15 juni!

Måndag idag och strålande sol, we likeeey!!

Fredagen blev väldigt lugn, spenderades i soffan trots allt bök utanför (järnbärardagarna jaoo) .
Lördagen blev också lugn o skön faktiskt- började med att åka till värnamo. satt med baby i affären ca en timma innan han skulle stänga. efteråt blev det en runda till mcd (mmmm!) och sen hem o softa.. han var lite bakis (firade noah som tog studenten i fredags) så ha nlåg o sov en stund, o ja softade vid tvn..
Blev uttråkad så drog en runda till Åhléns o köpte lite smått o gott.. puder, concealer och en kajalpenna för att vara mer exakt.
Tillbaka till the appartment, blev en liten snabbstädning då Malin&Rickard skulle komma förbi en sväng innan vi skulle åka till Herrestad. Yee. I herrestad blev det iaf grillning, MASSA goottt! jävlgit gott för att vara mer exakt. hahaaaa!
Därifrån vid 21-22, planen var då att gå ner en runda till tältet utanför, men, så blev det icke. var alldeles för slöa båda två..

Söndagen började med lite rostade mackor o fix. Satte oss i bilen och skulle åka en runda, hamnade i vmo där det blev lite cruising o glass. bestämde oss för att åka o fiska, så köpte med oss lite picknick och iväg till herrestad.. blåste för jävla mkt på skön så var nog inte ute mer än en halvtimme. (Men jag hann få en gädda iaf!! wooh!!:D)
När vi skulle lämna båtnycklarna till huset hade jocces far kommit. blev lite tjöt, o sen drog vi med honom till high chaparall där jocces mor och kusin från sthlm var. Kollade på showen, åt våffla, och sen hemåt igen.. hmm..
söndagen avslutades med softande i vmo..
jaa, det var väl i stort sett hela helgen det? hehe, spännande va:P

I veckan har jag inga planer, blir nog en liten sväng till ikea iaf skulle jag tro. och förhoppningsvis hinner man med att få lite sol också?

Nu på Fredag e vi ju lediga också, gött! Midsommar!
Vi ska  nog vara ute i Herrestad iaf, mat&dryck, lite "lekar"(tror jag hörde talas om nån 5kamp?), och trevligt sällskap. Allt som behövs! jepp..ska bli himla trevligt. Vad har ni för planer på midsommar då??

hmm..nähe, nu ska ja göra lite nytta innan de är dags för mat.. huhuu! Have a nice day!


bild på lite omgivning och sucks ben i herrestad för ett par helger sen..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0