Vafan..

Jag har under flera dagars tid skickat till bloggen från mobilen, men såg nu att INGET kommit fram?!

Jag kan skicka mms, jag har rätt nr (jag skickar till rätt nr, 71370, och jag har också mitt egna telefonnr i mina inställningar), och jag inleder varje mms med "Blogg" ;Men ändå vill det inte funka.. har ju gått innan, men nu helt plötsligt går det inte alls. WHY?!

glad tös!


Meja är på besök, ensam idag.stora tjejen:D

igår var ja o baby o fiskade, o imon e de midsommar ute i herrestad!
hinner ej skriva mer nu, sitter en alldeles för sprallig tjej i knät nu haha
hej!

Fuck it

har skrivit ett inlägg, sparade & publicerade.. Men hände ingenting förutom att hälften jag skrivit försvann.
Skrev om ett nytt inlägg, sparade och publicerade. Hände ingenting nu heller, förutom att nästan allt försvann. FUCK IT

Baotian Rocky!

Haha! Idag har jag ställt på syrrans eu-moppe :D (kan nästan säga att den är splitterny, med tanke på att hon använde den kanske max 10 ggr innan hon fick körkort förra året;))
Jag gillar att åka moppe, tycker det är skit kul - skönt som fasen på sommaren o bara glida runt.:) haha, kanske lamt med tanke på att jag har både bil o körkort.. MEN, det är nåt annat med moppe alltså..:)


Googlade på namnet och fick upp denna bilden, och ja, det är nog nästan exakt såhär den ser ut? hehe..


Och nu är ju inte tanken att jag ska förflytta mig med denna skönhet dagligen och vart jag än ska, och helt enkelt låta min bil stå nu under sommartiden. haha.. nää, utan moppen är till för när det är fint väder och när man ska till tex stranden o såna saker..:)
När jag åker vespa så är det så många gamla minnen som kommer upp.. som tex när man var 14-15 och var i värnamo, träffade jocce (ja, DEN jocce hehe) och hoppade upp där bak o bara åkte runt.:D (livrädd var man såklart,men det var ändå himla mysigt:))
Så vem vet, kanske är jag snäll o låter Jocce köra nu också, 8-9 år efteråt, och förmodligen är jag fortfarande lika livrädd idag;) haha!

Hehe.. Men jaa, iaf, det jag ville komma fram till var att jaana ska åka vespa i sommar :D och hoppas de fina vädret håller i sig hela dagen, så man kanske kan ta sig en liten åktur redan efter jobbet idag:D

15 juni!

Måndag idag och strålande sol, we likeeey!!

Fredagen blev väldigt lugn, spenderades i soffan trots allt bök utanför (järnbärardagarna jaoo) .
Lördagen blev också lugn o skön faktiskt- började med att åka till värnamo. satt med baby i affären ca en timma innan han skulle stänga. efteråt blev det en runda till mcd (mmmm!) och sen hem o softa.. han var lite bakis (firade noah som tog studenten i fredags) så ha nlåg o sov en stund, o ja softade vid tvn..
Blev uttråkad så drog en runda till Åhléns o köpte lite smått o gott.. puder, concealer och en kajalpenna för att vara mer exakt.
Tillbaka till the appartment, blev en liten snabbstädning då Malin&Rickard skulle komma förbi en sväng innan vi skulle åka till Herrestad. Yee. I herrestad blev det iaf grillning, MASSA goottt! jävlgit gott för att vara mer exakt. hahaaaa!
Därifrån vid 21-22, planen var då att gå ner en runda till tältet utanför, men, så blev det icke. var alldeles för slöa båda två..

Söndagen började med lite rostade mackor o fix. Satte oss i bilen och skulle åka en runda, hamnade i vmo där det blev lite cruising o glass. bestämde oss för att åka o fiska, så köpte med oss lite picknick och iväg till herrestad.. blåste för jävla mkt på skön så var nog inte ute mer än en halvtimme. (Men jag hann få en gädda iaf!! wooh!!:D)
När vi skulle lämna båtnycklarna till huset hade jocces far kommit. blev lite tjöt, o sen drog vi med honom till high chaparall där jocces mor och kusin från sthlm var. Kollade på showen, åt våffla, och sen hemåt igen.. hmm..
söndagen avslutades med softande i vmo..
jaa, det var väl i stort sett hela helgen det? hehe, spännande va:P

I veckan har jag inga planer, blir nog en liten sväng till ikea iaf skulle jag tro. och förhoppningsvis hinner man med att få lite sol också?

