the weekend


Jag & Baby i fredags.
Jag skulle ut med alexandra, satt med jocce o några vänner till honom innan jag drog iväg till Linda på förfest.
Efteråt blev det Harrys. Var en rolig kväll!


Baby tog med mig till Jönköping på ett spapaket. (Hotell, massage, 3rätters middag, drinkar osv)
Var jätte mysigt iaf. taaack baby, du är bäst!! <3 <3 <3


Måndag 21/9-09!

Hej!
Nu är återigen en helg över, och nu sitter jag återigen på jobbet och tittar ut genom fönstret, SOL, åh jag vill uut!
Men men. så är det! Helgen har vart toppen. I fredags tog jag och jocce det jävligt lugnt. mycket skönt.

Lördagen skulle han till Malmö o fiska, så ja satt o funderade på vad ja skulle hitta på under dagen.. tog en kaffe hemma hos minna, sen åkte jag tillbaka till jocce igen. bestämde mig för att åka ut till herrestad och ta en drink i solen med hans föräldrar. och så blev det!
När jocce kom hem från malmö så kom han plus några till ut, satt där några timmar och åkte hem runt tolv eller nåt. stannade till vid guldis och tog en kebabrulle, sen vandrade vi hem och slocknade nog lika snabbt båda två.

Söndagen låg vi bara inne o slöade halva dagen. vid 4 eller nåt åkte vi o köpte korv o sånt, sen till suck där vi grillade lite. trevligt..
hem igen till jocce och där .. ja, vi bara var resten av sönda'n. och fy fan va skönt det var, inga måsten!

Och vet ni vad? Imorgon ska jag besikta min lilla bil, första gången någonsin! huhuu. Men, det ska nog inte vara några problem! Lilla blixten... hehe..

annars i veckan har jag iinga som helst planer tror jag..? På Lördag skulle jag på inflyttningsfest hos M, men nu har jocce planerat in någon överraskning just samma dag. typsikt! så får se hur det blir med allt.. hmm..

Nu, ska jag börja svara på alla jobbmail... usch usch..76 st i inkorgen just nu, nån som känner sig manad? ;) hehe.

Ha en trevlig dag!


Ayia napa-07. Nästan lika fint väder idag ju!

090915

Helgen var bra!
I fredags var jag med baby. vi satt hemma hos honom och mös o drack lite, hamnade efter några timmar hemma hos Obba. Efter några timmar åkte vi tillbaka till jocce, och så fick vi besök av 3 till.. jag hamnade på harrys och baby nån annanstans, men slutade med att han kom o hämta mig innan strax innan stängning, ner till guldis för mat och sen hem o soova.

Lördagen spenderades hos första timmarna hos jocce. han började jobba vid 10 så gjorde honom sällskap till efter 12, vidare hem till gnosjö. låg bara i soffan och tog det jävligt lugnt faktsikt, det behövdes!
Framåt åtta på kvällen åkte jag iväg till värnamo, plockade upp baby, tog en grogg och in i taxin till bowlinghallen.
Jag slog honom med 96 poäng, det ni! haha.. (på 4 omgångar visserligen, men ändå, det är braaa höhö)
Blev lite snacks och aquatini jordgubb o öl o så, var jävligt kul faktiskt.
sen när vi va klara åkte vi tillbaka till jocce.
tog en grogg och tänkte vänta på bussen som gick till gnosjö (ca 1 timma kvar), tänkte åka dit ist, kändes mysigare för tillfället plus att ja hade mat hemma. haha.. meen, hann bli för jävla trötta så somnade typ precis när bussen skulle gått. lika bra det, hade vart jobbigt att behöva ta buss till värnamo dagen efter sen (bilen stod ju där) såå, lika bra det!

Söndagen var lugn och skön heela dagen. låg bara i varsin soffa o glodde på tv i stort sätt hela dagen. blev en sväng  till affären bara.. och till pizzerian.. haha! Men, de va gött!

Måndag, igår alltså. Var jag jäävligt trött trots att jag inte gjort många knop dagen innan. efter jobbet gick jag iaf hem, lagade mat, duschade o hann till o med somna. blev väckt av baby som stod o glodde på mig. haha. asrädd blev jag, hade inte hört minsta lilla ljud av att han kommit. scary!
Sen blev det färjan 2, och svenska holywood fruar. OMG säger jag bara! haha.. det var kul o titta på, underhållande som fan. men, driver dom eller är dom så jävla blåsta? :S hehe..
"oavsett vart man ska måste man klä upp sig. man kan ju inte gå runt i swetpants eller joggingbyxor.. då kanske ens man lämnar en?! " hahaha. UUUUUUUSCH

Idag, Tisdag, är det fint väder och me like! riktigt kallt imorse men nu är de varmt o skönt. får se vad dagen har att erbjuda.. :)
Var och köpte åksjukearmband till jocce precis nu innan, han ska fiska i havet på lördag så kanske behövs. bättre o ha och inte behöva det, än att behöva och inte ha! dyrt var det iaf. 150 spänn för det? hmm.. jaja, men man kan ju ha det mer än en gång, och behöver man det så är de ju säkert skitbra och inte alls så dyrt då.. bara för att ja aldrig haft problem med sånt så.. hehe..

