Jaha.. då var det fredag igen.. WEEHOO:D haha..

Snart går jag hem för dagen.-skönt!
Ska nog fixa nån mat o börja göra mig iordning för ikv. ska iväg till värnamo som sagt, alexandra & co .. sen blir de harrys.
yey, that´s the way its gonnaa beee..

ses i dimman gott folk!

Torsdag eftermiddag

Goddag goddag!
Sitter fortf. på jobbet. har fått klart årsavslutet (som krånglat för mig) idag med,sköönt!
Har vart helt inne i arbetet så har missat lunchen idag, ni som känner mig vet att det iiiinte är likt mig.;) haha.. men tro det eller ej, så är jag faktiskt inte hungrig heller.. jaja.

Råkade somna till i soffan igår, vaknade halv sju och fick panik.. skulle diska o laga mat innan jocce kom hem ju(brukar komma sju) stressade iaf upp, satte igång..Efter ett tag kollade jag mobieln för att se va klockan var (så jag skulle veta hur länge riset skulle koka) jaa, då ser jag att jag fått ett mess om att han kommer lite senare.. åh.. så typiskt mig.. haha..
Men gjorde inte så mkt, hann inte mer än att äta upp precis, o då kom han.. Men ändå, hade ju inte behövt stressa som en toka för det..:)

Idag har jag inga planer alls.. däremot så ringde alexandra igår (förrgår?) och sa att hon o minna skulle komma till värnamo i helgen o frågade om jag skulle med till harrys på fredag. såklart, aslänge sen sist ju. ska bli kul!

Nää, nu ska jag göra lite nytta igen. Ha en fortsatt trevlig Torsdag! imorgon e de helg! wiiiee...

Pimpat!

Kom på att jag glömt visa att jag pimpat min iPod & mitt nintendo DS. höhö!


Rosa bling! vad tycks? haha.. fast de va cpsvårt att sätta dit dom.. på iPoden iaf, ,för de va ju så smått.. yeye.. så blev iaf resultatet och jag är nöjd.;) taack snälla baby, du vet vad jag tycker om.:) (förutom blinget så fick jag knallrosa hörlurar från scullcandy också, sjukt fina och matchar ännu bättre.:)

Från det till nåt annat.. sitter o jobbar, och fryser som en liten gris, fast att huvudet är asvarmt.. tror jag börjar bli sjuk igen? känns som det iaf.. sådär feberkänsla eller så.. not very fun.. fatta vad jag vart "sjuk" många gånger dom senaste två åren eller.. damn.. helt sjukt, var och varannan månad är det nåt!

Nähe..återkommer Kanske senare. ha en fortsatt trevlig Tisdag!

Storhandling!

Det var vad det blev igår.. jag åkte o storhandlade, det behövdes!  ..sen lagade jag laxsoppa lagom tills baby kom hem från jobbet. Mmm, är ju så jäkla gott! Gjorde ett stort lass, så kan äta av det idag med..;) Annars så mös vi bara resten av kvällen. inte fy skam det!
Btw har jag fått massa virus på min dator som jag inte lyckas få bort.. laddade ner lite gratisprogram som skulle ta bort dom visst, men funkade ju inte.. tog nog bort lite med långt ifrån alla..har ju flera hundra trojaner..usch.. tips, någon?

Idag har jag ännu inga planer, men blir nog lugnt. känner mig jäävligt seg faktiskt. trött o så.. frusen..och en konstig känsla i huvudet.. maybe getting sick, iigen! uhhh


Nu, back to business! hej

Ännu en helg avverkad

Börjar med lite uppdatering ..

Fredag. Jobb. En runda till vmo med Hanna.. sen hem o fixa, städade lägenheten & lagade med, och fixade sen mig själv. Jocce & valpen kom hem, dom åt och sen började förfesten.. jag drog dock ganska fort och åkte vidare till Hanna.-efteråt blev det gnosjöpuben och måste säga att det var faktiskt ganska kul! för att vara gnosjöpuben iaf.:)
Vidare hem vid ett, där det var full rulle med efterfest.. lite folk som satt o snapsade sprit.. uh.. vid 3 typ påminde jag jocce om att han skulle upp om bara några timmar för att jobba. så allt folk drog hem, förutom lille valpen då som skulle sova över.. Vi gick o la oss, men slutade med att Johanna stackaren fick komma ner´, så vid 4-5 fick vi åka en runda till värnamo.. heh..kul!