Nu på Fredag e vi ju lediga också, gött! Midsommar!
Vi ska  nog vara ute i Herrestad iaf, mat&dryck, lite "lekar"(tror jag hörde talas om nån 5kamp?), och trevligt sällskap. Allt som behövs! jepp..ska bli himla trevligt. Vad har ni för planer på midsommar då??

hmm..nähe, nu ska ja göra lite nytta innan de är dags för mat.. huhuu! Have a nice day!


bild på lite omgivning och sucks ben i herrestad för ett par helger sen..


Hehe



Hmm..man blir ju något pepp!!;)

hejhejhejhejhejhejhejhejhejhej




"Always knew that I would occupy your mind
You would always find a little more time
To show me I was number one
Put me there on my throne"

Torsdagen den 11e Juni 2009

Jaha, imorgon är det ju helg igen!
Och inga planer har jag gjort, vilket känns jävligt skönt måste jag säga. Jag och baby har iaf bestämt oss för att vara nyktra ett tag framöver, får se hur det går med det! Men hade vart gött, minns inte sist ja hade en vit helg ens? not good.. inte bara för att det är bra för kroppen o vara nykter, men, man sparar ju faktiskt massa pengar också.

Igår åkte jag till vmo, handlade lite mat och sen hem til baby för att laga.. skulle försöka bli klar lagom till han kom hem från jobbet, men icke..hehe.. jaja, tanken som räknas.:)
Blev iaf stuvadpotatis (nypotatis,mjölk,lite grädde,mjöl,smör,salt,peppar,citron&dill) och stekt laxfilé, kryddad med citronpeppar bara. Sjukt gott om ja får säga det själv!
Sen blev det lite soft. Han spelade Ps3, och jag spelade nintendo ds - tills jag blev förbannad på skiten o la ner. hehe.
Inte långt efter blev någon annan också lite sur på spelet, såå, vi bestämde oss för att raka kaluffsen på baby ist.


hmm..ser ut som en blandning av typ rockabilly och..en galning? hehe
..
dock rakade vi av allt till slut, men man får ju ha lite kul på vägen också. yepp..

Jaha..inga planer alls för idag, men det är också riktigt skönt.. är så himla seg/trött/off, har vart de flera dagar/veckor. men som jag säger, måste vara vädret!!

Nu ska jag iaf göra lite nytta här på kontoret.. bara nån timme kvar tills jag kan gå o lägga mig i min älskade soffa.;)

En fråga!!

Det här med smink.. Jag har ju som sagt en mineralfoundation från Lily Lolo, men känner att jag måste ha en concealer till..
Har hört att det som är närmast huden är viktigast, och sen spelar det inte så stor roll.. nån som vet om det stämmer?
Alltså, om jag har en mineralfoundation och en "vanlig" concealer, förstör concealern effekten för mineralsminket då? Måste jag har mineralconcealer/puder/rouge och sånt efteråt också för att det fortf ska vara bra för huden..?
Känns ju lite b o ha mineral som grund, och sen helt plötsligt kladda på vanligt smink..jag tycker det känns som effekten försvinner då.. men som sagt, har hört att det inte spelar nån roll.. såå, är det nån som vet?

Hmm..dålig på att förklara jag vet, men hoppas någon fattar vad jag menar iaf.:)


reeeeetard!!

JA!

Idag, har jag en skum känsla. haha. men, den är bra? yepp.
Onsdag också, redan..tycker solen ska komma fram med, blir ju fan deprimerad i detta vädret.. Men, dom säger väl att om vädret är kass nu - så kommer det absolut vara fint på midsommar. stämmer det tror ni? återstår o se!!

