abstinens


Jätte blond


Mellan blond


Brunt med slingor


Brunt eller..


Rent av svart



Vad tycker ni? Dags o färga håret, hjälp mig vilken färg.. snaaaaabbt:D tyck nu inte svart bara, för det är egentligen en alldeles för hård färg för mig..;) haha.

Och egentligen..så behöver de inte vara nån färg av dessa heller. finns ju massa andra färger med, MEN ska ju passa i det med.. har testat de mesta innan men hittade inga bilder på de andra just nu.... så?!



Kommentarer
Postat av: Minna

Tror nog allt att jag tycker att du ska färga håret blont igen =) Passar dig såååååå bra!!!! Så om du nu ska färga om det så blir det blonda finast enligt mig!

2010-02-10 @ 16:20:20
URL: http://ommittliv.blogg.se/
Postat av: AnnaViktoria

Tycker brunt med massa tunna blonda slingor i massa olika nyanser, både kalla och varma. Kommer kännas lite ljusbrunt/mörkblont fast ändå ha en mörk botten - skitsnyggt!

2010-02-10 @ 17:49:27
URL: http://annaviktoria.wordpress.com
Postat av: Anonym

mellan bruna vatt smaskig, sen vet ja inte om du passar i det eller inte men åt det röda hållet, är väldigt upplyftande..

2010-02-10 @ 18:18:42
Postat av: Anonym

sv: Du får ha tjejkväll med massa vin och fest och tvinga dom som är där och hjälpa dig, haha ^^ (muta dom med shots så blir dom säkert nöjda, haha).

Ja blont är en killer för håret alltså.. det är inge kul att bleka ner sig och sen komma på ett par veckor senare att fan, jag är trött på blont (been there done that lixom). Jag håller som sagt på slingor!!



(frisören borde ha stryk - hur svårt kan det vara att göra som man säger lixom?! gaaah!)

2010-02-10 @ 19:13:02
Postat av: Nath

Jätte fina kort :)

Dina header bilder är så fina..

Ha det så bra

2010-02-12 @ 17:44:31
URL: http://onlynattan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0