Lördag. Min klocka ringer vid 8, för att väcka jocce.(hans funkar ej) .han går inte upp på en gång, så slutar med att han missar bussen som gick halv 9. (brukar gå 9.05, men i och med att de va lördag så var den visst framme 9.05 ist) Jobbigt värre.. butiken öppnar 10, och nästa buss/tåg gick inte så den var framme förrän 11 nåt.. såå, jag fick dra mig upp ja med (trots att ja inte kommit i säng förrän vid 5-6). Duscha, packa grejer o sen iväg. SKulle ju nämligen hämtat jocce vid 13 när han stängde, och sen åkt vidare på fisketväling i herrestad, men  tyckte det var onödigt att åka fram o tillbaka så stannade där o väntade ist..
Vidare till herrestad som sagt, för fiske o grillning osv osv.. Trevligt, men kunde vart bättre väder! usch usch..
Stannade kvar hos hans föräldrar och åt middag, hemma vid 19, och sen ner i soffan..:) tittade på tv, somnade och vaknade emellanåt, men sov vidare tills dagen efter sen.. hehe.. mys..

Söndag. Vaknade upp i sängen, av att jocce drog i mig. han ville till jönköping/a6.. haha... såå, upp o hoppa (klockan var 11 eller nåt var inte så farligt att gå upp då;)
Åkte dit och mös där i ca 4 timmar.. Jocce åt en jävla massa.. oj oj, aldrig sett någon äta så mkt/ofta innan. haha, sötfis.
Hem igen vid 17-18, och sen blev det mys i soffan med nya filmer som jocce köpt. sen somnade vi gött runt 23.

Måndag. Idaag. Jobbar. Efteråt ska jag "hem" haha, och plocka lite o dammsuga..lika bra o få de gjort medans de bara är lite.. blir så jävla jobbigt/tråkigt & tar tid om man låter de bli föör mycket. yeeaiii..
Nähe, nu kommer de visst besök. hej!

Shooes

Igår blev det som sagt en runda upp till Jönköping. Blev lite småsaker handlade, mest av allt blev jag nöjd med mina nya skor från h&m (!!). En bild på dom nedan, men måste tillägga att dom såg grymt mycket bättre ut i verkligheten.(bild tagen med mobilen) 
Höga som fasiken men ändå assköna att gå i.. mm, billiga med.. nöjd.:)

 hmm.. nää, dom ser verkligen inte alls fina ut på bild, varken höga eller snygga.. Meen, det är dom:P


Jag som har haft ont i ryggen (svanken) dom senaste dagarna, har haft sjukt svårt för att gå, speciellt om jag suttit precis innan.. Så snacka om att jag hade ont när jag gick runt på ikea/a6 i 4 timmar igår.. aj aj.. blev lättare och lättare att gå, men var så jävla spänd i ryggen sen ist, typ mjölksyra/träningsvärk om ni förstår vad jag menar.. så fatta om det var skönt att sätta sig i bilen och åka hem sen.. Mmm..
Dock känns ryggen mkt bättre idag, så det lönade sig nog o plågas lite igår!
Jaja, nog om det.

Idag är det FREDAG! lycka.:) Vad som händer idag har jag ingen aning om ännu, blir förmodligen ganska lugnt, fast jag är ju ganska sugen på att ta mina nya shooes ut på en "dansrunda"..;) hö hö .. och så vet jag inte om valpen skulle komma och hälsa på oss ikväll? hmm.. fast det gör nog inget om jag inte är hemma förstås.. Jaja, någon som ska göra nåt kul? tell me..

@ work

Torsdag, igen!
Sitter just nu framför min dator, medan lilla Meja ligger bredvid i sin babysitter & sover. mamma skulle bara duscha så Meja skulle göra mig sällskap sålänge, men så somnade hon ist.. ´kul sällskap:P haha..

Igår åkte jag till Värnamo efter jobbet, gick till stadium och köpte mig en mössa. den jag haft tidigare har vart alldeles för liten så har fått gå o dra i den hela tiden. hehe.. men nu sitter den perfekt.:D
Efteråt åkte jag och solade, och sedan till Bottennappet & baby.. väntade en stund på honom och sen åkte vi vidare hemåt.
Väl hemma började jag med disken, och baby med maten.. han gjorde soppa, blev jätte god! lite olika grönsaker & köttfärs osv..  Mmm, blev bra iaf.. och ostbaguette (trodde det var vitlök, men lilla joakim hade råkat ta fel:P)  till det - och tzatziki.:P Mätta och belåtna efteråt, så låg bara i soffan o glodde på tv resten av kvällen. Semestersvenskar & halva .. hmm, minns fasen inte namnet, nåt på 6an iaf..sen somnade vi gott..

Idag blir det Ikea & kanske a6 med mamma, Johanna & Meja.. funderar på att kanske göra den där solduschen i jkpg med.. passa på när man ändå är där? o sist blev jag ju nöjd iaf.. hmm.. men får se senare..