En sak som är helt sick. Janika var och tog blodprov på vovven i morse, det gick på 1400kr(!!!!) , för ett jävla blodprov?!?!? Hon brukar ju gå o ta på hästarna också, o det kostar typ 350 nåt, och det är stooora djur. Tänkt då att den här lilla fjutten kostar såå mycket mer att ta på.. öhh..fattar inte logiken. Kan någon förklara det för mig?

Jaja, kanske dyr i drift men hon är ju söt iaf, den där Bella!

Skrev ett jätte långt meddelande

0-31c2e4c58492a8c73f30729e37e858e9.png

Kolla varifrån!

Skrev ett jätte långt meddelande,mitt i allt - när jag nästan var klar - så blev hela telefonen svart i några sekunder och när den blev normal igen fanns meddelandet ingenstans.. Var det ett tecken?


Japp

0-49271fc2f12e975eb636c0124bee5bbb.png

Kolla varifrån!

Japp, så här blev det!


vecka 24, tisdag!

Tjolahopp!
Helgen var bra, chappen i fredags - riktigt skoj!
Ute i Bor i lördags, grillning o sådär. också väldigt trevligt.
Hela söndagen låg jag o baby i sängen o slöade typ, sov av och till heeela dagen.-ja, det var också trevligt.:)

Om en liten stund ska jag smita iväg från jobbet och åka o klippa mig på almgrens i anderstorp.(har aaaldrig blivit besviken när jag gått därifrån, alltid lika nöjd! kul. sällan jag blir nöjd på andra ställen, alltid nåt o klaga över..är ganska kräsen när de gäller håret, vill ha de exakt som..-jag vill ha det? hehe)
huhu, äääntligen iaf :D
har dock sån jävla beslutsångest över vad jag ska göra, meen, nåt blir de iaf. funderar på att ha kvar längden där fram, o klippa upp massa massa där bak. yeai, men vi får se sen. har en tendens att alltid bestämma mig exakt precis när jag sitter i stolen och frisörskan står med saxen i handen.:)

Jaha, annars då.. Mjo, annars är väl allt sig likt antar jag? Inga större nyheter vad jag kan komma på iaf. Järnbärardagarna i gnosjö i helgen, får se om de blir en sväng dit eller om de blir nåt heeeelt annat. dock inte helt omöjligt att jag visar min nuna där nere, med tanke på att jag bor ca 50 meter från öltältet;)

happ happ.. nä, nu ska jag fixa lite, sen e de nog dags o ge sig av. återkommer med bild på håret senare!
hejhej!

jag och anna ska till chappen ik

0-49fac5bce48756e2dacf6948358f8ebb.png

Kolla varifrån!

jag och anna ska till chappen ikväll. Vi ses där?:)


4e juni ang. 3e juni

Nu är min dag över. buuhhuuuu! Det var iaf en fin dag igår, tack så mycket alla som förgyllde den :D
o tack sååå mycket för alla presenter med, blev nöjd med precis ALLT! typ.;) hehe

I födelsedagspresent har jag fått svarta byxor/leggings, partytop/klänning. 
Sminkväska fylld med både smink o rengöringsprodukter från dior och clinique,
presentkort på en hårklippning på almgrens (välbehövligt!!) ,
svarta "piratbyxor" (heter det så?) och en rosa/vit jumpsuit - som dock ska bytas - sönder och satt inte jätte snyggt.;) (snälla fredrik som köpt, men han trodde faktiskt att det var ett vanligt linne , och det trodde faktiskt jag med innan jag började undersöka..)
Och en jätte jätte fin adidas tröja/jacka.:)
Tack så jätte mycket till tommy, jocces föräldrar, mamma&pappa, janika, johanna, meja, fredrik och Joccebaby! tack tack tack! :)
..och tack till alla andra som kom ihåg och grattade överhuvudtaget, alltid trevligt.=)





Snyggingbild från i Lördags!! (liiite bilder från igår finns på http://chanaeggmaan.bilddagboken.se som vanligt!)

Idag är ingen vanlig dag!

Nää.. tänk att det redan gått 23 år sedan jag tittade ut för första gången. heelt sick! känner mig fortf som ..aa, 19-20?
Men jag måste ändå säga att..jag gillar att fylla år.;) huhu!! :D


Min tårta:D

RSS 2.0