar till julafton, och 8 dagar kvar tills vi åker till Playa del ingles på Gran Canaria. ååååh. det är nice om något.=)

hmm.. undrar hur janika jobbar eller om hon jobbar i helgen.. annars kanske man skulle åka ner till halmstad och hämta hem henne på fredag. är ju trots allt ledig då. ;) huhuhuhu.. fast de flesta jobbar ju faktiskt bara halvdag då, men anyway, jag har inga tider o passa, så de så.

Ne, nu e de dags för duschen, hej hej!

oj

varför blev det förra inlägget så konstigt? stora rosa bokstäver..öhh..

Hemkommen

Så nu är jag äntligen hemma från jobbet.har vart en lugn dag, men alltid skönast att vara hemma. japp.

har inte hänt mkt alls idag, men däremot när ja kom hem så läste jag lite bloggar.. o allvarligt talat, "kissie.blogg.se", du verkar ju helt blåst i huvudet. vad fan är det för fel på att ha kläder från gina tricot? nu kan ja inte säga att jag ska ha nån klänning därifrån själv på  nyår, men det är la inget fel på det. seriöst, bara för att du ska ha en glittrig från prada, vem fan bryr sig? alla kanske inte har råd med det. tänkt på det? blåsta brudjävel.
tänk till en exyta gång innan du uttalar nåt sånt idiotiskt nästa gång.

"Något jag hoppas att jag slipper detta år är små töserna som springer runt i sina klänningar från GinaTricot för 198 kr.. Helt ärligt, dom ser ut som pyjamser... Så sätt på er ordentligt nu va! Det är nyår for fuck sake, en gång om året ska folk kunna klä sig lite ordentligt?"

och

"Men tänk på det innan ni köper en klänning där det står "hej jag kostar 198 kr på rean", billigt är snyggt när det inte syns hur mycket du la ut på den."


dummare brud får man fasen leta efter.

jaja, nu är det sex & the city som gäller. god natt allihopa!



"huvudvärk"

faan, försvinner den aldrig? haft den i flera veckor nu.. men bara svag huvudvärk, bryter liksom aldrig ut ordentligt fast att ja känner den är där.. helt konstigt.

En sak som e skönt iaf är att ja inte börjar jobba förrän om ca 2 timmar. as nice.. såå, ska nog hoppa in i duschen o så nu,o fixa lite mat kanske.. ha en skön måndag allihopa!

get rich or die tryin'

ska jag se på alldeles strax.. 4% kvar. huhuu..nice.
o gött att ja inte börjar jobba förrän 14.00 imorgon, GÖTT! ;)

nehe, natti natti.

tyvärr

some people really never change..

Julbord

Är det som gäller på high chaparall ikväll. ska bli riktigt trevligt det..innan dess är det att ligga i sängen o glo på massa massa avsnitt gossip girl, och friskna till.. som tur e har jag inte spytt mer, men mår ju inte toppen ändå alltså.feber o huvudvärk me think. usch usch. men men, knapra alvedon så går de nog över.

vet inte alls vad jag ska säga faktiskt, så jag låter det nog vara för nu.. uppdaterar kanske lite innan julbordet också. men we´ll see.. ha en trevlig helg iaf!!

Gossip girl

Sjuukt länge sen jag uppdaterade bloggen kom jag på nu, o så e ja sjuk med.. spydde idag på jobbet så åkte hem..  very bad..

håller på o ladda ner avsnitt från gossip girl, sett ett avsnitt precis, vill se mer mer MER! sjukt bra.

har väl inte hänt för mkt sen senast, jobbat på vardagarna, o festat (mest med anna) på helgerna. mkt trevligt!
hmm.. nje, kan vekrligen inte komma på nåt nytt o skriva om. skit trist., i know..

Imorgon är det julbord. ska bli jätte kul.. om jag nu e frisk vill säga.. spydde på jobbet innan, o sen ahr jag bara haft huvudvärk o kallsvettats o lite yrsel o så.. men så länge jag inte spyr mer så är det ju ok o gå på julbord ändå tycker jag. yeeh, we´ll see about that..

huhuhu., nu e de bara 25% kvar på nedladdningen på avsnitt nr två. hihi. nICE!

Ne, dags o läsa ikapp mig på lite bloggar. ska försöka uppdatera här lite oftare med, japp. lovar.
hej hej, ha en fortsatt trevlig torsdag!

RSS 2.0