HAHA! idioter :)

Märkte igår att.... vi hade fått en gratis hylla från ikea.. 649 kr ;) haha!

I förrgår så sa kassörskan att vi missat en del av hyllan, så jocce gick tillbaka o hämtade den... när vi kom hem så märkte vi ju att vi missat den del av byrån också. HAHA! så jag o mamma åkte ju iväg igår och hätmade den.. sen när jocce skulle montera ihop skiten, märkte han att då när han gått o hämtat delen till hyllan, så hade han hämtat EN TILL hylla ist, fanns ju inte två delar av den, utan kassörskan hade förmodligen menat att vi missat en del till byrån och pekade bara fel... såå, slutade med att vi har en hel byrå, och TVÅ hyllor. haha. gött;)

Fredag idag med, hur skönt är inte det? Städa och ställa i ordning allt ska vi försöka hinna med idag.. igår hann vi (mest han) inte mer än att montera ihop allt.. så får ta resten idag.. huhuuh..... nähe, återkommer möjligtvis senare. tjaa!




hmm...Blir man moster i helgen kanske? kanske..

Kommentarer
Postat av: johanna

sorry, verkar inte som att du blir det :s

2008-10-12 @ 18:05:34
Postat av: Frida

Hahaha vilken soppa med IKEA :D hahah men gott med 2 st hyllor ju hahaha. Hoppas allt är bra:D Å Johanna har inte fått bebis än... hoppas den tittar ut snart. Eller vill komma ut ;D hihihi Puss o kram

2008-10-13 @ 21:39:23
URL: http://frida87johansson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0