Nähe.. nu ska jag jobba lite, och förhoppningsvis piggna till lite! helt seg.. ha en bra dag iaf! weii, imorgon är det helg:D

Bränd nos!

..och så var det återigen Tisdag!

Igår efter jobbet åkte jag till Värnamo. Tänkte jag skulle sola lite och sen åka o hälsa på & hämta baby från affären.
Har inte solat på år och dar (eller a, sen i somras när vädret tillät) , så jag brände mig lite.. är helt röd på haka/kinder/nos & lite panna.. hehe, hett värre.. ;Meen, vill man vara fin så får man lida pin, eller hur? höhö.

Mycket på gång snart med kom jag på..
24e januari är det lite fiske&mys i herrestad och den 25e fyller syster 26.
6e februari kommer finnarna hit, och sen är det ju lilla mejas dop den 7e.. sedan blir det lindvallen den 5 mars (ska bli såå jävla kul!) . och sen är det även på tal om en utlandsresa mellan dessa, eller möjligtvis i slutet av mars. Inte heelt fel det heller.;)
Oooch, så flyttar ju baby till värnamo någongång i samma veva med..:)


Ännu har jag inte märkt nån skillnad med biodrain, men det kanske kommer? eller så kanske man inte märker av det alls,,.? hmm.. we´ll see!
Nu ska jag hämta ett nytt glas citronvatten, och sedan blir det att göra lite intyg till folk. yeaa..
Ha en trevlig Tisdag!!


Detox.

Goddag goddag!


Börjar med lite uppdatering om helgen då.. Fredagen började med att jag tog bussen till värnamo för att möta upp baby som st'ängde affären vid 18. gick till noah och satt där ett par timmar o drack lite o så.. sen vidare till jacke & jennifer,. Ett par timmar där med, sen blev det harrys konstigt nog. hade verklgien ställt oss in på att inte gå dit alls, jag hade ju jeans o lång kofta - kul! haha. men så blev det iaf och det blev en trevligt kväll allt som allt. Japp.

Lördagen började med att jag hoppade på bussen hem igen, och Jocce åkte till affären för att jobba i tre timmar.;) haha.. inte så kul..
Jag gick hem o mös med Johanna & Meja.. och halv ett hoppade jag in i bilen o åkte och hämtade hem baby så han slapp vänta på bussen en timma också.. blev en sväng förbi mcdonalds, och sen blev det inte många knop gjorda på resten av hela dagen.. låg i soffan under våra täcken heeeela dagen/kvällen & natten faktiskt. haha..

Söndagen började likadant, men sen tog vi oss i kragen o grejade lite.. åkte sedan till Bambu med Hanna & Johan på kvällen. blev en plankstek för mig, så jäävla gott. men fasen så mätt man blir efter knappt halva..:S hehe..
Efteråt åkte vi hem igen och.. ja..satt vid datorerna och framför tvn? haha..otippat.. men ibland får man faktiskt bara vara..:)

Måndag igen, början på en ny vecka..
Idag har jag startat mina detoxveckor med biodrain. ska hålla på minst 2 veckor, sen får vi se. spännande spännande.. man rensar ju kroppen alldeles för sällan (faktiskt aldrig gjort en ordentlig utrensning tidigare) så känner det är på tiden nu..:) tänk vad mycket skräp man stoppat i sig under åren. usch usch! Jaja..
Snart är det dags för lunch hos mamma. blir kyckling i senapsås, med potatis tillagade i ugn & sallad till det. Mmmmm så gott. :)

Såå, nu blir det liite jobb innan det är dags för att åka. Ha en trevlig Måndag allihopa!

Fredag idag.

Mmm.. det är nice.:)

Thuuuuuursday!

heey! haha..

Vet inte vad jag ska skriva.. mer än, vad händer i helgen? Vad ska ni göra gott folk?! Tell me :D


Utmanad


Jag har blivit utmanad av Frida

OM DIG.
1. Hur mycket är klockan just nu?
09.45
2. Namn? Jaana
3. Vart bor du? Gnosjö (småland)
4. Hur många barn vill du ha? svår fråga, 2-3 kanske?
5. Vill du gifta dig? Ja, någongång såklart.:)
6. Har du ätit sushi? Nej, aldrig faktiskt..:S
7. Favoritglass? Ben&Jerrys (den med brownies i vad den nu heter:)
8. Hur många olika sorters flingor har du i kökskåpet? Oj, ingen aning. Brukar inte äta det själv så ofta, men Jocce har ju en hel del.:)
9. Humör? Glad men lite uttråkad just nu.

FYRA GREJJOR.