Nu, lite nytta. tjo!

jag är brunett igen,för er som int

0-16bb5865d03569b18705ea1778404500.png

jag är brunett igen,för er som inte visste det. Huhu. Hemma hos baby och dricker captain morgan! Får se vad kvällen för med sig,spännande spännande. Puss!


Need to sleep

..är allmänt trött och irriterad idag.känner att jag egentligen borde sova en liten stund, hur sur jag än är så brukar det faktiskt hjälpa.. men nä, har verkligen ingen lust till det.

Blir ingen "övningskörning" idag. kändes inte alls lockande idag faktiskt, får ta de nån dag i helgen ist tycker jag. mm.
Nu är det mindre än en timme kvar tills Jocce slutar jobba, sen kommer han hit och då ska vi ut o äta. weeii.. mys!
sen antar jag att det blir idol, ehh ja!

hepp hepp. blev en liten uppdatering iaf. oh yes. ha en trevlig kväll!

yes!

NUUUUUu! o då menar jag verkligen nu, har jag äntligen fixat internet. haha. fan så de har krånglat.. :( eller så kanske de bara är jag som är trög? haha..kan vara. köpte iaf en ny router igår, och efter 4-5 timmars krånglande idag igen så funkar det äntligen som det ska..haha!

Det är fint väder idag och jag hoppas att det håller i sig heela dagen! Ska "övningsköra" ikväll. haha! Kingcab med båt på släp :O haha. ska köra lite på nån parkering bara. hehe. jocce vill vi ska ut o fiska med båten på andra ställen än i herrestad, men då måste jag lära mig backa o skit med allt, såå, det ska jag lära mig idag. GOOD LUCK! :D

Kan knappt fatta att det redan är torsdag igen, jag menar.. imorgon är det ju helg, igen? sickO!!
hmm.. nää, nu måste jag jobba lite med saker som jag inte kunnat göra med brist på internet de senaste dagarna..buhu. very fun. ha en bra dag!


randombild från semesterbilderna. men ser ni denna öl, drick inte! fyyj

Jävlaskitinternet

Fan vad internet krånglat de senaste dagarna. Vart fel hos telia, men nu när det ska vara orndat så funkar det bara på denna datorn, men inte på resten av datorerna (router). Så verkar som det är nåt fel på routern helt plötsligt? den har inte krånglat innan liksom.. weird....har försökt fixa som en idiot idag men inte lyckats för fem öre. irriterad blir man!!

Igår började idol igen, roligt som fan.dock blev jag lite besviken, var ingen sådär riktigt riktigt skrattretande som det brukar vara..men, det kommer väl..:)
 jag o baby gottade oss iaf med popcorn o godis (mest jag dock) men mmm så gott det var. yeaii..

Nä, jag vet fan inte va ja ska skriva, jag stör mig bara på den där jävla routern (fast att ja inte tror det är nåt fel på den, men  vafan funkar de inte då för! ååhh!!)
Såå,hej så länge!

Oj!

Verkligen no motivation what so ever till att blogga. kanske för att man får så dåligt med kommentarer? vet inte.
Ska försöka komma igång igen iaf.. men vi får se hur de blir med det. höhö..

Har hänt väldigt mkt på senaste faktiskt. så orkar verkligen inte med att ta aaaallt..
hmm. men, jag o joakim gjorde slut, som de flesta av er redan vet..men blev ihop igen en månad senare "igen?! ahh när ska ni bestämma eeeeer" -kan bara hålla inne med de kommentarerna för ingen annan än vi har faktiskt med det att göra. mm, så är det med det. <333
jag har också hunnit färga håret, jäätte mörkt. huhu. hoppas fasen inte ja ångrar mig nu.:S höhö. men men,  bara att färga igen isf, eller hur?

I början av månaden var jag, mamma, johanna & meja på en tripp i finland. himla trevligt var det!


såå, bjuder på en bild på Heidi och mig, tagen i taxin påväg till Lahti nu i..Ja, början av augusti!


o så har jag hunnit med en hel del utgångar med bl a Minna "här" i värnamo-


Minna och jag 28/8-09

Ja.. har som sagt hunnit hända myyyycket denna månad. Meen, känner att detta räcker att berättas för nu.. yeaa.
Btw så funkar min egna dator nu igen, taack till fredrik som fixade den! trodde verkligen ja skulle få slänga skiten..såå, me happy! återkommer kanske senare idag, eller senast imorgon. SKAA bli bättre på att uppdatera. have a nice day!



En bild på mig och miiin baby, tagen sommaren -08<333


RSS 2.0