1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? Haha. jagad & jagad, men dom följde efter mig och en kompis när jag var ca 15 år och åkte moppe utan hjälm.
2. Har du en hund? Nepp..
3. Sover du helst själv eller med någon? Med baby såklart..:)
4. Tror du på spöken? Lätt att jag gör!

SKULLE:
1. Skulle du vilja vara längre? Njae, inte direkt? 1.68 räcker för mig..
2. Skulle du vilja väga mer? Haha, absolut inte. men däremot ta bort en sådär...10 kg?! :D Mmm..
3. Skulle du vilja ha sex nu? haha, nää, inte på arbetstid!
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? Nää, inte nu..:)

KAN.
1. Kan du röra på öronen? Nej
2. Kan du slicka dig på näsan? Nepp
3. Kan du kolla i kors med ögonen? Jag vill tro att jag kan det iaf! hahaa! 
4. Kan dina föräldrar lita på dig? Ja det tror jag.
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Det skulle nog inte vara några problem..
6. Kan du va på en fest utan att dricka? Ja, men det är ju faktiskt inte alls lika kul.
7. Kan dina vänner lita på dig? JA, det hoppas jag absolut.
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? Har gjort, men tog bort den efter några månader..
9. Kan du suga? damsuga? Haha..öhh aa.. men det är inte så roligt.
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? För några år sen, Neeeeej! Men nu är det inga större problem..

HAR.
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar?
Ja
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? Jaa, men det var nog mååånga år sen sist.. heh.
3. Har du syskon? Ja en Johanna & en Janika.
4. Har du någonsin haft sex med någon? ? haha.. Öhh.. ja.
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? Inte vad jag vet, men ja, förmodligen någongång?
6. Har du varit full den här månaden?Ja
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? Ja lite
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen?  nää, var nog 2 timmar sen ungefär.
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? Ja det har jag nog gjort.
10.Har du haft sex med någon som är tre år äldre? Kanske
11.Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? Nej
12.Har du blivit påkommen när du har haft sex? Nä, inte vad jag vet iaf. haha..
13.Har du haft sex med mer än tre personer? Säger som Frida, frågan var lite dum, inte samtidigt iaf!
14.Har du ljugit på någon fråga än då?Nej

UTMANAR.!!!

SanjaJohannaJanika & Anna

Och nej anna, än får du inte veta.;) hahaa! :P


Tisdag..

Men guud vad dålig jag blivit på att uppdatera. fy så tråkigt. Jaja, ska försöka komma igång igen.:)
Nu är det som sagt tisdag, och tycker faktiskt det är skönt att vardagen kommit igång igen (visserligen förra veckan, men ändå).
Dock händer det ju inte så mycket nu, och det är ju inte det roligaste. men men,ganska skönt ändå.. såå,, annars då.. har kanske några stora förändringar på gång, men det tar vi om det blir aktuellt. höhö..

Fasen, vet verkligen inte alls vad jag ska skriva längre? :S
Jocce trivs med sitt nya jobb, och det är ju verkligen hur kul som helst. =)
öh..
Nää.. back to work. ska försöka hitta lite inspiration så kanske jag uppdaterar lite senare under dagen..we´ll see.
Ha en fin dag iaf! hej.


hemma!

uss så seg o trött man e sen igår. oj oj oj..

nu mys med min man.

Hej!

Fredag idag, gött gött;) Imorgon blire Borås med Anna, Sara har inflyttningsfest! Ska bli skoj :)
Annars finns de väl inte mycket mer o säga.. jobbet började i Onsdags, så nu e de som vanligt igen. . .

Btw så har baby öppnat fiskebutiken nu, så jävla kul för honom. huhuhuu.... NICE. så åk o handla fiskeredskap på BOTTENNAPPET i Värnamo allihopa! :D

Hmm..... fan, minns inte när jag uppdaterade sist? så vet inte alls vad ja berättat..
I måndags var ja iaf på parken med anna&sara, riktigt lyckat faktiskt. läääängesen jag hade ens lite skoj på parken! SÅ det var Kul.:)

5 mars åker jag&baby till fjällen med hans familia, ska bli så jäkla roligt! som tur var gick det att boka om, skulle egentligen åkt i februari, MEN, kom sedan på att Meja ska ju ha sitt dop då..o de kan man ju inte missa såå,,tur att de gick boka om, annars hade ja fått skippa det.. trist..

Nähe.. Nu ska jag ta o jobba lite, o svara på typ 100 mail. fun..höhö

090103

Gott nytt åt allihopa! lite sent men som man säger, bättre sent än aldrig.;)
vet inte vad ja ska säga, orkar inte riktigt uppdatera här just nu faktiskt..såå.. http://chanaeggmaan.bilddagboken.se

Hej!

RSS 2.0